Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 743
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
5-15 кислородни
Скрит текст:

Благодаря.
Не виждам надписите, размазват ми се като увелича от телефона.

# 76
  • Пловдив
Аз вчера си купих от ДМ техните пак...и за бяло и цветно. По 6,80 мисля са вече.

# 77
Здравейте, имам нужда от помощ за бяло памучно спално бельо. Появиха се жълти и някакви други по-тъмни петна, вторите се виждат само като го вдигна към светлината. Киснах в разтвор на белина (ACE), киснах във вода със сода, пера на 95 градуса и пак са си там. Чудя се вече какво да пробвам, може ли да ми препоръчате някакъв препарат моля.

# 78
Всичко е пробвано, петната са вече фиксирани.....може би е време да подновите спалното бельо...

# 79
Здравейте,  включвам се с въпрос цената за този гел висока ли е според вас ? Аз вече го поръчах и дойде ,пусто любопитство за тестване.

# 80
Не е висока.

На мен ми отказаха поръчката на гръцкия скип, нямало, можело да ми го заменят с капсули...да бе.
Поръчах от друго място, да видим там ще го има ли реално, освен на картинка в сайта....

# 81
Висока е цената . Същия го намирам за около 23 лв . 90 пранета взех за 25 от Лидл предната седмица .
Аз съм удивена от високите цени в Испания . АРИЕЛ за 22 пранета - 9 Евро.

# 82
Висока е цената . Същия го намирам за около 23 лв . 90 пранета взех за 25 от Лидл предната седмица .
Не се удивлявай. В момента в България са едни от най-евтините цени на много стоки.....Не знам що така българинът мрънка, колко скъпо било и как правителството било виновно, а не знае как е в другата Европа Simple Smile  (този коментар не е към теб )

# 83
Само, че в другите държави едва ли взимат по 1 000 евро заплата. Simple Smile Не е редно да се обръща валутата.

# 84
Аз съм с обратни впечатления обаче.
В лили дизодорант дав на 10-11 лева ....онлайн вносни явно същите са по 4-5 лв.
В лили душ гела нивея 700 мл е към 8-10.
Онлайн е 4-5.

Ми вносното идва по-евтино на половина от това в бълг.магазин...

# 85
  • Пловдив
Само, че в другите държави едва ли взимат по 1 000 евро заплата. Simple Smile Не е редно да се обръща валутата.
1000 лева е по-реалната сума...горното важи за столицата.

# 86
Скрит текст:
1000 лева е по-реалната сума...горното важи за столицата.

Това искам да кажа и аз. Щом се гледа цена на продукт в евро, да се направи и заплатата в евро - 1 000лв заплата България = 1 000 евро. Защото не е реално да се обръща евро в лева, не излиза сметката просто. Но д Ане разводняваме темата. Simple Smile

# 87
  • Пловдив

Aко сте близо до Андора(на испанско-френската граница),Ви препоръчвам да си напазарувате от там,цените са доста по-ниски от тези в Испания,казвам го от личен опит.

# 88
Аз съм с обратни впечатления обаче.
В лили дизодорант дав на 10-11 лева ....онлайн вносни явно същите са по 4-5 лв.
В лили душ гела нивея 700 мл е към 8-10.
Онлайн е 4-5.

Ми вносното идва по-евтино на половина от това в бълг.магазин...
В Барселона  дезодорант дав е 9 Евро ...
Единственото на нормална цена е боклука Диксан ,Wipp и Ariel са на безумни цени . Пък бая магазини обиколих , Карфур също . Skip пък е 18 Евро за около 30 капсули и 60 пранета гел , праха за същата цена около 40 пранета .
От омекотителите VerNel е евтин , Mimosin също.
Но не мога да ги мъкна,  пък и не ги харесвам .
Ще си купя едни капсули на Карфур накрая , то е ясно , че без нищо няма да се върна , пък другия месец в Италия  мога друго да си харесам .

# 89
Ами вероятно са последни на старите цени...говоря за дезодоранти и душ гелове, които поръчах онлайн...не знам...
Гледам са вносни, по надписите се ориентирам..не знам какъв внос са..италиански може би.....или от Турция да ги внасят...гърция....

Общи условия

Активация на акаунт