Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 546
  • 444
  •   1
Отговори
# 390
Моля за мнение за врати Евростил. Във Варна се предлагат от Берг. Също така ,доволни ли сте от монтажа?

# 391
  • на дъното
Здравейте 🙂
Някой поръчвал ли е врати от ERKADO и доволни ли сте от качеството?
Благодаря!
Весело посрещане на Новата година 🍀🤗

# 392
Еркадо са изключително качеествени врати!За един апартамент и за една къща съм поръчвал такива и качеството наистина си личи и с просто око.Повечето цеетове са антифингър покритие.

# 393
Утре очаквам взимане на размери от Флор Декор за врати Erkado.

Пиша сега за да ви спестя време и нерви с недоразумението San Isidro / Сан Исидро

Вратите в шоурума изглеждат прилично. Което няма никакво значение.
Фирмата не може да си позволи монтажници на заплата, работещи за името й и работи само с външни монтажници.
Които следва да са крайно некадърни.
При опит за поръчка на врати ти изискват снимки на сегашното положение за да преценяли ‘майсторите’ дали са склонни да дойдат за размери#^%?
След изпращане на снимки - майсторите не искали да монтират защото било сложно…
Та драги Сан Исидро… така не става. Трябва да се предлага краен продукт - врата и монтаж. Само едното не стига. Ако въобще и него го можете.
Още в началото на разговорите със Сан Исидро ми направи впечатление, че неведнъж служителката обръщаше внимание, че те нямали монтажници при всеки въпрос, свързан със срокове и качествен краен продукт. Сам съм си виновен, че отделих толкова време за тези несериозници.

# 394
Някой да е поръчвал наскоро врата за баня - двукомпонентна, от която да е доволен?

# 395
Ох, ние ходихме за входна врата при Сан исидро или както там беше. Близо три седмици очаквах да ни изпратят оферта и да ни съобщят кога ще благоволи някой да дойде за размери, като аз самата им се обаждах междувременно да напомня за себе си и накрая приключихме.

# 396
  • Пловдив
Някой може ли да сподели цени и срокове за врати по поръчка в Чам 1?

# 397
Цените зависят от много неща- материал, пълнеж, каси, стъкло, панти, дръжки, фалцови, безфалцови и т.н. Отидете на място и ще ви направят оферта.
Лятото на мин година 7 врати бяха около 6800, нещо такова, но имам няколко по-широки каси, остъкление, скрити панти.

# 398
  • Пловдив
Благодаря за споделеното, ще ги посетя.

# 399
Хора, не се лъжете да си поръчвате безфалцови врати. Само са красиви, но супер непрактични- първо пропускат шума повече спрямо другите, второ- има един неприятен шум от отлепяне на гумата в задния край прк отваряне. Нашите две (от общо 6) са на Хьорман, вече две годкни.Сега да ми е никога не бих поръчала....И не е до монтаж  , бяхме в Австрия миналия месец- 1ч дни в един апартамент със обшо 5 безфалцови...същите неща са....

# 400
Аз имам безфалцови врати в 2 жилища, сега пак сложих такива в новото и нямам никакъв проблем. Много ги харесвам и не бих сложила фалцови повече.

# 401
  • Somewhere beyond the moon and stars
Моите врати са от Сан Исидро, помня, че ММ два пъти връща монтажниците поради лош монтаж, накрая плати допълнително. И след това откри, че са монтирали някои от насрещниците наобратно и вратите на баните не се заключваха, така че сам ги разглоби и оправи… дотолкова се беше ядосал на монтажниците. И самите врати не особено звукоизолиращи.

Сега сложихме (на друг апартамент) от Титан Доорс. Няколко пъти по-скъпи, но качеството просто няма паралел с почти всичко друго, което видях на пазара. Всеки, който е влязъл, прави комплимент на вратите. Много съм доволна. Heart Eyes

# 402
Моите врати са от Сан Исидро, помня, че ММ два пъти връща монтажниците поради лош монтаж, накрая плати допълнително. И след това откри, че са монтирали някои от насрещниците наобратно и вратите на баните не се заключваха, така че сам ги разглоби и оправи… дотолкова се беше ядосал на монтажниците. И самите врати не особено звукоизолиращи.

Сега сложихме (на друг апартамент) от Титан Доорс. Няколко пъти по-скъпи, но качеството просто няма паралел с почти всичко друго, което видях на пазара. Всеки, който е влязъл, прави комплимент на вратите. Много съм доволна. Heart Eyes
Може ли, ако е удобно, снимка на вратата от Титан Доорс. Може и от сайта им.
Че и ние вкъщи сме в чудене къде да поръчаме.
Благодаря и хубав ден!

# 403
  • Somewhere beyond the moon and stars
bubkab,
Пратих на ЛС. Hug

# 404
  • на последния етаж
Много моля да изпратите снимки и на мен (търсим входна, интериорни и врата за баня). Praynig Няколко седмици вече търсим и проучваме, засега без резултат. Tired
Благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт