Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 698
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
И Ариела толкова върви в ДМ.
10,45 лв май беше.
А  миналата година Ариел в ДМ беше 8.20 лв..
Аз моята кутия я взех за 8 лв /18 пранета на промоция от една местна верига на промоция .

# 736

Днес си купих още един пакет, пак го бяха пуснали във Фантастико за 7 и нещо.

# 737
  • оттам, откъдето започва България
Този и аз го харесвам, но нямаме Фантастико. Smirk

# 738

Днес си купих още един пакет, пак го бяха пуснали във Фантастико за 7 и нещо.

Ариел вече не е ли в картонена кутия? Понеже сега бях точно във Фантастико и видях картонена кутия за 20 пранета, 9.99.

# 739
  • Ст Загора
Този Ариел е немски. Не е официален внос.

# 740
Здравейте! Използвате ли продукти на марката  "The pink stuff ". От къде ги купувате ? Сайт или физически магазин за град Бургас.

# 741
Здравейте! Използвате ли продукти на марката  "The pink stuff ". От къде ги купувате ? Сайт или физически магазин за град Бургас.
Ползвала съм гела , от този с ензими (Bio) и не бях особено впечатлена .Не е нещо особено , не ме е впечатлил с нищо специално . Това , че го хвалят за аромат за мен е пълна лъжа . Никакъв аромат няма . Капачката към гела пък е ужасна - като ще пускаш продукт , като Ariel Excel Gel , направи дозатора поне здрав , не да се разпадне след няколко пранета .
Омекотителя никога не съм ползвала , той е нов и не вярвам скоро да се появи .
Другите продукти  за чистене не съм ги ползвала , но много хвалят  пастата и скоро смятам да я пробвам .

# 742
Ползвала съм гела , от този с ензими (Bio) и не бях особено впечатлена .Не е нещо особено , не ме е впечатлил с нищо специално . Това , че го хвалят за аромат за мен е пълна лъжа . Никакъв аромат няма . Капачката към гела пък е ужасна - като ще пускаш продукт , като Ariel Excel Gel , направи дозатора поне здрав , не да се разпадне след няколко пранета .
Омекотителя никога не съм ползвала , той е нов и не вярвам скоро да се появи .
Другите продукти  за чистене не съм ги ползвала , но много хвалят  пастата и скоро смятам да я пробвам .

И аз точно пастата искам да пробвам .
Жалко за аромата иначе , аз така се надявах да мирише всичко на малини и ягоди .

# 743
Аз мисля, че точно омекотителя имам, купуван лятото от клийн маркет, но още не съм стигнала до него. Ще преразгледам наличностите и ще го издърпам напред май. И пастата имам, и тя така си стои, да ми се чуди човек защо.

# 744
  • Русе
Варненки, къде около Колхозния пазар има магазини за перилни препарати?

# 745
  • Варна - Черна гора
Елитис е на ул.Дрин, има Билла в Маркет Варна, предполагам и в гаражите до пазара да има и такива за прахове. На ул.Д-р Пискюлиев има магазини с препарати внос от Турция и от Европа.

# 746
  • Русе
Елитис е на ул.Дрин, има Билла в Маркет Варна, предполагам и в гаражите до пазара да има и такива за прахове. На ул.Д-р Пискюлиев има магазини с препарати внос от Турция и от Европа.
Благодаря ти! Ул. "Дрин" младежът я знае. Ходи там вчера в офиса на Виваком. На Билла няма промоция на прах, иначе той още днес искаше да ходи там. Ще го пратя утре да огледа района. Няма грам прах за цветно, а имал само 4 бр. боксерки чисти Joy

# 747
Здравейте!

Нов съм тук. След като прочетох 30 страници от темата се спрях на този прах за бяло пране
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-prane-ultra-sens … 058172989520.html
Точно този не видях да е коментиран, но отзивите за марката бяха добри. Не съм го пробвал още. Първоначално исках да взема скип или даш, но не бяха налични в магазина, който проверих. Имаха обаче наличен корал течен за бяло. За него какво ще кажете? На същата марка препаратът за цветно видях, че тук много го хвалят. В момента за цветно пране ползвам някакъв съмнителен Савекс 2 в 1 концентриран гел и не съм много доволен. Не се справя с мазнотии, хем слагам високи дози. Дози път пробвах първо да накисна дрехите с препарата, също изсипах гела директно в барабана, не както досега в чекмеджето, и резултатите отново са половинчати.

# 748
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти! Ул. "Дрин" младежът я знае. Ходи там вчера в офиса на Виваком. На Билла няма промоция на прах, иначе той още днес искаше да ходи там. Ще го пратя утре да огледа района. Няма грам прах за цветно, а имал само 4 бр. боксерки чисти Joy

Кажи му да отиде в Булмаг:   https://bulmag.org/bg/product/detail/prah_persil_kolor_18 … 12-175.html 

# 749
  • Варна - Черна гора
В Елитис има Ариел 18 пранета, паралелен внос (наричат го захарните пакети) на 7,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт