СМГ "Паисий Хилендарски" - Тема 13

• 58 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да ,записах го.Миналата година го спрях заради матурите ,но тази вече си ходи.

# 61
Здравейте, калко е стипендията за отличен успех от 8 клас в СМГ?

# 62
Стипендиите са една сума, разпределена между стипендиантите на съответното училище. Не са с фиксиран размер.   

# 63
Благодаря! A колко беше тази година?

# 64
  • София
Кой клас са децата ти?

# 65
Не питам за моите Simple Smile

# 66
  • София
Съгласно утвърдените правила за отпускане на стипендии в СМГ "индивидуалният размер на месечната стипендия е поне 25 лева на месец". Предстои да разберем кой и колко тази година.

# 67
Мерси, ще предам на детето.

# 68
Здравейте,
Имам въпрос относно състезанието по информатика в Шумен. Пътуват групата от СМГ с преподавател, нали така? ....т.е. само децата без родители?
Храната за престоя как се заявява и плаща?

# 69
  • София
Би трябвало да им ги покрият и тях от училище. Нямам спомен нещо да сме плащали.
Но е възможно да са само със закуска и вечеря примерно и си купуват със собствени пари нещо за обяд в движение, та е добре да си носят някакви пари.

# 70
Благодаря за бързия отговор. Джобни ще носи, няма проблем. Въпросът е дали имат нещо организирано или ще си купуват, каквото намерят...
Сами ли пътуват, т.е. само с преподавател?
Моля те сподели повече подробности за пътуването и самото състезание, че леко ми дойде неочаквано....Sweat Smile

Предполагам отсъствието в петък, когато е заминаването, ще се извинява служебно?!?

# 71
  • София
Пътуват с преподавател без родители. Сигурно, ако някой родител иска да пътува с тях, няма да е проблем да се присъедини. Отсъствията им ги извиняват служебно.
Ето тук има информация за състезанието, а и за всички останали по информатика:
http://www.math.bas.bg/infos/

# 72
Благодаря.
Далеч съм от мисълта да пътувам с децата. По-скоро въпросът ми беше дали и как е организирано групово.... (понеже има състезания, за които родителите се организират и пътуват самостоятелно, та затова...)
Класният ръководител трябва ли да бъде уведомен от нас?

# 73
  • София
Обикновено ги събират на жп гарата в някакъв час - преподавателят проверява по списък и потеглят после. Има си организиран хотел пак от него (или от училището).
Сега като се замисля май пращаха мейл до родител преди състезанието, в който трябва да се посочи дали ученикът ще пътува с групата или със собствен транспорт, дали ще се настанява с групата или отделно. Сигурно скоро ще пратят. И в мейла има информация.

# 74
  • София
Благодаря.
Далеч съм от мисълта да пътувам с децата. По-скоро въпросът ми беше дали и как е организирано групово.... (понеже има състезания, за които родителите се организират и пътуват самостоятелно, та затова...)
Класният ръководител трябва ли да бъде уведомен от нас?
В мейла от организаторите е описано горе-долу как протича събитието. Иначе пътуват група с няколко преподаватели и там се движат заедно. Хубаво е да предвидите пари за храна, обикновенно ги водят на центъра да хапнат палачинки. По време на път не им дават много да ползват телефони, затова си предвидете карти или друга игра за влака. В неделя отиват всички на награждаването и след това към гарата за влака. Най-добре според мен е да се пътува само с една раничка.

Общи условия

Активация на акаунт