Баткото тръгна на ясла и чак сега започнах да го уча повече на неща - казва бау,мяу, муу, "нам" - за няма(слага и ръчичка настрани, като свърши манджата
), ам-ам, тата,баба и моето - "мамооооо"
Вероятно, понеже батко му така се обръща и той директно мина на обръщение, но го казва супер боботещо - викам - трима мъже имам и освен да ми викат, друго не става
Много е смешен, защото супер сладко имитира какво прави бати - като чета приказки, той отива, взима си някоя от неговите книжки с картинки и си я разглежда, като поглежда към нас
направо се разтопих днес като го гледах. Също, понеже слушаме радио и ми показва да пусна музика, ако говорят ми прави знака за "няма" и ми показва, че иска музика(маха с ръчичка,все едно танцува, като пее нещо). Много е добър и с драмите - ако не го взема или му взема нещо, което не трябва да е докопал се пльосва(буквално) на пода, все едно си удря главата, но я спира на милиметри от пода, крещейки. После поглежда към мен и ако не съм предприела нужното, според него действие - демек да го взема или да му върна "нещо-то", пак забива главата на пода с нов писък. Честно казано, даже ми отне време да го хвана, че е театър - много е добър, трябва да му следя рзвитието в тази посока
До тук го е докарал като цяло, предвид, че не му обръщам толкова внимание като на батко му, но - това е положението, ще трябва да се справя и сам
Препоръчани теми