Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 109
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Август месец купих Зелен скип - 45пр. за около 6 евро. Почти винаги го има някъде на акция.

# 241
  • Русе
Август месец купих Зелен скип - 45пр. за около 6 евро. Почти винаги го има някъде на акция.
В ТТ маркет е 16,99 лв.

Глупости ти е казала продавачката......
Е, то е ясно.

# 242
В dm е изчезнал омекотителят без аромат. В Лидл продаваха такъв, но от някаква тяхна марка. Там дали го има все още, някой знае ли?
Има го ,  Гес . Мисля Doussy . Но , който и вид Doussy да купиш все аромат няма да има , дори и да не сушиш в сушилня /в нея пък дори и на праха се губи ../

# 243
  • София
Глупости ти е казала продавачката.

В dm е изчезнал омекотителят без аромат. В Лидл продаваха такъв, но от някаква тяхна марка. Там дали го има все още, някой знае ли?
Не е изчезнал. Аз си купих онзи ден от онлайн магазина им (сега имат 15%намаление там за първа поръчка), но го има и във физическия магазин.
В Лидл обаче няма. Специално търсих.

# 244
Днес видях, че в Лидл има Doussy без аромат за 2,79 лв., но в 100% от изложените на регала бутилки омекотителят беше се превърнал в гъста каша. Абсолютен брак. Нямаше как да взема от него.
В DM от известно време няма никакви омекотители Denkmit. Възможно е да го има този без аромат. Ще проверя. Благодаря!

# 245
Днес видях, че в Лидл има Doussy без аромат за 2,79 лв., но в 100% от изложените на регала бутилки омекотителят беше се превърнал в гъста каша. Абсолютен брак. Нямаше как да взема от него.
В DM от известно време няма никакви омекотители Denkmit. Възможно е да го има този без аромат. Ще проверя. Благодаря!
Гес , тъкмо си прибирам от Лидл и ДМ .
В Лидл имаше Doussy Sensitive за 2.50 . Всичко си му беше наред , добре го огледах . В ДМ има ДенкМит омекотител , но без Ултрасензитив .
Аз ходих да си търся прахообразен Ленор , но не намерих .

# 246
  • Русе
някой ползвал ли е това? Купих, изпрах веднъж, изпра старо мазно петно вече прано преди, изненадах се. Май ще излезе добра покупка.

# 247
elan, вероятно е марсилски сапун.
Зная от нашето гуру в темата тук, Guess Who, че е точно за мазнотийки и стари петна. Simple Smile

# 248
някой ползвал ли е това? Купих, изпрах веднъж, изпра старо мазно петно вече прано преди, изненадах се. Май ще излезе добра покупка.
Може ли да му снимаш състава , да видя дали има изблители ? Има ли някакъв аромат след пране ?

# 249
  • Русе
Може ли да му снимаш състава , да видя дали има изблители ? Има ли някакъв аромат след пране ?
Ето състава:

Да, с марсилски сапун е. Но петното го бях прала с истински марсилски сапун и не излезе. Няма аромат, мирише на .... сапун, на чисто.

# 250
Момичета, тъп въпрос, но срам, не срам ще питам. Завеси блекаут и тънко перде на химическо ще стане ли? Как си перете завесите? Не ми се иска да ги пера в пералнята, защото после не мога да ги изгладя.

# 251
  • гр.Пловдив
Момичета, тъп въпрос, но срам, не срам ще питам. Завеси блекаут и тънко перде на химическо ще стане ли? Как си перете завесите? Не ми се иска да ги пера в пералнята, защото после не мога да ги изгладя.

На химическо не съм носила завеси и пердета,няма и да занеса...пера си ги на 30 градуса с точната програма и с конска доза омекотител..,тънки пердета досега не съм чула и видяла да се гладят ,завесите ги гладя на порции върху спалнята-става-получава ми се Simple Smile

# 252
От пералнята - директно ги закачам и те се самоизглаждат. Всъщност, не съм си виждала ютията от доста време.

# 253
Не знам къде да попитам, затова ще пробвам тук. Имам едно палто. Пише 34% чиста вълна, 11% алпака, 5% вълна, 27%акрил, 15%полиестер, 3% полиамид и пране само на химическо чистене.
Дали мога да го изпера по някакъв щадящ начин в пералнята?
Прикачам снимка на материята.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 20:38 от Дъждец

# 254
Не знам къде да попитам, затова ще пробвам тук. Имам едно палто. Пише 34% чиста вълна, 11% алпака, 5% вълна, 27%акрил, 15%полиестер, 3% полиамид и пране само на химическо чистене.
Дали мога да го изпера по някакъв щадящ начин в пералнята?
Алпаката също е вълна.
Аз не рискувам с палта, камо ли пък вълнени. Занеси на химическо чистене, за да ти е мирна главата.

Общи условия

Активация на акаунт