Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Хайде на късмет д й е, да има успехи и удовлетворение  Simple Smile

# 601
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Adoralova, как така Restylane kysse в околоочен контур, само на мен ли ми се вижда странно?

Нямам представа.Така разбрах,но дали аз бъркам или е ползвал Кис не мога да кажа.
Каквото и да е сложил,на мен ми харесва на този етап.

# 602
Здравейте мили дами,

Преди две седмици сложих 0.5 Рестилайн Кис в устните. За втори път слагам филъри. Предишният път сложих 0.5 Жуведерм, който още не се беше разградил напълно. Притеснява ме леко сянката над горната устна./

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 13:39 от Andrea450

# 603
Поправи таговете на снимката, не се вижда.На първия таг в скобите няма наклонена черта.

# 604
Привет, дами! Имам въпрос относно RF лифтинг. За сефте днес се подложих на тази процедура, понеже bodylab безплатно я раздават в момента и вече навлязох в етапа, в който започнаха да се появяват първите видими бръчици и реших да пробвам що е то. За безплатна демонстративна процедура времето от 10 мин ми се стори резонно, но няколко въпроса възникнаха и то естествено по пътя в колата чак след като си тръгнах Laughing :
1. Бях чела, че се усеща загряване, но може би 10 минути не са били достатъчни да загрее апарата ли, не знам? Накрайникът го усещах дори хладен. Казаха, че по принцип процедурата е 20 мин, което ме накара да се зачудя колко ефективно е това време, ако 10 мин не загрява? Или пък усещането е субективно? Макар, че в bodyaesthetics пък изрично наблягат на това, че само и единствено при тях се засича времетраенето на процедурата от момента на загряването на апарата. Т.е. реално това значи, че не усещаш ли топлина, значи нищо не се случва? Thinking
2. Второто, което ми направи впечатление беше, че освен, че не усещах топлина, постоянно усещах сякаш ме "бие ток" от статично електричество по лицето. Но RF си е електромагнитни вълни, което значи, че това си е нормално?
3. Какво времетраене е оптимално според вас? И дали зависи от всеки уред?
Нещо са претупали, според мен. Аз имам домашен уред за RF Tripollar, който изобщо не вдига повече от 45 градуса (някои професионални съм чела, че са над 60-70!, съответво само от професионалист се прави) и се усеща стабилно затопляне и дори парене (ако спреш да го движиш), за да мина цялото лице при достигната желана температура (уредът сигнализира кога става това) ми отнема около 20-25минути. Биенето на ток е от недостатъчно контактен гел вероятно.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:14 от tuali

# 605
Скоро някой писа, че е ходил на естетична консултация при Р. Денчева, благодаря за което. Преди съм казвала, че имам положителни впечатления от клиниката, но др клиника ми е по-удобна като локация.Та, преди няколко дни се сетих за това, докато умувах тази зима какви процедури да правя и реших и аз да ходя там на една консултация да видя какво ще ми предложат, все пак имат по-различни апарати от другата клиника. При една млада лекарка се записах, понеже видях свободен час и малко от днес за утре.   Повече от половин час беше консултацията, много детайлно. Говорихме за нещата, които на мен не ми харесват и евентулни възможности за решението на проблемите, за рутината ми вкъщи и какво ли не.На електронната поща ми изпратиха информацията от прегледа със снимките и всичко от апаратът, годишен план за процедури, разделен на три етапа с включена информация за всяка процедура, накрая имаше и цените на процедурите и възможните отстъпки. Цената на консултацията беше сто лв., но според мен си заслужава от гледна точка, че съм била на малко по -евтини консултации, които са траели пет минути.

# 606
  • Варна
Някой правил ли си е повдигане на седалището/BBL, може би не е много популярно в Бг., и има ли добри доктори в България? Като цяло не е евтина операция, също така е и доста опасна, какво мислите?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 00:36 от Не се сърди, човече

# 607
Някой правил ли си е повдигане на седалището/BBL, може би не е много популярно в Бг., и има ли добри доктори в България? Като цяло не е евтина операция, също така е и доста опасна, какво мислите?

Това е операцията с най-много смъртни случаи в световен мащаб. Има един доктор в Испания, Aslani се казва, който го водят номер 1 за тази интервенция,  Но честно казано, не знам дали си заслужава риска.

# 608
  • София
Скоро някой писа, че е ходил на естетична консултация при Р. Денчева, благодаря за което. Преди съм казвала, че имам положителни впечатления от клиниката, но др клиника ми е по-удобна като локация.Та, преди няколко дни се сетих за това, докато умувах тази зима какви процедури да правя и реших и аз да ходя там на една консултация да видя какво ще ми предложат, все пак имат по-различни апарати от другата клиника. При една млада лекарка се записах, понеже видях свободен час и малко от днес за утре.   Повече от половин час беше консултацията, много детайлно. Говорихме за нещата, които на мен не ми харесват и евентулни възможности за решението на проблемите, за рутината ми вкъщи и какво ли не.На електронната поща ми изпратиха информацията от прегледа със снимките и всичко от апаратът, годишен план за процедури, разделен на три етапа с включена информация за всяка процедура, накрая имаше и цените на процедурите и възможните отстъпки. Цената на консултацията беше сто лв., но според мен си заслужава от гледна точка, че съм била на малко по -евтини консултации, които са траели пет минути.

Здравейте, аз бях писала.
Малко ме издразниха, защото казаха след 1-2 дни ще получа инфо с препоръки. Звънях им 2 пъти и писах кога ще ги изпратят. Накрая ги изпратиха, но при мен нямам снимки Rolling Eyes
Цените въпреки така наречената "отстъпка" са доста високи. Нещо не се оказаха моята клиника и доктор.
Спрях се на д-р Михайлов и за секунда не съжалявам Grinning
Трябва всеки сам да си почувства доктора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
Здравейте,дали някой е доволен от някаква озаряваща терапия за лице?
Пречи ли ботокса при планиране на бременост?
Благодаря

# 610
  • гр.София

Здравейте,в коя клиника и при кого направихте консултацията?

# 611
Нещо напоследък Д-р Денкова и екип публикуват за мен лично незадоволителни резултати. Харесвам философията на клиниката за холистичния метод, но не виждам ...."цялостна промяна".
В случая първата снимка има подобрение в долната част, но не УАУ ефект и според мен не си струва времето жената да се занимава.

Тук съм в шок...Явно хората просто им е скучно и ходят да се занимават

Има още във ФБ страницата, може би 2-3 случая са що-годе заслужаващи времето. Може би най-добри са им избистране на тен, след акне белези, моделиране на млади лица да се пипне лекичко брадичка, скули или устни, което пак не е УАУ
https://www.facebook.com/radinadenkova
Аз затова мисля, че истината е в дългогодишната поддръжка.

# 612
Според мен е УАУ, много рядко виждам, да не кажа изобщо, такива корекции, които да са точно до момента, в който нататък изглежда гротесктно, но явно е въпрос на вкус и естетика.

# 613
Apolonia,  разбирам, реално отстъпките не са някакви мега-гига-уау, но въпрос на гледна точка.Съгласна съм, че всеки трябва да си почувства лекарят и да ходи там където му е комфортно, аз ще пробвам да направя два лазера за начало там, ще видя дали ще съм доволна, ако нещо се разочаровам поне и други места. Иначе относно изпращането на снимките, в денят на консултацията още на мейла ми пратиха линк, където се логвам и там се визуализират снимките от апаратната диагностика, на вторият ден ми пратиха файлът с препоръчаните процедури.
ellimink - клиниката е ривърс, д-р Коларова.

# 614
При такива птози смятам, че е добър резултатът, ако няма оперативна намеса.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 19:38 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт