Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 227
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Не, не се пускат кръвни изследвания, но поне аз винаги съм попълвала формуляр имам ли някакви заболявания или не.

# 631
Днес бях на рутинно почистване на лице + кислородна терапия. Лицето ми буквално светна, страхотно ми се отрази.

Козметичката ми препоръча мезотерапия Fusion - мезо с накрайник за микронидлинг, а не една игла. Не съм правила мезотерапия досега, не съм била и на консултация при естетичен дерматолог.

Та:

1. На мен не ми вдъхва доверие да направя мезотерапия в салон, права ли съм?

2. Все пак мнения за тази Fusion, защото това, което чух, много ми допадна.

Благодаря.

# 632
Сподели къде прави почистване и кислородна терапия ☺ и аз имам нужда от озаряване на тена.

# 633
София, Beauty Studio 51

# 634
Много благодаря на отзовалите се на питането ми за Реденсити 2 с канюла. Колкото повече чета (връщах в теми от преди 3-4 години), толкова повече се отказвам. Оставам с впечатлението, че повече са недоволните и сдобили се с торбички. Е, аз днес си се събудих с две чудни торбички без нищо, представям си да го сложа това нещо и да стане някой фал. А изрично й казах, че се подувам и понякога приличам на пияница в очите, но тя каза, че няма проблем.

Аз вярно, че нищо не разбирам, но се чудя - толкова ли няма някаква друга процедура да ми се препоръча - скин бустер, мезотерапия, ала-бала. За да се освежи зоната на бузите и леко да се повдигне. Искам да се грижа за кожата по-скоро, а не да я пълня.
Отчайвам се, че и Михайлов, и Ванеска явно нещо не успяха да ме разберат, знам ли...

# 635
Здравейте. Вчера си правих диаментено микродермабразио + безиглена мезотерапия с Collagena. Минаха 24 часа, а аз още имам зачервяване и леко парене.. Сега си взех душ и положението сякаш изглежда доста по-неприятно. Малко след процедурата вървях около 20 минути на слънце, но все пак с SPF 25.. Не знам да се притеснявам ли, какво да правя...

# 636
Здравейте, дами! Допитвала съм се до вас преди година, но тогава така и не се осмелих да пристъпя към конкретни процедури. Но ви следя, защото темата е много полезна Simple Smile Тази седмица посетих д-р Ванеска за първи път и бях много впечатлена от нея, спечели ме от раз и както години не се осмелявах нищо да правя, така си тръгнах с нова устичка - това, което най-ми бодеше очите!
Въпросите ми са свързани с другите процедури, които ми препоръча и по-специално Redensity 2 за долината на сълзите (от слъзен канал надолу по бузата, не знам дали правилно се изразявам). Уточни, че не говорим нито за филър под очи, нито за скули, а от окото надолу, за да повдигне и да смекчи назолабиалните.
Някоя от вас има ли опит с този филър, в тази зона? Това, което ме притеснява е да не задържа вода и да станат торбички под очите (аз имам лекички вече сякаш).
Благодаря!

На мен първият ми филър въобще беше точно при нея - Реденсити и точно в слъзния канал (преди 5-6 години може би). При мен се получи срастване под едното око и тя ми обясни после, че такава си ми била кожата и нищо не можела да направи... Стоеше няколко години по-бяла издутина по дължината на слъзния канал много след като филърът трябваше да се е разградил. Не бих рискувала отново при нея. Миналия месец се осмелих най-накрая пак да пробвам да поправя това хлътване под очите при Трендафилова с Рестилейн и се получи значително по-добре.
За конците при Вансеска също не съм доволна... дадох 2,000лв за Аптос... 1 седмица беше ок и след това се свлече всичко, даже с една ужасна подутина от едната страна. И пак отидох и пак ми каза - еми това е ефектът от конците, другите пациените са доволни...Astonished

# 637
Има ли друг доктор, който да е добър за конци?
Аз много отдавна съм правила при Ванеска, тогава бях доволна, доста изкара ефекта и от не знам колко време вече събирам страх за повторна процедура.
Към Валянова съм скептична по причини и не искам при нея.

# 638
Аз исках да питам отделно за препоръки за хирург за гръдни импланти, защото минах при Николай Георгиев, който ми препоръча едни 375, но с висок профил, които според мен няма да стоят естествено на моята фигура. При Ильо Стоянов ми записаха час за консултация за 19ти Юни, което значи най-рано след година да е операцията и вече се чудя дали в Истанбул няма други хирурзи, които да са на неговото ниво... Явно в БГ изборът е малък и за хора, които не искат да правят компромис с крайния резултат, и да не чакат 1 година...друг вариант не се сещам освен Турция. За там обаче нищо не съм чувала като отзиви за гърди конкретно..

# 639
Във фейсбук има няколко групи, в които има доста информация.

# 640
Според мен изборът на правилния лекар е най-важен и аз лично бих чакала колкото се наложи. Аз имам час при лекар за консултация за лип лифт насрочен за септември 2023 и, ако всичко мине добре, процедурата може и да е след 2-3 години, толкова е зает. Иска ми се още утре да е, ама ще си чакам, няма как. При друг не бих отишла.

# 641
Аз исках да питам отделно за препоръки за хирург за гръдни импланти, защото минах при Николай Георгиев, който ми препоръча едни 375, но с висок профил, които според мен няма да стоят естествено на моята фигура. При Ильо Стоянов ми записаха час за консултация за 19ти Юни, което значи най-рано след година да е операцията и вече се чудя дали в Истанбул няма други хирурзи, които да са на неговото ниво... Явно в БГ изборът е малък и за хора, които не искат да правят компромис с крайния резултат, и да не чакат 1 година...друг вариант не се сещам освен Турция. За там обаче нищо не съм чувала като отзиви за гърди конкретно..

Заповядай в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1488018

# 642
Много благодаря на отзовалите се на питането ми за Реденсити 2 с канюла. Колкото повече чета (връщах в теми от преди 3-4 години), толкова повече се отказвам. Оставам с впечатлението, че повече са недоволните и сдобили се с торбички. Е, аз днес си се събудих с две чудни торбички без нищо, представям си да го сложа това нещо и да стане някой фал. А изрично й казах, че се подувам и понякога приличам на пияница в очите, но тя каза, че няма проблем.

Аз вярно, че нищо не разбирам, но се чудя - толкова ли няма някаква друга процедура да ми се препоръча - скин бустер, мезотерапия, ала-бала. За да се освежи зоната на бузите и леко да се повдигне. Искам да се грижа за кожата по-скоро, а не да я пълня.
Отчайвам се, че и Михайлов, и Ванеска явно нещо не успяха да ме разберат, знам ли...
на мен Ванеска ми сложи такъв продукт под очи, в слъзестия канал. Доволна съм и от нея и от резултата. Нямаше странични негативни ефекти. Пак ще го направя пролетта.

# 643
Момичета  от кой филър сте доволни под очите за тъмни кръгове и изтъняла кожа?

# 644
  • в 1001-та нощ
Revolux Fine или Elasty F и CO2 или IPL.

Общи условия

Активация на акаунт