Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 758
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Срокът на годност на течните препарати на Henkel е 3 години, а на P&G - 2.

# 661
  • Бургас
Пера предимно с течен гел.
Днес гледах,че Персила за 100пранета, който последно бях купувала за около 18лв(началото на година,мисля беше). Сега същият пак в Кауфланд на цена 30лв.
Направо съм в шок от цените!

# 662
Мушни пръст между маншона и барабана и се опитай да пипнеш барабана от задната страна. Кажи после какво остава по пръста, ако може.

Скрит текст:
[/quote
Явно и при мен се е получило това, въпреки, че гледам да пера с прах, но и пералнята ми е втора употреба.
Та кой знае преди как е употребявана.
Мушнай клечка за уши, излезна с мръсотия.
Лек за мръсотията:
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/55-1/5587115770192971

или:
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X259560/0032/0021/2x75%D0%B3%D … %D0%9A2%D1%80-K2r

Тези препарати са прахообразни. Ако сипваш от онези течните, да знаеш че няма да почистят тази мръсотия.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 23:05 от petiaivanov

# 663

18 месеца...всъщност.

# 664

18 месеца...всъщност.
18 месеца P&G
3 години  -Henkel

# 665
  • София
Как перете тънките ватирани якета, които са много разпространени сега? Имам 2 и ги изпрах на 40 градуса, с центрофуга 900 и се намачкаха. Sad Иде ми да ги изгладя, но едва ли ще се оправят, дали да ги изпера без центрофуга?

# 666
Пера такива якета най- стандартно, за мен..
На програма за всекидневно пране, 40°, 1:30часа..
Центрофугата не мисля, че е проблема..
От Ноември увеличавам Центрофугата на 1200-1400 ..
Нямам сушилня, суша навън,  и с цел по-малко влажност,  по- бързо съхнене 😁
Миналата седмица прах нашите олекотени якета,  нямам подобни грижи 😉

# 667
Какво пише на етикетчето, което обикновено е зашито в страничния вътрешен шев? Погледна ли, преди да переш? Ако е разрешено гладене, опитай.

# 668
Нося ги на химическо.

# 669
Как перете тънките ватирани якета, които са много разпространени сега? Имам 2 и ги изпрах на 40 градуса, с центрофуга 900 и се намачкаха. Sad Иде ми да ги изгладя, но едва ли ще се оправят, дали да ги изпера без центрофуга?
Пусни ги в сушилня, ако имаш такава.

# 670
В тази връзка, имам две якета, на които пише, че след пране трябва да се пуснат на слаба сушилня, за да им се възстановят водоотбръскващите свойства. Аз нямам сушилня. Какво се прави в такъв случай?

# 671
  • София
Какво пише на етикетчето, което обикновено е зашито в страничния вътрешен шев? Погледна ли, преди да переш? Ако е разрешено гладене, опитай.
Пише - пране на 30 градуса и всичко друго забранено. Но ги прах с други якета на детето, които ми се видя нехигиенично да изпера на 30 градуса, затова пуснах на 40. Пуснах и центрофуга 900, която смятам за слаба, но явно не е.

# 672
В тази връзка, имам две якета, на които пише, че след пране трябва да се пуснат на слаба сушилня, за да им се възстановят водоотбръскващите свойства. Аз нямам сушилня. Какво се прави в такъв случай?
Огледай за приятел/комшия със СМ, който може да ти влезне в положението.

# 673

18 месеца...всъщност.
18 месеца P&G
3 години  -Henkel

Сигурно съм пропуснала промяната, или грешно съм запомнила, но нали за течните говорим.....за праховете знам че са 2 и 3г при проктър и хенкел, но геловете не бяха ли с по 18м трайност..Гес? Thinking

# 674
Ние имаме поне по едно такова яке - олекотено. Пера го стандартно,но ги суша в сушилня после.

Общи условия

Активация на акаунт