Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Да, има и преди.

# 211
Може да допълва , горните ложе да са също с хиалурон.
Незнам, но ако аз имах устни като нейните, не бих ги пипала.
Оправих си правописните грешки Grinning

# 212
Моята долна е такава, обаче горната няма никакъв контур. Ако намеря лекар, който може да ги докара такива, се съгласявам веднага Joy

# 213
Квото и да е преди е в пъти по- добре от сега

# 214
Моите устни подпухват доста след инжектиране и после се наместват.Така че това смятам не е краен резултат.

# 215
  • при Arctic Monkeys
Горните устни имат филър, хубави са. Долните явно са веднага след, има оток.

# 216
Тази лелка усилено рекламира морфеус и твърди, че резултатът е само от него и някакъв лазер плазманезнамкаква. 🙃
Да,да,да си рекламира колкото иска за балъци.Този обем в скулите няма как да докара от машина,ако ще сто пъти да се мине с нея.

# 217
Като опитна с Морфеус - да, такъв обем чак не прави. При мен определено много много нов колаген се създаде и получих обем и в средна част, Jawline и под веждата ми се оформи,но чак толкова не е възможно. Има филъри.

# 218
но чак толкова не е възможно. Има филъри.
ако снимката не е обработена,което ме съмнява,тази жена има фейс лифт и то добре направен,само като махне хавлията да не лъснат някои грозни шевове.

# 219
  • при Arctic Monkeys
При лифта се получава едно придърпване на в краищата на устата, тук го няма и няма накива обеми.Според мен да филъри, и то много.

# 220
Сигурно приспадат не съм питала.
Ходя и събирам мнения и след това умувам кой да избера Joy 
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Малко солено ще ми излезе, че досега за консултации съм дала 120 лв.Sweat Smile
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх
Познавам работата на Денчева, много премерена, мога да я препоръчам. Когато заедно с прегледа се прави процедура не отпада ли таксата? В доста клиники е така.

Има ли големи разлики във визиите, които ти предлагат различните лекари (с оглед това, което искаш да постигнеш)? Както и в начина на постигането им?

# 221
Е добре де, може ли да имаш такива страхотни устни и да си сложиш хиалурон Neutral Face
Скрит текст:

Още не съм срещала мъж, който официално да признае, че харесва тези психични изкривявания. Преди е била супер+ един гланц или хидр червило. Мъжете харесват Въпреки джуките някои жени. А като видя наживо…грозно

# 222
Здравейте момичета , първо да кажа ,че никога досега не съм си правила нищо по лицето, но от скоро забелязах , че започна да ми се образува пигментация над горната устна / стои ми тъмно все едно имам мустак / и също по челото , като дори ми се разрасна сега лятото . От Пловдив съм и в Понеделник смятам да си запиша час за консултация в Атадерма на Снежана Атанасова , но бих отишла и на други места , ако ми препоръчате понеже изобщо не съм наясно кое , къде, какво . Четох , че тези неща се махат с лазер и съм решена да се пробвам , та има ли някоя с подобен проблем на моя и евентуално решение  , понеже имам приятелка със същото нещо и доста дълго време се пробва с разни кремчета , от които разбира се ефект нула....

# 223
При мен ефект има от кремове, с лазер не.Мелазмата над горна устна се махна сама, не разбрах кога и как, не съм ползвала специална козметика тогава, че идея нямах какво е., Вижте си хормоните в тази връзка с “мустака”.
.Моята се появи след бременност и дълго кърмене.Тази на скулите се скрива зимата от кремове разни, лятото става по-видима

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 15:44 от ДХ3

# 224
Здравейте, искам да си правя мезотерапия за целулит в Skin Line, но не кога да разбера каква е разликата между трите вида: Guna Matrix, Celluform, RRS HA Cellutrix.
И ако комбинирам мезо с друга процедура, каква бихте препоръчали - крио, lpg или друго?

Общи условия

Активация на акаунт