Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 775
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Каква марка е дезинфектантът?

# 646
Аз ползвам дм-ски.

# 647
Аз имам голям проблем с моята Сименс пералня.
Значи.... Почиства я редовно с разни препарати на 90 градуса.
Обаче... В момента в който изхвърля водата, понеже маркуч ми е в мивката, не е свързан директно, мирише на адската помия. Много грозно.
Някой да се  сеща от какво е?
Или препарат за почистване?
Маркучите са ми нови.

# 648
Мушни пръст между маншона и барабана и се опитай да пипнеш барабана от задната страна. Кажи после какво остава по пръста, ако може.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 22:42 от petiaivanov

# 649
  • София
Скрит текст:
Повечето производители се презастраховат с етикети да се пере на 30 градуса, защото артикулите им не отговарят на качеството. Аз така се излъгах с едни чаршафи на Роксима Дрийм, чак като ги разопаковах за пране, видях, че на етикета пише да се перат на 30 градуса. Е, няма да пера чаршафи на тая температура. Изпрах ги на 60 и в резултат се свиха, а калъфките така се деформираха, че ако не ги изгладя, не знам дали ще влязат във възглавницата. Въпреки това упорито продължавам да ги пера на 60. Simple Smile
Според мен има и някакъв вид умора на материята. Наскоро хвърлих хавлиена кърпа, 100 % памук, която не е толкова стара, но много пъти прана и като се намокри, започва да мирише на спарено, въпреки че винаги е прана на 60 градуса с прах за бяло пране. От тая гледна точка спирам вече да купувам скъпи хавлиени кърпи.

Та, много може да са причините за лошата миризма, а често пъти са и комплексни.

Аз имах такъв проблем с хавлии. Миризмата ( отвратителна) се появяваше при ползването им след изпиране. Оказа се, че след пране с течен препарат само, пералните мухлясват. Сигурна съм, че някои ще кажат,че не е правилно , но аз си оправих пералнята с белина на макс градуси и най-дългата програма.

Не го правете повече това с белината. Съсипва уплътненията, а хлорът е активен до 40 градуса само. След това все едно сте плакнали само с вода.

# 650
Някой дали е ползвал новия Формил в Лидл (100 пранета), че и синята, и лилавата опаковка миришат много добре и ме изкушават... пък у нас е пълно с перилни препарати... ама...
Течен или прах ? Ако е прах , каква му е цената ?

Ето за този говорех (предвид баркода му, май е произведен в Германия)

Скрит текст:

# 651
Здрвейте, прах за цветно Ариел за 60 пранета е 23 лв и стотинки във Ф, ако имате нужда, споделям.

# 652
  • София
Здрвейте, прах за цветно Ариел за 60 пранета е 23 лв и стотинки във Ф, ако имате нужда, споделям.
Къде го видя, защото някои неща ги има само в по-големите Ф.?

# 653
Къде го видя, защото някои неща ги има само в по-големите Ф.?

В малко фантастико го видях.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 17:18 от Анонимен

# 654
Мушни пръст между маншона и барабана и се опитай да пипнеш барабана от задната страна. Кажи после какво остава по пръста, ако може.

Скрит текст:
[/quote
Явно и при мен се е получило това, въпреки, че гледам да пера с прах, но и пералнята ми е втора употреба.
Та кой знае преди как е употребявана.
Мушнай клечка за уши, излезна с мръсотия.

# 655
Persil - 5L/100 пранета за 24.29 лв в Лидъл (с отстъпката от 10%)

Същият продукт е в промоция и в Кауфланд и Фантастико, но цената е 29.99 лв.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:04 от affleck

# 656
  • Бургас
Аз съм тотално объркана!
Хиляди разфасовки,хиляди цени!
Кое е най-изгодно!? Някой знае ли?
Толкова нереални цени,че.....

# 657
Аз съм тотално объркана!
Хиляди разфасовки,хиляди цени!
Кое е най-изгодно!? Някой знае ли?
Толкова нереални цени,че.....

Кое е най-изгодно - просто пресмяташ:

цена/бр. пранета = ~24 лв / 100 = 0.24 лв/пране.

Последно съм купувала на тази цена онлайн от един сайт, където пак имаше промоция. Отдавна не е имало толкова ниска цена. А бонусът е, че този гел, който купих тази вечер, е произведен на 12.10.2022, което означава, че има срок на годност до октромври 2025.

# 658
affleck
не пера с течни препарати и може да бъркам, НО трайността им мисля, че е 1.5г..

# 659
1.5г беше трайността на течните. 3г е за праховете на Хенкел. За праховете на юниливър 2г май беше...

Геловете са по-нетрайни, повече от праховете.

Карз, гледай 18/20 пранета - това е малка торба прах, да е около 7-8 лв.
Ако е двойна, тоест 36/40 пранета, да е 2х7 лв или около 14...

Общи условия

Активация на акаунт