Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Добър вечер някоя от вас слагала ли е на устните Neuavia филър и доволна ли е?

# 436
  • русе
Моля за мнение, доста съм невежа в процедурите. Предложиха ми да направя процедура  МАГНИТЕН РЕЗОНАНС AGAS. Ако сте правили, може ли мнения. Нямам някакви сериозни очаквания, но все пак как се отразява тази процедура?

# 437
  • София
Здравейте,
Днес съм при Михайлов, но от вчера много ме боли главата Confused
Имам мигрена и сега някакви магнитни бурии има. От вчера пия аналгин от 1000 мг.на саше и авимигран- турско лекарство за болка. Продължава да ме боли и сега в работата мисля пак да пия нещо.
Според вас това проблем ли е да направя процедурата - филър?

# 438
Когато имам физическо неразположение, боли ме главата, неразположена съм и т.н., кожата ми е по - чувствителна за поставянето на ботокс и конци.  Усещам убожданията повече и след процедурата имам главоболие и напрежение в  мускулите. За филърите не съм забелязала.

# 439
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
Днес съм при Михайлов, но от вчера много ме боли главата Confused
Имам мигрена и сега някакви магнитни бурии има. От вчера пия аналгин от 1000 мг.на саше и авимигран- турско лекарство за болка. Продължава да ме боли и сега в работата мисля пак да пия нещо.
Според вас това проблем ли е да направя процедурата - филър?

Най-добре се е обади да попиташ. Ако не е ОК да се прави процедурата - той сам ще те върне, като отидеш. С мен се е случвало, но по други причини.

# 440
Алена, на някой от постовете тук, беше препоръчала Центела -предполагам за овлажняване на кожата.
Този серум / видях в Лили дрогерие / може ли да се използва като основа за грим, след почистване на лицето и преди крема с SPF? Имаш ли наблюдения и също след пилинг с AHA/гликолова к-на, например/

# 441
  • в 1001-та нощ
Само ампулата ползвам. Преди грим ми прави лъскава кожата, а аз предпочитам да е матирана, затова започнах да я ползвам само вечер. Моята кожа е нормална.

Гледам, че хората, които ползват разни агресивни продукти - също я ползват, но нямам личен опит, за да споделя рутина. Центелата ми я препоръча Михайлов.

# 442
От къде се купуват тези ампули?

# 443
  • София
От къде се купуват тези ампули?

Напишете в гугъл Skin1004 и ще излязат много онлайн магазини, които я предлагат.
Може да видите и в тази група "Ретиноиди" в Telegram, там върви яко търговия Joy не знам как да постна линк тук.
Центелата е много хубава аз изхабих 2 шишета от големите. Слагах сутрин и вечер след измиване преди крем и трет Stuck Out Tongue Winking Eye

Вижте от този пост, дали може да се присъедините към Telegram
https://m.facebook.com/groups/768118180479975/permalink/1137306113561178/

# 444
Има линк за споделяне на групи, освен ако не са скрити

# 445
  • София
Има линк за споделяне на групи, освен ако не са скрити
Явно е скрит линка

# 446
аз видях Центелата в Лили Дрогерие

# 447
Поставих преди седмица бустер Сейфа и още не виждам ефект .. след колко време забеляза вст е резултат?

# 448
JACKLIN*, направете с мъжа ти и един Juvenus, ще се влюбите в кожата си после. Става като порцелан, буквално

Това какво е това? Скинбустер ли?

# 449
Поставих преди седмица бустер Сейфа и още не виждам ефект .. след колко време забеляза вст е резултат?
Какъв резултат очакваш? Аз забелязвам до седмица едно такова "заглаждане на косъма"😁 и по-хидратирана кожа, гримът сякаш дори застава по-добре... Страничен човек не мисля, че би отчел нещо...

Общи условия

Активация на акаунт