Перилни препарати и омекотители – 70

• 46 778
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте!

Нов съм тук. След като прочетох 30 страници от темата се спрях на този прах за бяло пране
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-prane-ultra-sens … 058172989520.html
Точно този не видях да е коментиран, но отзивите за марката бяха добри. Не съм го пробвал още. Първоначално исках да взема скип или даш, но не бяха налични в магазина, който проверих. Имаха обаче наличен корал течен за бяло. За него какво ще кажете? На същата марка препаратът за цветно видях, че тук много го хвалят. В момента за цветно пране ползвам някакъв съмнителен Савекс 2 в 1 концентриран гел и не съм много доволен. Не се справя с мазнотии, хем слагам високи дози. Дози път пробвах първо да накисна дрехите с препарата, също изсипах гела директно в барабана, не както досега в чекмеджето, и резултатите отново са половинчати.

Аз не го харесвам сензитивния.

От денк мит са добри лилавия и белия. Наскоро поскъпнаха и вече не знам дали не е най-добре Персил и Ариел (прахове).

Не съм доволна от Савекс, преди се опитвах, никаква работа не върши.

# 751
  • На изток от Ада
В дм онзи ден имаше за цветно 40 пранета за 14 лв лилавият . Не взех но пак ще ида .

# 752
Вече направих първото пране с праха денкмит сензитив и останах впечатлен. Не помня някога семейството ми да сме ползвали препарат за бяло пране. Прането го сортирахме от време на време, в повечето случаи перехме бели и цветни заедно на 40 градуса. Резултатът бе, че белите и светли дрехи отдавна станаха сиво-кафяви. Така беше до днес. Пуснах пералня с новия препарат на 60 градуса с пет плакнения и дрехите светнаха както никога досега! Миришеха приятно чисто без тежки, задушливи парфюми. Другите ми положителни впечатления са, че прахът се отмива добре въпреки високата 90мл доза (забележка: пералнята е малка, за 3кг) и не се пени много. Така че Sherilyn не знам какво точно не харесваш на праха. Може би, че е без аромат или има по-силни препарати, тъй като този няма оптични избелители?

# 753
Добър въпрос. Не знам какво не му харесах. Сега конкретно не помня. Повече ми хареса зеления денк мит и така си остана да го ползвам. Може би моето пране не е било толкова посивяло преди и не ми се е сторило да прави нещо чудесно с дрехите.

# 754
Другите ми положителни впечатления са, че прахът се отмива добре въпреки високата 90мл доза (забележка: пералнята е малка, за 3кг) и не се пени много.
…не знам какво точно не харесваш на праха.
Ето го слона в стаята - 90мл/3кг!!!
Ариел ползвам 40-50 мл за 5 - 6 кг пране.
Я сметни?

# 755
Какъв е този Ариел? Напоследък указаната доза за 5 кг е 105 мл - за праха.

# 756
Какъв е този Ариел? Напоследък указаната доза за 5 кг е 105 мл - за праха.
Този, немски, от Германия.
Ако спазвам дозировката, става много пяна, затова съм нацелила по-ниско количество. Пера на дълги 60-градусови програми.

# 757
  • София
И аз слагам по-малко Ариел, купуван от Била и Фантастико, защото нямат изплакване после.

# 758
Какъв препарат за вълнени тъкани ще ми препоръчате?

# 759
Здравейте някой ползвал ли е италиански препарат Delfino ?

# 760
  • На изток от Ада
в момента съм с Фрош хареса ми

# 761
Coral, Chante Clair.
Скрит текст:

# 762
  • На изток от Ада
Да Корал щях да купувам . Но скоро го нямаше . То няма мн препарати по веригите. Преди имаш в Дм в лидл и в кауфланд.  В лидл мин год имаше едни големи туби лимитка и за вълна имаше,  взех   тогава. В дм сега няма  , а иначе редовно имаше. В кауфланд има не е кой знае какво .

# 763
В Дм има Первол за вълна - 30 пранета- 10 лв

# 764
Мерси.
В ДМ нямаше нищо днес, нямах време за друго освен за К. и взех някакъв техен, дано не е съвсем боклучав, но нямам желание да купувам 3 литра туба, защото ми трябва за няколко ползвания.
Аз такава цена 10 лв. не видях в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт