Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 31 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Д-р Минчев - клиника “Вижън”

# 646
  • софия
Доволна съм от очното отделение в Правителствена - имат добра техника, преглеждат подробно и внимателно, но съм със стандартно късогледство, нищо сложно.

Къде (в София) правят ЕМГ с направление и препоръчвате да се направи?

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 10:02 от zvаnchе

# 647
Аз вероятно имам запушен слъзен канал, за това искам по-опитен лекар, та събирам информация.

# 648
Много ниско кръвно, 105/65, пулс над 90 и усещане за трудно дишане, повдигане сутрин и зверска хронична умора на какво може да се дължи? Продължава от доста време.

# 649
Щитовидната проверявала ли си я скоро?

# 650
Може ли от Омега 3 6 9 и витамин Д на Джеймисън да имам прескачане/екстрасистули?

# 651
Миналата година, уж всичко беше наред тогава.

# 652
Миналата година, уж всичко беше наред тогава.
При мен за някакви месеци се разбита от добре стана много зле... Проверете пак, но не само ТСХ, а и Фт4, ТАТ и МАТ също може да се пуснат 🙂

# 653
Може ли от Омега 3 6 9 и витамин Д на Джеймисън да имам прескачане/екстрасистули?
Ами, по принцип е възможно всяка една добавка да влияе на организма. Мъжът ми, например, твърди, че не може да спи, ако приема фолиева киселина в по-големи дози.

При мен за някакви месеци се разбита от добре стана много зле... Проверете пак, но не само ТСХ, а и Фт4, ТАТ и МАТ също може да се пуснат 🙂
+ FT3.

# 654
+ FT3.
[/quote]
А да забравих го... 😉

# 655
Преди 4 дни на майка ми ѝ правиха ЯМР на глава в център "Спектър". От разчитането излезна, че има малка аневризма в мозъка. Запазихме веднага час за специалист, който обаче ще е във вторник. Аз от притеснение реших да направя онлайн консултация със специалист неврохирург, който разгледа диска от ЯМР и каза, че на ЯМР-то няма нищо. Ще се побъркам... Според Вас дали бих могла да се радвам, че разчитането може би не е било вярно или пък не и лекарят е претупал диска. Въпреки, че го водят обичам лекар, д-р Деян Ханджиев, Варна.

# 656
Щом има две различни мнения, дай диска на трето разчитане, но не им казвай, какво са разчели предишните двама.

# 657
  • София
Преди 4 дни на майка ми ѝ правиха ЯМР на глава в център "Спектър". От разчитането излезна, че има малка аневризма в мозъка. Запазихме веднага час за специалист, който обаче ще е във вторник. Аз от притеснение реших да направя онлайн консултация със специалист неврохирург, който разгледа диска от ЯМР и каза, че на ЯМР-то няма нищо. Ще се побъркам... Според Вас дали бих могла да се радвам, че разчитането може би не е било вярно или пък не и лекарят е претупал диска. Въпреки, че го водят обичам лекар, д-р Деян Ханджиев, Варна.
Има ли някакви оплаквания? Обикновено неврохирурзите под “няма нищо “ разбират “няма нужда да се оперира”. Което е донякъде успокоително. Но наистина, най -добре поискайте трето мнение

# 658
  • София
Някой има ли идея от какво може да са тези петна/пъпки. Дали от ухапване, но се появяват нови в рамките на няколко дена..

# 659
bubolina73, да във вторник сме я записали при друг специалист.
bgllama, от години си е с главоболие, а започна да вдига и кръвно. Кардиологът ѝ каза, че има хипертония и ѝ предписа лекарства. А този неврохирург каза, че описаното главоболие няма нищо общо с аневризма, реално след като заключи, че няма нищо, каза да намерим добър невролог, с който да се консултира за медикаментите за кръвно. Стискайте палци и специалистът във вторник да не открие аневризма и да се окаже, че онези в центъра са допуснали грешка...

Общи условия

Активация на акаунт