Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 914
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Това е фалшивото омо.
Онова не знам какво е било...
Не е фалшиво това омо . Френско е . Те там са по-различни , имат много аромати , но като качество на изпиране според мен не са много добри .

# 526
Не е омо ултимейт на юниливър. Така да го кажа тогава.

# 527
Най-ароматният препарат, който съм ползвала досега, беше едно течно омо в туба от 5 литра. Не беше за цветно пране, а от " универсалните", но съм прала и цветно с него. Май беше купено от кауфланд преди 3-4 години. Оттогава не съм го виждала, и не съм намирала нещо подобно Confused

# 528
Най-ароматният препарат, който съм ползвала досега, беше едно течно омо в туба от 5 литра. Не беше за цветно пране, а от " универсалните", но съм прала и цветно с него. Май беше купено от кауфланд преди 3-4 години. Оттогава не съм го виждала, и не съм намирала нещо подобно Confused
От Лидл трябва да е . Там продават 5 литра по 20 лв. Но е немско - нисък клас = боклук .
Иначе е много добре ароматизирано . Но не пере . Имаше преди и прах , вече няма .

# 529
Жалко, бих си купила и прах, ако е толкова ароматен. Напоследък ми се иска прането да мирише силно, и все не ми е достатъчно. Най-трайно е с капсула ленор и допълнително перлички, но миризмата е твърде сладникава. Омото мирише по-свежо.

# 530
Аз пък преди дълго време издирвах омекотител с аромат момина сълза. Бяхме на море и там така ухаеха чаршафите и хавлиите. Нежно, не силно, но достатъчно. Така и не намерих. Сега дали не се намира нещо такова вече?

# 531
Капсулите принципно са по-ароматни от течните..защото са още по-концентрирани от тях. Праховете са най-слабо така ароматизирани като интензитет, ако сравняваме трите...
Възможно ли е за това този по-леко ароматизиран да ти се струва...или ароматът изобщо не е същият?

Не знам..не намирам капсули омо в зелена кутия аз.
Аромата определено е много слаб, и съвсем леко напомня на този от капсулите.
Иначе вчера минах през магазина на Пиротска 60 - и там не бяха чували за това ОМО, но обещаха да потърсят и поръчат. Явно е нов продукт, тъй като продавачката ми каза, че от 15 години е в бранша и до момента не го е виждала. Казаха ми да минавам периодично за да проверявам дали са им го доставили.

# 532
На my forest имаше омекотител с аромат на момина сълза.

# 533
  • София
Леле, как ви харесват миризми в хотел! Веднъж спах в един, в който чаршафите миришеха силно на синия Ленор. Добре, че бяхме само за 1 нощ. Нямаше да издържа миризмата. Та, как рискуват тия хотелиери с миризми! На един му харесва, но такива като мен биха сменили хотела или поне бельото заради миризма...

П.П. После си изпрах абсолютно всички дрехи от куфара, имах чувството, че не мога да се отърва от тая миризма.

# 534
Леле, как ви харесват миризми в хотел! Веднъж спах в един, в който чаршафите миришеха силно на синия Ленор. Добре, че бяхме само за 1 нощ. Нямаше да издържа миризмата. Та, как рискуват тия хотелиери с миризми! На един му харесва, но такива като мен биха сменили хотела или поне бельото заради миризма...

П.П. После си изпрах абсолютно всички дрехи от куфара, имах чувството, че не мога да се отърва от тая миризма.
Не разбрах смисъла на поста Ви.
Трябва да се чувстваме виновни ли?

# 535
И аз съм от четящите темата само заради перилни препарати. Омекотител ползвам много рядко, един се подмята в шкафа повече от година.  Ужасно ми е като усетя миризмата, ама хора разни. Важно ми е прането да е чисто, и аз съм има случай в хотел, където аромата ми беше в повече.

# 536
  • София
Колежката ми е със сушилня и вероятно сипва по много омекотител, при нея всичко е пропито с миризма, вкл. една чанта, която беше стояла в гардероба й, вече месец я нося и няма измирисване. Със смесени чувства съм към толкова натрапчив аромат.
Аз ползвам разни евтинджоси, по-скоро заради омекотяването, освен това простирам навън, нямам сушилня. Миришат, ако са прибрани след 2-3 часа. А често им се случва да висят по 2-3 дни Simple Smile

# 537
  • Пловдив
v@lenti,това Омо-има прах,течен,капсули-се продава във Франция,местно производство е,не е Омо/Скип на Унилевър,но не е фалшиво.

# 538
Някои хора сякаш поливат всичко с омекотител. На мен ми харесва лека миризма, която се измирисва бързо.  Една от причините да не харесвам Ленор- това чудо мирише адски силно (не предозирам). Имам една огромна разфасовка Ленор, купена в момент на умопомрачение явно и сега ще пера само разни летни, които зазимявам в гардероба. До пролетта ще са се измирисали.

Много по-приемлив аромат е този на Коколино. Особено белият, много е нежен, ухае много леко и приятно, също за спално бельо е супер.

Честно казано не ми е приятно да си облека тениска и да ми мирише на омекотител. За тази цел има парфюми, Ленор смесен с парфюм ще е кофти комбинация…

Честно казано не съм пробвала Семана и други омекотители и не знам колко са трайни. Яко съм се заредила с Коколино, предполагам за година напред. 😂

# 539
  • София
Скрит текст:

Не разбрах смисъла на поста Ви.
Трябва да се чувстваме виновни ли?

Не, просто споделих мнение. Това е форум.

Общи условия

Активация на акаунт