Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 912
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Чисто бяла олекотена завивка, мога ли да я пусна с прах за бяло на 60 градуса? Цветните ги пускам на 40, ама тази е доста потъмняла.

Обикновено на завивките има зашит етикет от плат, на който са указани:температура, центрофуга, сушене, хим.чистене. Вашата няма ли такъв? На една от моите освен това пишеше, че е препоръчително използване на течен перилен препарат.
Изтъркал се е. Върти се сега на 60 градуса с прах за бяло, каквото стане.

# 511
Олекотени завивки винаги пера на 60С с прах за бяло, защото са бели, и на дълга програма. Възглавниците ги третирам по същия начин.
Не се интересувам от етикети, поражения нямам.

# 512
Този Ариел откъде е внесен ?
Скрит текст:
Strahlend Rein и Farbschutz са си немски , 30 пранета също има в Германия , обаче надписите отдолу са на румънски ...
Отделно , на гърба има надписи на румънски , български и сръбски /не снимах отзад / , няма и типичната скала за дозиране като на немските , има като българското упътване за дозиране .. Също , пише , че е произведен на 06/03/22 , на немските никога не пише срока на годност .. За първи път виждам такова нещо ...

Преди няколко страници , някой беше писал , че търси Персил на прах за бяло . Аз днес си взех една торба от Метро /52 пранета за 20лв / , на промоция е . Всички обаче са произведени през август или юли 2021 , но въпреки това имат още 2 години срок .

# 513
Снимай продуктовия код (около срока на годност е, 9-10 цифри) ти ще ти кажа завода производител.

# 514
Снимай продуктовия код (около срока на годност е, 9-10 цифри) ти ще ти кажа завода производител.
Щом имам път до Метро , ще го снимам . Аз там го гледах , затова ми е интересно какъв е .

# 515
Здравейте! Имам нужда от малко помощ...
Лятото бяхме отседнали на нашето Черномоние в един апартамент Airbnb и чаршафите ухаеха невероятно с дни на прах за пране - Омо на капсули в зелена пластмасова кутия. Не си направих труда да го снимам, за което сега съжалявам. Отчаяно го търся по магазините но уви - не го намирам. 
Някой да има идея кой точно вид е, и от къде може да се закупи?

# 516
  • София
Лятото бяхме отседнали на нашето Черномоние в един апартамент Airbnb и чаршафите ухаеха невероятно с дни на прах за пране - Омо на капсули в зелена пластмасова кутия. Не си направих труда да го снимам, за което сега съжалявам. Отчаяно го търся по магазините но уви - не го намирам. 
да не е този

# 517
да не е този
Не вярвам в България някой да ползва Австралийско ОМО ...

# 518
  • София
Не зная къде го пише, това ми излезе при търсене на OMO green box

# 519
да не е този

Не е този. От серията с жасмин и памук е, но е в зелена пластмасова кутия.

# 520
Да не е бил скип?

# 521
Не е. ОМО беше. Купих ето този, но няма нищо общо с "онзи на капсулите" Simple Smile

# 522
Това е фалшивото омо.
Онова не знам какво е било...

# 523
Това е фалшивото омо.
Онова не знам какво е било...
Да, за съжаление късно установих това.
Купих го от магазина за перилни препарати на ул. Славянска, срещу Министерство на икономиката. Цена - 12 лв.

# 524
Капсулите принципно са по-ароматни от течните..защото са още по-концентрирани от тях. Праховете са най-слабо така ароматизирани като интензитет, ако сравняваме трите...
Възможно ли е за това този по-леко ароматизиран да ти се струва...или ароматът изобщо не е същият?

Не знам..не намирам капсули омо в зелена кутия аз.

Общи условия

Активация на акаунт