Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 279
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Беше писано преди време за лифтинг конци, които се поставят върху кожата на лицето и се разграждат. /без инжектиране /. Дали някой има вече впечатления от този продукт?

# 556
Преди няколко страници не писа ли някой за такива или бъркам темата?

# 557
да, ДХЗ. Но, няма обратна връзка, дали има ефект, ползвал ли е някой изобщо и т.н.

# 558
На мен ми звучи нелогично и неизпълнимо.

# 559
ще ми бъде много интересно да получа обратна връзка.
Не знам на какъв принцип би функционирал този продукт, за да се получи резултатът, който е обявен. 

# 560
  • в 1001-та нощ
Това са пълни глупости. Дори само, като видите какъв сайт ги предлага ... "китайски боклучарник" ... Малко познания за това как настъпват процесите на стареене и отпускане на кожата дават отговор - защо това е невъзможно.

Процесите на стареене - не са по повърхността на кожата - те са в дълбочина - с естествената атрофия на черепа и неговото свиване, мигрирането и стапянето на мазнините, които създават естествена пухкавост на младите лица, отпускането на мускулатурата, загубата на еластичност и плътност на кожата ....

Няма как - нещо сложено отгоре, каквото и да е то, да връща годините назад и да лифтира. Не случайно има толкова инвазивни и скъпи процедури - от оперативния лифтинг до лазери, дермални пълнители и т.н.

# 561
[Съгласна съм с Алена, това е заблуда. НЕ СИ давайте парите за фейк реклами .
Няма как повърхностно да сложиш или намажеш нещо и да станат "чудеса". Нашата кожа е отдолу, това, което  не се мижда, там се случват истинските процеси с нея!

# 562
  • при Arctic Monkeys
Има един американски доктор Amir Karam, работи в щатите т.нар. vertical restore. Направо шеметни резултати... естествени, красиви лица, буквално връща времето, разбира се безумно скъпо. Питам се звезди, които имат много пари защо не правят това а са повечето гротески в лицата😒

# 563
Карма, не намирам цени за този vertical restore. Не че съм се засилила за фейслифт още, но след някоя и друга година съм решила да направя.
Намирам само, че може да бъде между 3 и 15 хиляди долара, като втората цифра е нормалната цена за фейслифт в Северна Америка. Ако е 15-20 хиляди, си е отлична инвестиция.

# 564
И аз го следвам др. Карам , прекрасни резултати, не мога да намеря цени, но очаквам да е доста повече, той е от най-добрите в района заедно с др. Као (ponytail lift).

Зачудих се в Бг дали имаме добри хирурзи за минимално инванзивен лифт, струва ми се, че всички режат с голямата ножица и някак си не са се насочили към естествения младежки вид на лифт.
Замислям се все повече и повече, защото последните 2г за всичките ми естетични процедури съм дала колкото за един лифтинг вече, ако не и повече. Хем се чуствам млада за такава сериозна интервенция (43г), хем обаче др. Карам го прави на много по-млади пациенти и им спестява гротескния вид на овърфилване след това. В Турция не бих отишла, започнах да търся доктори в Германия, но е трудно защото там май по закон нямат право да публикуват снимки на пациенти преди/след, само в инста има. Попаднах на един факир за гърди, нямам намерение да си правя, но за лице все още нищо…

# 565
Покойната д-р Мария Балабанова направи лифта в Швейцария - е няма такъв фантастичен резултат просто. Можете да видите снимките все още - невероятни, но мисля, че и сумата беше уау!

# 566
Как може да коментирате това, нормално ли е 😳  В рамките на шегата: трайност 2 г на тези топчета 😥😁

# 567
Покойната д-р Мария Балабанова направи лифта в Швейцария - е няма такъв фантастичен резултат просто. Можете да видите снимките все още - невероятни, но мисля, че и сумата беше уау!
Къде да ги видим?

# 568
Тя почина през 2021 г. на 60+ години, като изпишете името в търсачката можете да я видите. Много ми приличаше на Мишел Пфайфър.

# 569
  • Sofia
Аз пък от известно време следя този – www.instagram.com/drjacono. Само че при него facelift-ът в някои случаи стига до $80 000, доколкото разбрах.

Попаднах на един факир за гърди, ...
Би ли споделила имената на специалиста или направо профила му / ѝ в Instagram, ако има такъв?

Общи условия

Активация на акаунт