Отговори
# 15
  • София
Проблемът ти е в свекървата. И тя ще те държи още дълго! Ще ти взима парите, а ти си мислиш, че "нямаш"!

# 16
  • София
Значи, на мен ми е трудно да повярвам на тази история. Не, заради друго, а заради факта, че човек, написал това 1во изживява всичко написано и 2ро, след като го е написал не си е взел  детето, малко багаж и не е хукнал нанякъде.

# 17
Колко пари имаш спестени? Стигат ли за квартира? Решението е, сутрин излизаш за работа и отиваш в полицията, изкарват от там теб и детето.Не се връщаш никога.

# 18
То май проблемът е, че няма кой да й гледа детето докато работи... Поне аз това разбрах. Не е лесно без никаква подкрепа.

# 19
  • София
Как така някой ти взема заплатата без ти доброволно да му/й я дадеш?
Няма да се излекува комарджията от само себе си, светът не работи така.

# 20
  • София
Освен някак да го придумаш да отидете в чужбина, защото едва ли ще си тръгнеш…

# 21
Тая история много петъчна звучи. Теглиш кредити за да ти е спокойно? Не знам кое е спокойното на това да теглиш кредит, за да дадеш парите на зависим към хазарта?

Как ти взимат заплатата? Щом стига за кредита, хазарта на мъжа ти, издържаш себе си, детето, свека и мъжа си, значи е прилична сума. Ще стига за квартира, където да се изнесеш с детето.

# 22
  • Варна
Вкопчила си се в тая фраза "нямам избор" като удавник за сламка. Докато пееш тази мантра, няма да мръднеш никъде.

# 23
Хора, от километри си личи, че не е истинска историята, защо се връзвате на всяка такава изгъзица, която ви пуснат?!

# 24
Хора, от километри си личи, че не е истинска историята, защо се връзвате на всяка такава изгъзица, която ви пуснат?!

Напротив, ако искате пишете на лично и мога дори и факти да ви изкарам, защо всеки си мисли че не е истинска не разбирам, този Саит уж беше за подкрепа, ама май не е.

# 25
АНИМУС , казаха ти го по - рано . Ще ти помогнат като за начало  . Той няма да се промени , а бабичката в най - добрия случай пак ще те ошамари .

# 26
  • Варна
Ако е истина, събирай си багажа и беж с детето при майка ти. Какво като е възрастна, а ти си осиновена? Искала те е, изгледала те е, явно и за детето я е грижа. Отиваш при нея и си наливаш заплатата в нейния дом. Кога тя ще гледа детето, кога ти детето и нея, ще се напаснете, а то може и на ясла да тръгне. Обаче ако само седиш, жалваш се и пееш за липсата на избор, още бая години ще я откараш така.

# 27
Нарциса, принципно съм съгласна. Ама хора всякакви. И аз си мислех, че някои ситуации са толкова абсурдни, че чак са невъзможни, ама ей на. Жена на доста по-солидна възраст с пораснали деца ми се тръшкаше и обясняваше как не може да зареже мъжа си, който я тормози, защото не може да се оправи сам...
И аз недоумявам как ще седя на една маса с някой, който ме тормози, че и пари ще му давам, но това не е ни първия, ни последния случай, такива хора има бол.

Само не разбирам как става работата с взимането на парите. Щом може да се скатае част, значи може да се скатае цялата. На мен никой не може да ми вземе парите - те са си в картата, за която пин знам само аз.

Звъни на Анимус, сериозно, по най-бързия начин, докато още си навита, защото ми се струва, че в крайна сметка ще решиш да си потърпиш "още малко, пък може да се оправи".

# 28
Колко пари имаш спестени? Стигат ли за квартира? Решението е, сутрин излизаш за работа и отиваш в полицията, изкарват от там теб и детето.Не се връщаш никога.
нямам много спестени, защото тези които крия с тях купувам на малкия необходими неща(дрешки, обувки, храна, най необходимите)

# 29
Изнеси се в деня за заплата тогава.

Общи условия

Активация на акаунт