Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 095
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
PPP , в Тмаркет провери ли ? Аз миналата зима купих малък Первол за вълна от там .
Имам и един ДенкМит за деликатни,  но не съм доволна от него . Всички пуловери /памучни и др./ пера с препарат за вълна на програма за Синтетика на 30 C за 2ч.15 мин или 1ч.30мин.
на 1000 оборота , после пускам и допълнителна на 1200 .

# 226
  • Русе
Брай, голяма липса на препарати за вълна! Проверих в 2 магазина за паралелен внос, които са ми на път и няма. А единият е винаги доста зареден. Ще трябва онлайн да търся или да вземам огромна опаколка Первол. Гледах Корал в ТТмаркет, но доставката го оскъпявяа.  Освен това ми се иска да взема и качествен прах за бяло. От толкова обсъждания на Скип ми се прииска да си взема. В ТТмаркет няма.
Та, някъде безплатна доставка да има в момента?
В Русе в магазина на ТТ маркет има Скип два вида, т.е. за различен брой пранета. Иначе е син. Мислех да си взема от там, че никъде вече няма прах. Но не трябва ли да е гръцки, а тези надписи не са ли на испански? Макар, че съгласно таблицата испанския трябва да е добър. С 5-15% кислородни избелители е.

# 227
Този е испански. Ако не се лъжа, не е добър.

# 228
  • Русе
Този е испански. Ако не се лъжа, не е добър.
Таблицата на първа страница друго казва Thinking

# 229
Би трябвало да е същият като гръцкият.
Аз обаче точно гръцки си търсих, не исках испански...така си исках.

# 230
  • гр.Пловдив
Капсулите на Skip Spring Fresh 3in1 нямат нищо общо с пролетна свежест,много слабички ...,за изпиране не можах да преценя ,пусках спално белъо най-вече заради аромата ,но ще бъдат дарувани на свеки Smiling Imp

# 231
  • София
Точно тях боднах и аз. Надявах се да ме отвеят с аромат...жалко.

# 232
Здравейте, дали сте засичали някъде mega pack на Персил Sensitive, подобни на тези от по 5бр. на Тео бебе?

# 233
Момичета, тези капсули добри ли са?
Скрит текст:
За изпиране на спално бельо ползвате ли такива или само прахообразни п?
Аз в момента ги пера само с прах за бяло пране ( денкмит), но искам като че ли да разнообразя....

Също използвам течен Даш (много го харесвам за цветно), 
Скрит текст:
.
Лавандулата много ми допада, но не мога да го намеря от много време.

# 234
  • гр.Пловдив
Момичета, тези капсули добри ли са?
Скрит текст:
За изпиране на спално бельо ползвате ли такива или само прахообразни п?
Аз в момента ги пера само с прах за бяло пране ( денкмит), но искам като че ли да разнообразя....

Също използвам течен Даш (много го харесвам за цветно), 
Скрит текст:
.
Лавандулата много ми допада, но не мога да го намеря от много време.

Скип-а са слаба работа ,това написах в по-горен пост,нарочно пуснах 1 пералня с чаршафи и дори сложих 2бр за 8кг и аромата им е скапан и нетраен ,взех ги за 17лв

# 235
Момичета, може ли да ми снимате Персил мега перли? Нещо не можах да се ориентирам кой е точно този продукт от предишните постове, а гледам, че доста се коментира. Може и на лично Благодаря Simple Smile

# 236
https://www.emag.bg/megaperli-za-bjalo-prane-persil-megaperls-po … 860/pd/DZ38SFBBM/

Ето снимка от нета. Малки пакетчета са, компактни и прибрани.

# 237
  • Русе
Само да кажа,че във физическия магазин на ТТ маркет вече има гръцки Скип, зелен. Така, че може и в онлайн магазина да са заредили. Обаче е по-скъп от испанския. На въпрос защо, продавачката ми каза, че защото бил със съставка против петна и с омекотител Smile Нямаше как да чета състава и да сравнявам, че са ги вдигнали на най-горния рафт, където продавачките гледам със стълба се качват.

# 238
Глупости ти е казала продавачката.

В dm е изчезнал омекотителят без аромат. В Лидл продаваха такъв, но от някаква тяхна марка. Там дали го има все още, някой знае ли?

# 239
Глупости ти е казала продавачката.

В dm е изчезнал омекотителят без аромат. В Лидл продаваха такъв, но от някаква тяхна марка. Там дали го има все още, някой знае ли?
[/quote
Скипа е с повишена цена в Гърция. Миналата седмица беше 13 Евро, а през май го купих за 8 Евро.

Общи условия

Активация на акаунт