Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
и аз съм любопитна, ако това е реалистичен резултат / което се вижда на снимките/ резултататът е невероятен.

# 466
Да, но аз си мисля, че всичко, което звучи прекралено хубаво, не е реално. В този живот безплатен обяд няма. Затова реших да потърся мнения, ако някоя дама го е ползвала. Ако не, цената не е кой знае какво, няма и как да навреди, ще го пробвам аз и ще споделя.

# 467
Според мен е пълна глупост ,не си давайте парите.

# 468
Момичета, какво мислите за това, някой ползвал ли е, може ли да сподели отзиви? Звучи ли ви реалистично?
https://vigoshop.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/% … AYASAAEgJkIfD_BwE
Мисля, че е абсолютна групост за лековерни хора. Описанието е пълно с псевдонаучни твърдения, никъде няма пълен състав на този ми ни платинено-златен (🤣) еликсир и за капак фалшивите преди/след снимки.

# 469
  • в 1001-та нощ
Човек само, като прочете за платинено злато и от там нататък е безсмислено да се разсъждава. А ако има неинвазивна процедура с такъв ефект - авторът й ще е нобелов лауреат и най-богатият човек на планетата.  Процесите на стареене далеч не касаят само кожата.

# 470
Това е продукт, който се продава в Алиекспрес и цената му е ок. 20-25 лв. Има клипчета в Youtube- както рекламни, така и на потребители. Аз си поръчах един комплект и чакам доставка, да пробвам:)

# 471
Кенди, кой ти го слага. Зависи от поставянето много. Яка се поставя дълбоко, няма много ефект

Тодор в Дермa aкт
Този е някой нов. Сигурно ти го е поставил в по-дълбоките слоеве и така ефектът не може да се разгърне.
Слагай си го при Хаджийска или Трендафилова.
Аз съм слагала при Клаклова май беше и тя ми го постави в дълбоките слоеве и пак нямах ефект.
Пробвай другият път Juvenus, всъщност. Направо е...

Тези колагенови конци, които така бурно ги рекламират и излизат "сертифицирани специалисти" за поставянето им, са пълна глупост. Не се подвеждайте

# 472
Не знам, доста ме боля , но нещо мисля че бях и хремава , не знам дали има общо . Чак днес се чувствам ок, можв и да видя ефект знам ли😀 не знам дали има смисъл да се разходя да ме види.  Иначе е нов , но преди това е работил три годин.

# 473
Здравейте, момичета!
Малко е лоша снимката, която прикачвам, но е силно зумната. Днес се видях с това увисване на контура и лошо ми стана. Като санбернар 👀 Можете ли да ми предложите добро решение? Благодаря предварително!

Скрит текст:

# 474
  • в 1001-та нощ
Въпреки, че снимката е много мъничка, доколкото може да се види - за мен подходът е:

1.) апаратни процедури - нещо по-сериозно, аблативен фраксел на цяло лице; поне 2 процедури през месец
2.) точков лифтинг, Радиес, PRF - изреждам опции, тъй като лекар може да прецени какъв план е най-подходящ в каква последователност и как във времето, спроед бюджета Ви.

# 475
  • при Arctic Monkeys
Ох, аз днес си сложих любимото реденсити. Еми , направо ми дръпна лицето. То има и оток, де, но дано остане така. Само дето посинях, во съм в цикъл и явно има значение.

# 476
Отзиви за лифтиране с Alma q ? Търся нещо колагенообразуващо.

# 477
Ефектът от Реденсити освен че, опъва лицето, получава ли се "питка",лице. Аз имам изразени скули, лицето ми е овално, замислям се, да си сложа., но се притеснявам да не се получи прекалено "налято" лице.

# 478
  • при Arctic Monkeys
Може и да се получи, ако се сложи по - голямо количество. Протоколът е 1 мл. на 3 пъти, аз го слагам наведнъж - 3 мл., разпределено на лице, шия, може и деколте. Аз имам загуба на обем в средна част и така го компенсирам. При нормално до слабо лице няма как да стане питка според мен.

# 479
а какво мислите за осемточковия лифтинг - дали е по-удачен при лица с изразени скули дори бузки / не са от свръхтегло Simple Smile  Целта е да помогне на долния контур на лицето. Имам конци

Общи условия

Активация на акаунт