Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 304
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Поставих преди седмица бустер Сейфа и още не виждам ефект .. след колко време забеляза вст е резултат?

Аз съм слагала Saypha Rich и ефектът е веднага. Вероятно не си имала нужда - грижиш се добре за себе си и този продукт няма какво да надгради Simple Smile

# 451
  • София
Въпреки главоболието, което поотмина, все пак отидох при Михайлов, един път вече отлагах и щеше да е тъпо и сега да отложа.
Голям сладур, много приятен за лаф и отличен специалист Blush
Благодаря на всички които го препоръчаха Hug
Между другото ме пита от къде съм разбрала за него и му казах: как от къде от бг мама Joy

# 452
Аааа, от Сейфа скинбустера при мен ефектът е видим, няма как да е от Радиеса нито от филъра. Значи остава да е от него:)
Друга ми е кожата по-свежа и бистра.

Сега пък една приятелка каза че Сейфа били ниско качество филъри?! Така ли е? И кои са висок клас тогава? Някой слагал е сейфа и друг, за да ми сравни? За челюстта Терндафилова каза на мъжа ми пак Сейфа, не е предлагала друг, че да изберем. Дали за тази зона е ок, той е твърд филър ли?  Хич не съм запозната с филърите. Тепърва навлизам дет се вика😅

# 453
За коя марка Центела в Лили дрогери говорите?

Иначе към момента реших да се въздуржа от PRF, защото ми е скъпо и не ми се рискува, ако няма ефвкт.
Отказах се и от филъри, четейки повечето мнения.
Остава поддържаща терапия с кремове и маски…

# 454
  • в 1001-та нощ
Аз бях дала снимка по-горе - коя ползвам.

Аааа, от Сейфа скинбустера при мен ефектът е видим, няма как да е от Радиеса нито от филъра. Значи остава да е от него:)
Друга ми е кожата по-свежа и бистра.

Сега пък една приятелка каза че Сейфа били ниско качество филъри?! Така ли е? И кои са висок клас тогава? Някой слагал е сейфа и друг, за да ми сравни? За челюстта Терндафилова каза на мъжа ми пак Сейфа, не е предлагала друг, че да изберем. Дали за тази зона е ок, той е твърд филър ли?  Хич не съм запозната с филърите. Тепърва навлизам дет се вика😅

Жуведерм са висок клас продукти.

# 455
Сейфа са по-нисък клас, но не са никак лоши филъри и аз с тях проблем не съм имала, нито мои приятелки Даже първите ми устни са с този филър и повече ми хареса от Рестилейн.

# 456
  • при Arctic Monkeys
Аз от вчера ползвам Центела. Харесва ми че попива бързо, за разлика от хиалурановите серуми, от които лъсвам.
Аз след чудене съм отново на Реденсити 1, като слагам наведнъж 3 мл. Много е хубав...
Не си слагайте нискокачествени продукти. Личен, лош опит..

# 457
Слагала съм и  преди Сейфа, кожата ми беше по -сочна, сега нищо ... 😞

# 458
Кенди, кой ти го слага. Зависи от поставянето много. Яка се поставя дълбоко, няма много ефект

# 459
  • София

Иначе към момента реших да се въздуржа от PRF, защото ми е скъпо и не ми се рискува, ако няма ефвкт.

Здравейте,

Това е центелата - https://shop.lillydrogerie.bg/skin-1004-serumna-ampula-za-lice-s … tela-55-ml-534546

# 460
Кенди, кой ти го слага. Зависи от поставянето много. Яка се поставя дълбоко, няма много ефект

Тодор в Дермa aкт

# 461

Здравейте,

Това е центелата - https://shop.lillydrogerie.bg/skin-1004-serumna-ampula-za-lice-s … tela-55-ml-534546
и аз купих същия. Сложих го вечерта, сутринта кожата изглежда доста свежа и сочна. Поне при мен така се отрази.

# 462
  • София
Момичета, а някой правил ли е скинбустер с продукти на Филорга? Имаха си име, Фило-нещо си, тази линия продукти техни, ама я забравих.

# 463
  • при Arctic Monkeys
Бяха писали момичета, че са слабички бустерите/мезото на Филорга.

# 464
Момичета, какво мислите за това, някой ползвал ли е, може ли да сподели отзиви? Звучи ли ви реалистично?
https://vigoshop.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/% … AYASAAEgJkIfD_BwE

Общи условия

Активация на акаунт