Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 081
  • 769
  •   2
Отговори
# 210
  • София
PPP, провери в Елитис в Халите за препарат за вълна. От там съм взимала на Перилис мисля, че беше за 20 пранета.

# 211
Момичета, имам малко глупав въпрос. Понеже аз не нося истинска вълна, а пуловери от изкуствени материи, те с препарат за вълна ли се перат? Попринцип ги пускам на програмата за вълна, за да не се съсипят, но прах/гел специален ли трябва?
Вълнено одеяло (родопско) също ли с препарат за вълна се третира?

# 212
PPP, провери в Елитис в Халите за препарат за вълна. От там съм взимала на Перилис мисля, че беше за 20 пранета.
Елитис е затворен. Прави се ремонт на халите.

# 213
  • София
Халите са затворени за ремонт. Ще стават Кауфланд Sad А Елитис... не знам дали ще го има повече в София.

# 214
Истинска вълна може и с шампоан.
За пуловери без вълна смисъл от препарат без ензими, лично аз не виждам.

БД онлайн едва ли. Това са малки търговци, малки магазинчета..винаги с доставка е при тях.

# 215
  • Пловдив
РРР,Coral wool & silk,26 деликатни пранета, 1,25л за 11лв. има в Чист Дом,доколкото знам имат физически магазини в кварталите на София(за да не плащате за доставка).

# 216
Момичета, имам малко глупав въпрос. Понеже аз не нося истинска вълна, а пуловери от изкуствени материи, те с препарат за вълна ли се перат? Попринцип ги пускам на програмата за вълна, за да не се съсипят, но прах/гел специален ли трябва?
Вълнено одеяло (родопско) също ли с препарат за вълна се третира?
Плетива от изкуствени влакна могат да се перат на деликатна програма без значение от перилния препарат. На деликатна програма, за да не се деформират и разтегнат от силните центрофуги и намаленото количество вода на нормалните програми за памук.
Вълнените и копринени дрехи се перат със специализиран препарат заради ензимите в нормалните перилни препарати, които увреждат вълната.

# 217
  • София
РРР, Пролетно цвете, не знаех, че са го затворили, жалко! Но преди време се коментираше, че това го чака...
Понеже аз много харесвам Спот на Перилис за петна го купувам от магазините за препарати по пазарите. На първо време на ум ми идва такъв магазин на пазара на Красно село, както и Женския.

Аз всякакви пуловери пера с течен или прах, нямам вълна. Нищо им няма.

# 218
  • София
Аз ползвам препаратите за вълна и за блузи тип "коприна" и подобни. Затова сега искам да прибирам летния гаредроб и да извадя някои от по-дебелите пуловери (по-добре си се перат с препарат за вълна, независимо, че не са от вълна - мое мнение).

# 219
Аз отивам днес за omo ultimate прах.
Дано пере добре.

# 220
Нямаше ли друго да вземаш...или се бъркам.

То омото ултимейт е официален внос, надали ще го има в магазина за паралелен внос...

# 221
Най-вероятно за СкипУлтимейт става дума.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 14:04 от petiaivanov

# 222
Къде мога да закупя (не знам как се наричат) нещата,с които когато пера могат да се събират в нещото космите от котето?

# 223
Обърках, се....
Имах предвид skip ultimate
Щях да взема клинекс за бялото, но пък имам сега един скип синя опаковка да довърша.
И днес са, го зареди ли този скип, ра той ще е.

# 224
Обърках, се....
Имах предвид skip ultimate
Щях да взема клинекс за бялото, но пък имам сега един скип синя опаковка да довърша.
И днес са, го зареди ли този скип, ра той ще е.
Ще ти бъда благодарна, ако споделиш как изпира?

Общи условия

Активация на акаунт