Наталия Кобилкина

• 24 222
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
Не мога да си представа дори как една жена врънка един мъж! "Айдеее купи ми парфюм де! Айде де! Много искааам Sad" - "Не, няма сега!" - "Айде деее виж как понамирисвааам!" - "Неее имаш си един в шкафа" - "Ама аз искааам!" - "Оф, добре врътни тука една МуСаКа да го заслушиш ... Их, как сладко се радва!!!"

А мъжа как врънка жена си за нова въдица /примерно/?
Или доминантната, родителска, разрешаваща роля е само на мъжа. Той Е семейния бюджет и всеки лев трябва да бъде заслужен от жена, деца и куче? Така ли е?

Бог да ме пази от подобни отношения!

Смяташ, че мъж, който приема жена си за РАВНА във сяко едно отношние е феминист и е 50/50 мъж? Наистина ли би била във връзка, в която си материално и покровителствено доминирана и на 50 години мъжа ти да ти РАЗРЕШАВА какво да си купиш пък било то с пари от семейния бюджет?

# 166
Исках нещо да добавя и изтрих - стига форум май за днес Smile

Краткото ми питане е за кои жени говорим - за тези, които не могат да си купят (дали заради майчинство, дали заради други големи разходи,..) или за тези, които могат, но искат да "крънкат" мъжа, за да не си харчат парите? Като под "крънкане" разбирам, че той не иска да им подарява, но заради хитрите съвети на Кобилкина жената се учи на "хватки" и мъжът става щедър, защото му е направено нещо хубаво.

Когато тийновете искат от бащите/ родителите си, всъщност го правят, защото са без средства. Мисля, че объркахме малко различните ситуации Relaxed

# 167
Бътър, що пък да не сме? И само до диви котки да го докараме, пак ще е забавно и за двама ни. Бисквитката си е отделно, обаче.
Ние сме, ама колко от чичаците милионери стават в леглото ?

# 168
Скрит текст:
Не мога да си представа дори как една жена врънка един мъж! "Айдеее купи ми парфюм де! Айде де! Много искааам Sad" - "Не, няма сега!" - "Айде деее виж как понамирисвааам!" - "Неее имаш си един в шкафа" - "Ама аз искааам!" - "Оф, добре врътни тука една МуСаКа да го заслушиш ... Их, как сладко се радва!!!"

А мъжа как врънка жена си за нова въдица /примерно/?
Или доминантната, родителска, разрешаваща роля е само на мъжа. Той Е семейния бюджет и всеки лев трябва да бъде заслужен от жена, деца и куче? Така ли е?

Бог да ме пази от подобни отношения!

Смяташ, че мъж, който приема жена си за РАВНА във сяко едно отношние е феминист и е 50/50 мъж? Наистина ли би била във връзка, в която си материално и покровителствено доминирана и на 50 години мъжа ти да ти РАЗРЕШАВА какво да си купиш пък било то с пари от семейния бюджет?
🤣🤣🤣🤣🤣
За много години, дами, пожелавам ви да сте все така свежи!
Дорис, туй "врънкане" си го копирам да си го чета и да си се смея, страхотна си!🌺
На сериозните ти въпроси, да, била съм и съм в такава връзка и много ни забавлява и двамата. Естествено, повечето от тези неща спокойно мога да си купя и сама или пък хич не ми и трябват, ама.. Кобилкина каза "Искайте и ще ви се даде" и аз искам, ко да прая.
 А колкото до мъж, дето мисли, че сме равни, и десет минути не бих похабила за него. Държа да е наясно, че съм в пъти повече от него и ако някой ще гледа отвисоко, няма да е той.
ЛиЛу, мойта тийнка го прави за спорта, не защото е без средства.
Бътър, права си! Но пък имат яхти...🤔

# 169
Бътър, що пък да не сме? И само до диви котки да го докараме, пак ще е забавно и за двама ни. Бисквитката си е отделно, обаче.
Ние сме, ама колко от чичаците милионери стават в леглото ?
Ама много често стават, при self-made милионерите даже секс и пари си вървят ръка за ръка Relaxed

# 170
Това е новият семинар на Кобилкина. Попаднах на него случайно във Фейсбук. Бях поразена от изброените "основни причини" за чувството за ревност, завист и конкуренция!!! Потресаващо неадекватен опис на причини за тези състояния.
Редно е да има комисия или организация, която да възпира самозванци да объркват лабилни или хора в беда! Този семинар за мен на там отива - на отявлено шарлатанство.
⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒
🤨Как да се справя с чувството на ревност, завист или конкуренция?
Лош човек ли съм? 𝐇𝐄!
𝐇я𝐤𝐨л𝐤𝐨 𝐨𝐜𝐇𝐨𝐛𝐇ит𝐞 п𝐩ичи𝐇и з𝐚щ𝐨 и𝐌𝐚т𝐞 𝐤𝐨𝐇𝐤𝐲𝐩𝐞𝐇ция:
⇒ Ако сте имали нарцистична майка, която постоянно се е конкурирала с Вас за любовта на баща Ви;
⇒ Ако имате сестри, с които постоянно са Ви сравнявали;
⇒ Ако майка Ви е имала нейното нарцистично разширение и Ви е давала това, което на нея самата ѝ е липсвало (например: прави от Вас балерина, защото тя не е станала, без да Ви пита дали искате);
⇒ Ако имате доведена майка, доведени братя или сестри;
⇒ Ако е трябвало от много малка възраст да се конкурирате с някого за любовта на Вашите родители.
💻По темата ще говорим на най-новия ми уебинар. Очаквам ви на 13.12, само сега 2 часа уебинар на промо цена от 🌟49лв + 💽запис.
❤Освободи се от негативните чувства и живей в любов, приемане и благодарност!
⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒

П.П. Познанията ми по български не достигат, за да прозра какво иска да каже изречението "𝐇я𝐤𝐨л𝐤𝐨 𝐨𝐜𝐇𝐨𝐛𝐇ит𝐞 п𝐩ичи𝐇и з𝐚щ𝐨 и𝐌𝐚т𝐞 𝐤𝐨𝐇𝐤𝐲𝐩𝐞𝐇ция"   /какъвто и шрифта на изписване, такова и значението - смахнато!/

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 00:36 от the Дорис

# 171
и защо да е шарлатанка? С какво обърква лабилните хора?

# 172
  • Пловдив
За съжаление няма никаква регулация. И аз мога да се пиша лайф коуч, личен съветник и прочие и да раздават тъпи съвети на килограм. На практика ВСЕКИ може.

# 173
Ама то по тази логика и психолозите трябва - на регулация. защото ми се струва на този въпрос"Как да се справя с чувството на ревност?" и те търсят каква майка си имал?

# 174
  • Тра-ла-ла
Тц-тц-тц...при 2ма родители - все майките лоши

# 175
Много паднала цената, преди не бяха ли по някакви хиляди семинарите? За 49лв то си струва просто да влезеш да се постоплиш Smile

# 176
И двамата родители могат да нанесат травми и заедно и поотделно.Не е само майката. Семейната среда, детството всичко. Само не знам от какво зависи едни личности да им се отразява негативно и да ги мачка, а други да ги амбицира и въпреки лошият семеен модел да успеят.
На моменти и на мен Наталия ми е шарлатанка, но неща казани от нея ги чувам в интервюта и на други психолози и терапевти.Факт е обаче,че може да се продава жената минус е, че е алчна, но тя сама си е казвала, че таргетира при заможни хора та и това може да ни е минус.
То и Юли Тонкин за едни е гуру и привлича хиляди на семинарите си, а за други е шарлатанин. То не е ясно и психолозите дето имат дипломи и работят в кабинети с цени от 40- 80 лв колко са стока нищо, че не правят семинари.

# 177
Че Наталия е шарлатанка е ясно, тя продава бързи решения, работи само на ниво промяна на навици и практически опити да смени човек курса и модела, който не работи.
Всеки добър терапевт работи с първопричините, детство, нагласи, сбъркани модели за справяне.
Понеже и аз я следвам, колкото да ми служи за "лошия пример", дори когато казва верни неща, пак са общи приказки. Ако пък решиш да я питаш лично, приготви си 600лв за час.
Измамница.

# 178
Че Наталия е шарлатанка е ясно, тя продава бързи решения, работи само на ниво промяна на навици и практически опити да смени човек курса и модела, който не работи.
Всеки добър терапевт работи с първопричините, детство, нагласи, сбъркани модели за справяне.
Понеже и аз я следвам, колкото да ми служи за "лошия пример", дори когато казва верни неща, пак са общи приказки. Ако пък решиш да я питаш лично, приготви си 600лв за час.
Измамница.

Това , което казваш, не е така. Напротив, точно на ниво детски травми работи, връзка с майката, бащата, семейството. Практикува типична психология с констелации. Гейшите, за които говори непрекъснато, са точно това.

# 179
Е как ще работи на ниво детски травми? Точно Наталия детството го минава отгоре-отгоре с общи приказки - което е и нормално, защото всичките ѝ семинари са групови.
А сега, за 600лв на час, сетете се колко сесии ви трябват, за да се отработи проблема качествено и в дълбочина. Направо си продайте колата, за да получите съвет от рускиня без образование...

Общи условия

Активация на акаунт