Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 583
  • 444
  •   1
Отговори
# 375
Доят си ви...За 2-3 часа ни монтираха 5 интериорни, входната - не повече от 2ч.
Има си цена за монтаж и цена за качване на етаж иначе, да.

# 376
При това много яко ги доят. Но хората нямат избор. Особено в големите градове където са се настанли разни тежки "професионалисти" от "големи и сериозни" фирми.

Хубаво е да се има предвид, че монтажистите в разните фирми за врати много често са със супер текучество. Иначе едни амбициозни парици за монтаж, чудо направо. То хубаво ама кой монтира и с колко опит е въпросният....Wink

От друга страна монтажът на врати не е като да си сглобиш сам библиотечка Billy от Икеа. Особено при старо строителство, където стандартите в размер на зид, ширина на светъл отвор и какво ли още не, може да са съвсем различни от съвременните. Не е лесна работа. И хората какво да правят - хвърлят се. Колкото ги издоят - толкова. Патова ситуация си е просто.

# 377
  • София
Мъхъм, мен ми искаха и на км сума на врата за преноса... Е, вече не помня колко и точно те или други, като теглих чертата ми излизаще една врата почти х 2. Поръчахме си от местна фирма. Пак че са се съгласили да дойдат, едни други ми бяха обяснили, че тяхните монтажисти извън софия не ходят, най-мн до перник, ама ако се договорим, да сме се оправяли сами🙄 за 5врати не знам за какво им е хотел, освен ако не сте на 5-7часа път от град до град.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 09:00 от Angel_Dust

# 378
Нашите врати са от Чам-с.Ягодово, може да проверите по тел. Дали биха обслужили вашия район, тъй като преди нас имаха монтаж в София, явно не се ограничават до област Пловдив.

# 379
За подрязването мисля че е нормално, останалото вече са се поизсилили.
Нямате ли други продавачи на врати наоколо?

# 380
И ние с местна фирма. Назад във времето бях писала. Хубави-лоши не знам, но имат семпла стилна визия. Усещам разлика само в мекотата, с която се натиска дръжката. Там си личи, че не е скъпо. Но това май може да се смени толкоз ако се затръшкаме.

Маститите фирми жулят и за дебелина на боята ако са боядисани врати. И то като сложиш по-плътно боядисване, по-широка каса (задари евентуално по-дебел зид), пък да са фалцови и става златно направо. А вътре същата хартийка.

На партерния етаж в къщата ни имаме стари дървени врати още от дядо. Чисто дърво и само дърво. Ми нищо им няма. Само дето от много години боядисване с разни бои са се поолюпили. Поправимо е. Тежка, тежка артилерия, недостижима за разните му там "doors" магазини - кой от кой по тежък с елементи/суровини от Китай.

Живот и здраве лятото ще ги дам да ми ги изшкури същия местен, от който купихме евтините врати за другия етаж. След това да ги пръсне с боя. Че и цвят по рал мога да избирам. Спестените пари от демонтаж/монтаж ще хвърля в брави, патронници. Надявам се, че ще станат хубавки.

# 381
Защо ме търсиш?, със сигурност ще станат и то много по-добре от новите. И моите в къщата са масив и абсолютно запазени, включително брави, панти...а са над 60-годишни.
Аз съм правила нови в Адриели, приемливи им бяха цените, но това беше преди 5 години, сега не знам как е - може да се проверят и те.

# 382
Навсякъде във Варна вземат допълнително за качване на етаж, подрязване и др.,различно от стандартен монтаж. Освен това за командировъчни, може и да са си прави-зависи и на колко км се пътува, защото,ако губи в танспорт 4 часа-това е половин работен ден в път, и може и да не успеят за 3-4 часа да се направи всичко. Или вземат на км за транспорт,което пак е вид командировка,ама са ви ги  казали нещата с други думи.

# 383
напълно нормално е да се вземат пари за качване.Винаги може и сами да си ги качите ако не желаете да плащате.За подрязването е нормално също, защото ако трябва да е както трябва вие трябва да осигурите необходимите  отвори и тогава ще ги дадете за къртене тези пари.Истината е , че и на мен ми се иска да не плащам такива услуги, но в същия момент като се замисля ще става и по-скъпо, защото на запад това е от години, а щом там е така и тук ще стане рано или късно.

# 384
Това е, защото вратите са готови, ако ги произвеждат те, взимат предварително размери и нищо не подрязват. Моите си паснаха точно навсякъде и монтажът беше бърз. Само на едната баня аз поисках касата да я отрежат на място заради нещо специфично и не са ми искали допълнително пари.
Моите 7 врати ги качваха до петия етаж по стълбите, защото асансьорът не беше пуснат и ми взеха невероятните 3 лв на врата на етаж. Като чух направо възкликнах, а те викат: ми скъпичко е, ама си е уморително. Пък аз се изненадах, че е евтино, но не се издадох за да не удвоят тарифата😂

# 385
Това е, защото вратите са готови, ако ги произвеждат те, взимат предварително размери и нищо не подрязват. Моите си паснаха точно навсякъде и монтажът беше бърз. Само на едната баня аз поисках касата да я отрежат на място заради нещо специфично и не са ми искали допълнително пари.
Моите 7 врати ги качваха до петия етаж по стълбите, защото асансьорът не беше пуснат и ми взеха невероятните 3 лв на врата на етаж. Като чух направо възкликнах, а те викат: ми скъпичко е, ама си е уморително. Пък аз се изненадах, че е евтино, но не се издадох за да не удвоят тарифата😂
Откъде поръчахте вратите и доволни ли сте?

# 386
От Чам1 с.Ягодово. Да, доволна съм.

# 387
Чудя се вратата на банята дали да бъде интериорна или алуминиева. Ако някой е слагал интериорна врата на Артистико за баня моля да сподели има ли поражения. Интересува ме дали долу касата и вратата се обработват, за да не поемат влагата. Благодаря на отзовалите се.

# 388
  • Пловдив
Ние сме с врати Крафт Мастър от Артистико ,но нашите бани не се мокрят(само в душ зоната) .Тъй като са по размер ,не се режат и съответно няма какво да им се обработва .Единствено касите и первазите  ,които са  от дърво  имам спомен,че бяха мазани на място отдолу ,където е сряза .Иначе ,вратите са със супер качествена боя .За 4 години нямат никаква забележка.

# 389
  • София
Дайте идея за врата за баня, бюджетна. Мокри се, не много , но все пак има пръски от душ. По индивидуален размер. Отваря се навън. Безумни са всичките ми  изисквания, но все някой може да има опит с такова нещо...

Общи условия

Активация на акаунт