Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
След ботокс кога може да се спортува?

След 2-3 дни

# 511
Вчера ми слагаха за първи път. Лекарката предупреди да не се ляга и разтърква до 4 часа. Нищо не каза  за спорт и тази сутрин си направих домашна тренировка. Disappointed Relieved
Не особено инензивна, но пък почти час.
Тренировката е предпоставка за по бързо разграждане или за нещо друго?

# 512
Спорт, сауни, солариуми, топло като цяло, разграждат по-бързо ботулиновия токсин.Хубаво е няколко дни(поне 7) да няма такива дейности.После вече спорт ясно, за останалите бих изчакала след ретуша даже.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 22:31 от ДХ3

# 513
Спорт, сауни, солариуми, топло като цяло, разграждат по-бързо ботулиновия токсин.Хубаво е няколко дни(поне 7) да няма такива дейности.После вече спорт ясно, за останалите бих изчакала след ретуша даже.

Подкрепям за 7 дни поне да се изчака с всички активности.

# 514
А слагането на изкуствени мигли как точно работи, как ги прикрепят за да не падат докато спиш или се къпеш?

# 515
Лепило, но на мен ми подпухват очите и ме изнервя времето, в което стоиш легнала, за да ги правят.
При мен отиваха 2 часа и половина....

Правих ламиниране и ми харесва повече.

# 516
Аз нямам никакви мигли почти, това с ламинирането дали ще има ефект?

# 517
  • София
Момичета, за ламиниране изберете опитен специалист. На една колежка така и бяха прекършили миглите през средата, сочейки нагоре на 90 градуса. Момичето наистина страда месеци, докато не премина действието на химикалите или каквото там слагат. Бодеше я под веждата, изглеждаше разногледа, поради неестествената посока на миглите очите и постоянно сълзяха, а беше истински хубаво момиче.

# 518
  • в 1001-та нощ
Аз нямам никакви мигли почти, това с ламинирането дали ще има ефект?

По-скоро серум за растеж. Аз ползвам един и за вежди - направи чудеса Simple Smile

# 519
Искаш да кажеш, че ако сложа серум за растеж ще пораснат???

# 520
Да, има много инфо във форума, с търсачка ще излязат и обсъжданите продукти.

# 521
  • в 1001-та нощ

Не зная каква е причината да липсват при теб, но не пречи да се пробва. В общия случай миглите стават по-дъги, което е търсен ефект. Аз ползвах на вежди по препоръка на мацката, която се грижи за моите и ефектът е много добър за сгъстяване по опашките, където моите бяха рехави.

Проучвах кой продукт да ползвам, спрях се на не скъп и ефектът е на лице.

# 522
  • при Arctic Monkeys
Аз ползвам просто рициново масло. Заздравява и сгъстява.

# 523
Аз ползвам просто рициново масло. Заздравява и сгъстява.
И аз:) ползвала съм и един скъп серум, наистна станаха много дълги и после се скъсаха сякаш на половина! Много странно беше, ходех почти без мигли 6 месеца! И вече никакви химии не желая, само рициново масло слагам

# 524
  • Sofia

Не зная каква е причината да липсват при теб, но не пречи да се пробва. В общия случай миглите стават по-дъги, което е търсен ефект. Аз ползвах на вежди по препоръка на мацката, която се грижи за моите и ефектът е много добър за сгъстяване по опашките, където моите бяха рехави.

Проучвах кой продукт да ползвам, спрях се на не скъп и ефектът е на лице.
Може ли да споделиш кой е продуктът? И моите са много изтънели в опашките...

Общи условия

Активация на акаунт