Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 571
  • 444
  •   2
Отговори
# 405
Някой да е поръчвал от Авасел, моля за мнение - самите врати на сайта изглеждат ок, но отзивите в нета относно монтаж, окомплектоване и доставка не са ласкави. Търся бюджетно решение за София става дума,  6 броя, боя да не са фолио - моля за препоръки, благодаря предварително.

# 406
  • София
Моля и на мен да изпратите снимка, както и ако може с какви характеристики са самите врати.
Ние последно преди 6 години слагахме врати на Doordecor, нямам забележки нито към самите врати, нито към монтажниците им и сроковете. Но това беше преди, като цяло много трудно се държи ниво в този сектор, защото просто хора няма, читави хора да работят. Сега ходихме отново при тях, в Дървеница имат доста изложени и много просторно ни обясниха всичко, което попитахме и сега чакаме да ни направят оферта, но междувременно ми се иска да сондирам и друга фирма за съпоставка.

# 407
  • София
И аз моля за снимка на вратите. Благодаря!

# 408
И аз се интересувам от реални снимки на вратите от Титан Доорс, моля!

# 409
И аз бих искала някой от Варна да се включи с мнения за интериорни врати.
Масово е залято с едни и същи врати по магазините и не съм на 100 % убедена от къде и как ще им бъде монтажа.

За плътните турски врати Variodor  също търся мнение. По-тежки са и дали с времето ще увисват. На единият магазин ми казаха, че заменят пантите им с по-стабилни.

# 410
  • София
Насочила съм се към врати Еркадо, харесала съм няколко модела за вратите, харесала съм и 2-3 цвята и се чудя с какво трябва да се съобрази цветът на вратата - с цвета на стените, на пода, на дограмата, на мебелите? Харесала съм врати в:

- цвят сив клен - светъл, неутрален и според мен непретенциозен десен, с дървесен фладер, което ми е важно, защото по-малко личат петна, отпечатъци, мръсотия в сравнение с монохромен цвят; притеснява ме, че на фона на бели стени цветът може би стои малко блудкаво и безлично.
Скрит текст:
- топъл дъбов цвят, при осветление с крушки с топла светлина стои страшно красиво, но ми се струва, че е доста по-изискващ цвят и че ще трябва да го съчетая я със сходен ламинат, я с мебели в сходен цвят или поне със сходен цвят на дограмата, а не съм сигурна, че във всички стаи ще успея да го постигна).
Скрит текст:
И ако някой ползва интериорна врата Еркадо за баня, може ли да споделите раздули ли са се касата и вратата от парата/пръските (искахме вратите на мокрите помещения да са от типа интериорна отвън, а алуминиева отвътре, но на такъв тип врата с интериорна и алуминиева страна от Флор Декор ни отказаха да сложат отдолу решетка/клапи за въздух)?

# 411
Здравейте, изчетох темата, но не видях мнения за Уиндоор дизайн, а дизайнерът ми ме е насочил към тях за интериорни, външна врата, дори щори и комарници.

# 412
Вие си извадете изводите.Нямат монтажници работят на ишлеме.

# 413
  • SF
Аз също си харесах входна врата. Предлагат монтаж срещу 250 лева.

# 414
Вие си извадете изводите.Нямат монтажници работят на ишлеме.
Ревютата им в Гугъл са 5 от 5 след 80 гласували, отделно консултантката в магазина ми каза, че вратите им са горе долу едни и същи навсякъде, но което ги отличава като фирма, е точно монтажът.
Цените в сайта наистина са 300-600лв, но с монтаж и дръжки, всичко включено излиза двойно.

# 415
  • SF
80 гласували са малко, но 5 от 5 е чудесна оценка!
Ще им се обадя още в понеделник
Харесах и модели на Порта Нова

# 416
Някой да има врати  произведени в с. Труд и да е доволен?

# 417
Аз давам положителен отзив за Адриели. Но са доста скъпи. За 4 безфалцови МДФ врати, две от които със стъкло, една на баня с покритие, и разни други неща, като двойно боядисване и т.н излязоха 7 700 лв. Монтажът е ок, като се има предвид, че беше сложен на старо строителство, в което нямаше никъде еднаква дебелина на стените. Ахахха.

Но сега ще ни се наложи покупката на много повече врати и изобщо не съм щастлива от цените на Адриели.

За сега съм се спряла да вземем оферти освен от Адриели, и от Чам, и от Еркадо и Титан.
Чам имат офис в Пловдив. Там има ли изложени врати и дали работят и в София, и близки околности до 5 км. от Околовръстното?

И може ли да постнете тук снимките на Титан, ако не ви представлява проблем? Ако не, ще съм благодарна на лични.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 12:50 от Аncy

# 418
  • Пловдив
Чам нямат офис в Пловдив.
Ходих един ден да го търся, може би отговаря на някой апартамент по етажите, но не е шоурум.
Отидете директно в Ягодово.

Еркадо предлагани от Флот декор са твърде скъпи, според мен.

# 419
Имали са преди офис, вече са си само в Ягодово.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 06:45 от Г-жа Шантал

Общи условия

Активация на акаунт