Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 240
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Искам да попитам някой правил ли е Генезис за справяне с Розацея, направих вече 3 процедури, като ми казаха, че се правят 3-4, но не виждам до момента ефект. Ако някой е доволен от друг лазер, който е помогнал в борбата ще съм благодарна да сподели Simple Smile

# 616
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не виждам особени резултати от снимките на Др. Денкова,а си представям жените колко пари са изсипали за процедури,които дори не се забелязват. Никой не иска да са ходещи маймуни,но специално за долната част на лицето и свличането на кожата, можеше много по-добре.

Разбира се,коментирам като човек с минимален опит и познания в естетичните процедури.Но дори аматьорското ми око не вижда разлика.

# 617
Ама то с такива загуби на форми не може да се направи много повече неоперативно.Личи си разлика, много по-очертана челюст и дръпната кожа под брадата.Все пак в някои случаи не може да стане “уау”

# 618
  • гр.София
Здравейте, върнах назад в темите,но има стари отзиви или други питащи. Има ли направили сред вас мезотерапия на бедра и брич . С какъв разтвор и реален ефект има ли?

# 619
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила с два липолитични продукта - от този на Mesoline съм по-доволна. Редуцира мастното депо - ако има такова. Брич и банан правих.

# 620
Здравейте,лазарен лифтинг с Alma Q някой да е правил и какви резултати да очаквам.За Amber beauty club става въпрос

# 621
Здравейти ,днес сложих juvederm 0,5 сложихме само.в горната да я направим съразмерна с долната,остана.малко и боцнахме долната 1 път  само,но обаче сега под езика имам афти мънички осещам ги с език като напипавм.На някой случвало ли му се е да му излязат първият път нямах а бях с 1 мл juvederm?

# 622
Афти или просто като топченца на лигавицата,

# 623
Афти или просто като топченца на лигавицата,
Като мънички афти,странно тя работи върху горната устна а и на небцето усещам горе лека като пипна пак с език като афтички и подуто мното леко

# 624
Здравейте, дами! Допитвала съм се до вас преди година, но тогава така и не се осмелих да пристъпя към конкретни процедури. Но ви следя, защото темата е много полезна Simple Smile Тази седмица посетих д-р Ванеска за първи път и бях много впечатлена от нея, спечели ме от раз и както години не се осмелявах нищо да правя, така си тръгнах с нова устичка - това, което най-ми бодеше очите!
Въпросите ми са свързани с другите процедури, които ми препоръча и по-специално Redensity 2 за долината на сълзите (от слъзен канал надолу по бузата, не знам дали правилно се изразявам). Уточни, че не говорим нито за филър под очи, нито за скули, а от окото надолу, за да повдигне и да смекчи назолабиалните.
Някоя от вас има ли опит с този филър, в тази зона? Това, което ме притеснява е да не задържа вода и да станат торбички под очите (аз имам лекички вече сякаш).
Благодаря!

# 625
  • в 1001-та нощ
Някои са доволни, други не са. Аз съм от вторите и съм писала много обстойно по въпроса с плюсове и минуси, мнения на различни лекари. В крайна сметка моя филър го разградих и започнах терапия. В момента съм след СО2 лазер - на цяло лице, в т.ч. около очите, шия, деколте и ръцете + пръстите. За момента правя снимки и клипове от всеки ден. Ще видим до къде ще го докарам.

Така, както го описваш - изглежда подходящо за теб, пък и тя има голям опит.

# 626
Благодаря, Алена, прочетох статията ти в блога и много се изплаших. Първият "злощастен " филър Redensity ли е? Ванеска ли го е поставяла? (Дано не е неуместен въпросът ми). Пак започвам да се разколебавам, а пък я почувствах за моя доктор Sad Нейната идея е с него да повлияе всъщност назолабиалните, за които отидох, аз не съм искала очи. Каза - да сложим малко там, да се повдигнат бузите и едва тогава назо, ако е нужно. А мен назото ме влудява.
Много се обърках, защото Михайлов преди година ми каза да не слагам филър под очи. Но той такива ми ги наговори, че тотално ме отказа от всичко.

# 627
Аз имам филър точно Реденсити, точно при Ванеска, преди 4 г. Никога повече не ми се появиха тези хлътвания. Нямам негативни ефекти никакви от тази процедура. А свали 5 г още там на кушетката. Така че е много индивидуално. Не бих позволила точно под очи друг да ми слага.

# 628
И аз имам при нея и съм доволна Blush

# 629
  • при Arctic Monkeys
Правят ли кръвно изследване лекарите, преди да извършат процедури с плазма? Лекар ми каза, че ако човек има автоимунно заболяване или проблеми с дисфункция на ЩЖлеза, е безсмислено да се прави процедурата, поради качеството ва кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт