Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Много я рекламират тази хармоника. Мен нещо не ме кефи идеята за смесване на различни продукти, както и нехиалуроновите продукти като цяло, заради непредвидимата реакция на организма. Освен това е съвсем нов продукт. Не бих сложила.

Аз съм слагала радиес, добре се получи, траен продукт е, но го комбинирах с филър тогава, защото аз имам доста загуба в скулите и само радиеса не би се отразил. Цената в този случай излиза доста висока.  При хармониката комбинацията на двата продукта звучи добре за мен, а и филъра и доста по-малко в съотношението.

# 196
  • София
Сигурно приспадат не съм питала.
Ходя и събирам мнения и след това умувам кой да избера Joy 
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Малко солено ще ми излезе, че досега за консултации съм дала 120 лв.Sweat Smile
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх
Познавам работата на Денчева, много премерена, мога да я препоръчам. Когато заедно с прегледа се прави процедура не отпада ли таксата? В доста клиники е така.

# 197
  • при Arctic Monkeys
Тази лелка усилено рекламира морфеус и твърди, че резултатът е само от него и някакъв лазер плазманезнамкаква. 🙃

# 198
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх.
При Денчева съм била с дерматологичен проблем - работи си сериозно и като лекар, не само естетика.Слагала ми е и липолитик за двойната гушка. Въпреки че ходя в друга клиника все хвърлям по едно око и на нейната клиника и все съм на косъм да отида за някоя друга процедура там.

# 199
  • София
При Денчева съм била с дерматологичен проблем - работи си сериозно и като лекар, не само естетика.Слагала ми е и липолитик за двойната гушка. Въпреки че ходя в друга клиника все хвърлям по едно око и на нейната клиника и все съм на косъм да отида за някоя друга процедура там.

Здравейте,
След като имате наблюдения, защо ходите в друга клиника, а не при нея?
Направо се чудя, дали да не я избера вместо да плащам консултации, които ще станат 290 лв.

# 200
Др.Денчева ми се струва много добър дерматолог, единствена тя успя да излекува много упорит кокоши трън под нокътя на сина ми, с който 5 дерматолога не успяха да се преборят преди това. Ако 100 лв е станал прегледа при нея много го е вдигнала, преди половин година беше май 70 лв🙁

# 201

Здравейте,
След като имате наблюдения, защо ходите в друга клиника, а не при нея?
Направо се чудя, дали да не я избера вместо да плащам консултации, които ще станат 290 лв.
Ами причината е тъпа, но прагматична - локацията на другата ми е по-удобна. Доволна съм и където ходя, но при Денчева ме изкушава, че имат други апарати, които бих искала да пробвам. Буквално днес гледах и пак се чудех, октомври искам да правя силен лазер и се чудех при нея ли да пробвам или където правих предният път..та такива са ми размислите и причините. Миналата година и със Сапунджиева имах консултация пак с дерматологичен проблем - и тя беше много азекватна. Като цяло хубави впечатления имам.

# 202
  • пустинята Гоби
Дерматологичен преглед при д-р Денчева е около 60-65 лева, ходих наскоро. Този в случая се води естетична консултация.

# 203
  • София
Дерматологичен преглед при д-р Денчева е около 60-65 лева, ходих наскоро. Този в случая се води естетична консултация.

Когато записвах часа ме питаха каква консултация исксм: дерматологична или естетична. За естетичната консултация казаха100 лв.
Искам да питам за филъри и няма как да кажа, че искам дерматологичен преглед, не е коректно.

# 204
  • пустинята Гоби
Точно така. Аз ходих за дерматологичен проблем, който ще почна да оправям в края на септември, защото чакам слънцето да стане по-слабо. Пак е свързан с процедури проблема, но не обсъжданите в последните страници. Ценоразписа на клиниката добре ориентира какъв час да си запазиш.

# 205
Тази лелка усилено рекламира морфеус и твърди, че резултатът е само от него и някакъв лазер плазманезнамкаква. 🙃
О, със сигурност има ефект, ама аз и без процедури, като си измия косата и си навия една хубава и тежка хавлия като чалма на главата получавам екстра лифтиране. Та, за мен снимката подвежда.

# 206
Здравейте! Мезотерапията дали ще помогне при загуба на обем в средната част на лицето? Четох за филърите но ефектът изглежда е кратък а иначе процедурите са скъпи. Ако може и да ми препоръчате клиника или дерматолог за Плевен, Търново и в краен случай за София.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 08:16 от Анонимен

# 207
Мезотерапията има за цел да внесе в дермата витамини, минерали и аминокиселини.Идеята й е подхранване, освежаване, изсветляване и т.н.Няма как да създаде обем.
За Плевен мога да препоръчам д-р Ирина Апостолова.

# 208
Е добре де, може ли да имаш такива страхотни устни и да си сложиш хиалурон Neutral Face
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 10:48 от Nona M.

# 209
Може да допълва , горните ложе да са също с хиалурон.

Общи условия

Активация на акаунт