Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 711
  • 444
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Някой да има врати  произведени в с. Труд и да е доволен?
Ако става въпрос за Артистико ,ние сме с такива и съм ги препоръчвала горещо и като изработка и като монтаж . .Вариант Крафт Мастър в бяло са нашите .Почти на 5г. са и са като нови .

# 421

Ако става въпрос за Артистико ,ние сме с такива и съм ги препоръчвала горещо и като изработка и като монтаж . .Вариант Крафт Мастър в бяло са нашите .Почти на 5г. са и са като нови .

А в  банята интериорна на Артистико ли сложихте, как са след години ?

# 422
  • Пловдив
Да,и в трите бани сме със същите врати ,но   не се мокрят .Най-малката (3.5м2)е за гости и се ползва най-вече като тоалетна ,рядко като баня .
 Останалите две бани (9м2 и 11м2) няма как да имат проблем с този размер на помещенията .

# 423
Някой да има врати  произведени в с. Труд и да е доволен?

Дали имат сайт на вратите? Търсих Артистико, но ми излиза само дървен под/ паркет.

# 424
  • Пловдив
Същата фирма е ,основно с паркет се занимава .Имат офиси в Пловдив и София ,за други градове не съм се интересувала .Ние ги видяхме на място в производствената база и видях наживо процеса на боядисване .

# 425
Ще питам на сайта, благодаря, Nelina!

# 426
Откъде избирате дръжки за вратите? Разбрах че по-евтините на Интеса не били добри, някой да сподели мнение.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:14 от dobrata feia

# 427
Здравейте, ще съм благодарна за предложения и отзиви за фирми, които предлагат комбинирани/хибридни/двулицеви врати за баня в Пловдив, задължително с монтаж. Интересува ме и фирма за реставрация на интериорни врати - или чрез боядисване, или с фолио за врати или по друг начин, без да се налага вратите да се носят накъде, т.е. реставрация на място в къщи + смяна на бравите.

# 428
Здравейте, ако някой има отзиви за "украински врати" от Борса Узунов, моля да сподели!

# 429
А аз търся мнение за вратите от https://vrati-pleven.com/, трябват ми бюджетни интериорни врати, обаче тук няма ни адрес, ни наименование на фирма, нищо. Няма и общи условия, нито информация някаква. В случай на рекламация ще е чудо. Май ще пропусна.

# 430
А аз търся мнение за вратите от https://vrati-pleven.com/, трябват ми бюджетни интериорни врати, обаче тук няма ни адрес, ни наименование на фирма, нищо. Няма и общи условия, нито информация някаква. В случай на рекламация ще е чудо. Май ще пропусна.
При тези данни въобще не отворих линка, но и аз бих пропуснала при всички случаи.

# 431
Здравейте! Моля за мнение за вратите хармоника. В процес сме на подмяна на всички врати на етажа. Една от стаите обаче е твърде малка и за да се разположат нормално мебелите вратата пречи. Отваря се навътре и заема 1/4 от стената. Невъзможно е отваряне навън, така че обмислям врата хармоника. И тук срещам сериозен отпор от фирмата на която направих поръчката. Тези врати били нестабилни. Ако се облегнеш и падат. Не че мисля да се облягам. В интерес на истината става въпрос за всекидневната, чията врата и сега е постоянно отворена. Изключително рядко я затваряме. Обмислях даже да направим просто свод без никаква врата. Но половинката държи да има за всеки случай. Сега, наясно съм че този тип врата е евтин вариант и може човекът от фирмата доставчик просто да има интерес да направи 4 нормални врати по 600 лв вместо 3, а четвъртата хармониката да е само 100. Но ако все пак наистина са безмислени тези врати защо изобщо се предлагат. В моя случай ми трябва максимално пространсво и вратата ми пречи за това. Така че моля ви какво мислите за тези врати хармоника? Заслужават ли си или наистина са просто един параван както ми казват? И ако има наистина качествени такива от къде мога да си закупя ? Говоря точно за хармоника, а не за тези дето се чупят на две.

# 432
  • София
Нямам такава, но от това, йоето съм виждала и за мен са като параван /перде, но грозни.
Сега все пак имате врата, явно не е толкова фатално.
Колко да пречи на мебелите, колко е малък този хол...
Може би да помолиш за идеи в интериорната тема за оптимални разположения на мебелировката, може да получиш идеи, за които не сте се сетили, където вратат да не е проблем...
А плъзгаща врата, вариант ли е?

# 433
  • Варна
Salii, онзи ден се върнах от почивка на каравани. Всяка каравана имаше изградена всекидневна и тоалетна с баня пред караваната. Та, банята беше с врата хармоника. Казвам ти, това е наистина просто един параван. Никаква топло- и шумоизолация. За мястото си беше ок. Но за дом е по-добре без врата изобщо, отколкото с такава. Мъжът ти иска да имате за всеки случай, но за какъв по-точно? Да се затваряте и да не вдигате шум в коридора - няма да свърши работа. Да изолирате, за да не излиза топлото / студеното в коридора - няма да свърши работа. На всичкото отгоре имаш усещането, че ще ти се счупи в ръцете. Това е просто една дебела пластмаса, която не можеш да я сгънеш и разгънеш с плавно движение. Звукът пък от тази дейност е доста силен като за дом.
Та продават ги за съответните места, за дом не става.

# 434
Здравейте! Моля за мнение за вратите хармоника. В процес сме на подмяна на всички врати на етажа. Една от стаите обаче е твърде малка и за да се разположат нормално мебелите вратата пречи. Отваря се навътре и заема 1/4 от стената. Невъзможно е отваряне навън, така че обмислям врата хармоника. И тук срещам сериозен отпор от фирмата на която направих поръчката. Тези врати били нестабилни. Ако се облегнеш и падат. Не че мисля да се облягам. В интерес на истината става въпрос за всекидневната, чията врата и сега е постоянно отворена. Изключително рядко я затваряме. Обмислях даже да направим просто свод без никаква врата. Но половинката държи да има за всеки случай. Сега, наясно съм че този тип врата е евтин вариант и може човекът от фирмата доставчик просто да има интерес да направи 4 нормални врати по 600 лв вместо 3, а четвъртата хармониката да е само 100. Но ако все пак наистина са безмислени тези врати защо изобщо се предлагат. В моя случай ми трябва максимално пространсво и вратата ми пречи за това. Така че моля ви какво мислите за тези врати хармоника? Заслужават ли си или наистина са просто един параван както ми казват? И ако има наистина качествени такива от къде мога да си закупя ? Говоря точно за хармоника, а не за тези дето се чупят на две.
Има чупещи врати (може да е 50/50 или асиметрична) и врати, които се завъртат и влизат наполовина в стаята и са нормални врати, не тези пластмасови хармоники. Имаме такава на складчето до входната врата и нищо не изолира.

Общи условия

Активация на акаунт