Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 707
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, като видях цената ми спря сърцето! А беше 5,89! После стана 6 и нещо и вече е 10 лв!

И аз вчера го видях .. Геловете са на същата цена , праховете за цветно и бяло ...
Не стига , че не са нещо особено , ами са по-скъпи и от Ариел и от Персил ...

Ако някой търси Ариел прах на промоция - 40 пранета ще са 16.90 лв  от утре в Кауфланд .
Аз мисля да взема една кутия Ариел с Ленор за цветно, че моята опаковка свършва , а съм супер доволна .
Кой точно е Ленор за цветно?
Ариел с Ленор за цветно *

# 721
В последно време все като видех Денк мит (на старите цени), Ариел или Персил на изгодна цена и купувах. Мм нещо разтребвал и струпал всички провизии прахове за пране и омекотители в антрето. Мислел, че съм забравила колко съм накупила. Прибирам се аз, той ми се чуди защо имаме такова количество прах за пране. А аз му показвам снимката от дм!

За мен денк мит беше добра алтернатива, за цената си смятам, че беше супер прах, но да ми го направят по-скъп от Ариел и Персил, ще ме прощават!

# 722
Откакто котаракът умря, вече стана месец, не съм стъпвала в dm и явно съм изпуснала поредното увеличение на цените им. Това вече е извън пътя. Добре, че имам сериозни запаси отпреди. Не ми трябва да купувам прах сигурно 5 години, ако не и повече. Е, повечето са с минал срок вече, ама да ви кажа, мръсна не ходя – перат си екстра.

# 723
  • Пловдив
Guess Who,разсмяхте ме рано сутринта,в началото на седмицата!И аз се заредих за няколко години напред(не само с препарати)-промоция тук,промоция там...Цените станаха!...изобщо не съжелявам,че се "задръстих" с дълготрайни стоки,направих каквото можах за семейния бюджет!

# 724
  • Пловдив
Жалко...аз много го харесвах техния прах...Онзи ден купих на старата цена, ама сега е кощунство!

# 725
  • София
Доста години бях обърнала гръб на Ариел, заради силната му миризма, но сега, изкушена от предишна промоция в Била, купих прах за бяло (като не мога да намеря Персил Simple Smile). Ами... страхотен е! И миризмата сякаш са я попреработили, не е така агресивна. Прането просто свети. Няма база за сравнение с предишните бози, които ползвах - Тео Бебе и Бинго.

# 726
  • Sredets/Burgas

Съжалявам, че снимките не са в скрит текст...

Кажете ми, моля ви се, че това не е менте? Нещо ми е съмнителен този Ариел.

# 727
Учудихте ме с цената на Denkmit в България. И в Германия поскъпна, но не чак толкова.

Скрит текст:

# 728
Доста години бях обърнала гръб на Ариел, заради силната му миризма, но сега, изкушена от предишна промоция в Била, купих прах за бяло (като не мога да намеря Персил Simple Smile). Ами... страхотен е! И миризмата сякаш са я попреработили, не е така агресивна. Прането просто свети. Няма база за сравнение с предишните бози, които ползвах - Тео Бебе и Бинго.
Може ли да споделите кой е този прах на Ариел за бяло 🙂

# 729
  • София
Aqua&Powder

# 730

# 731
И аз си го взех вчера,но от ДМ.

# 732
Момичета, като видях цената ми спря сърцето! А беше 5,89! После стана 6 и нещо и вече е 10 лв!

В Германия все още е 3.55 евро/7 лв, но в съседна Сърбия е около 10,50 лв Grinning

# 733
Тук доскоро си беше 6 и нещо лева, какво му стана на тоя прах, вече е златен!

# 734
И Ариела толкова върви в ДМ.
10,45 лв май беше.

Общи условия

Активация на акаунт