Наталия Кобилкина

• 23 334
  • 414
  •   1
Отговори
# 285
  • Тра-ла-ла
възхвалява се хитростта на лисицата като се забравя глупостта на кокошката.
Кобилкина не се ли опитва да прави точно това?! Да учи кокошките как да станат Кума Лиси

# 286
Да, имах впредвид основно Германия, но това е масово по света, просто в България това едва сега навлиза, работно време различно от 8 часов работен ден.

# 287
Само мен ли Камила ме кефи? Даже ѝ се възхищавам.
Много е лесно да играеш ролята на фатална жена, когато си млада и красива. Но когато не блестиш с физически данни (за интелектуалните и характера нямам никаква представа, но явно са на ниво), а въпреки това постигнеш много повече от прочути красавици – това е достойно за дълбоко уважение. Респект!
И като цяло любовната връзка Чарлз–Камила на мен ми се струва много романтична, за разлика от договорения брак с Даяна.
Кобилкина може само да гледа, да въздиша и да се учи как се прави.

# 288
Само мен ли Камила ме кефи? Даже ѝ се възхищавам.
Много е лесно да играеш ролята на фатална жена, когато си млада и красива. Но когато не блестиш с физически данни (за интелектуалните и характера нямам никаква представа, но явно са на ниво), а въпреки това постигнеш много повече от прочути красавици – това е достойно за дълбоко уважение. Респект!
И като цяло любовната връзка Чарлз–Камила на мен ми се струва много романтична, за разлика от договорения брак с Даяна.
Кобилкина може само да гледа, да въздиша и да се учи как се прави.

Напълно подкрепям мнението ти за Камила. Ако тя бе хубавката сега щяхме да говорим как Пепеляшка е получила своя хепи енд и йееее всички веселички.
Сякаш само красивите имат право да са обичани, да имат своята сродна душа, да бъдат избраните за някой мъж, пък било то и принц....

# 289
  • Тра-ла-ла
Ми, въобще и твърдо НЕ! И неземна красавица да беше, и името й да беше друго....историята си остава същата. А най-малкият проблем е фасонът на госпожата...

# 290
Ми, въобще и твърдо НЕ! И неземна красавица да беше, и името й да беше друго....историята си остава същата. А най-малкият проблем е фасонът на госпожата...

Е, хайде хайде! Представи си как него го женят по сметка за Камила, но Той тайно и дълго има любовна връзка с Даяна. Развежда се и се жени за Даяна. И си убедена, че в тоя случай щеше да смяташ Даяна за неприятна и всичко там дето се говори по адрес на Камила?
Точно визията е проблема!

Оная приказка за "Хлебарка - тряс с чехъла! Оооо калинка - хайде да лази по пръстчето" е в пълна сила . А хлебарката никому не е навредила, докато калинката е хищник и канибал.

# 291
Даже това, че жена без кой знае какъв фасон е спечелила верността на принц/крал е красиво само по себе си.

# 292
  • Тра-ла-ла
Даже това, че жена без кой знае какъв фасон е спечелила верността на принц/крал е красиво само по себе си.
Е, той и принцът един убавец Grinning Дали й е верен....не сме му светили. Това, че е с Камила и не я е сменил може да е заповед на Маминка. Стига срам в родата и одумване от поданиците.

# 293
Е точно този принц е доказал, че като не му изнася в едни отношения, може и си тръгва оттам. За мен е верен на тая жена.

# 294
  • Тра-ла-ла
Кобилкина не може да няма някой курс за всички девойки, вярващи в принцове и приказки с хепи енд ...пък бил той принца на белия кон или Чарлз...

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 21:11 от Джулая

# 295
За мен е верен на тая жена.
Това, ако беше тема в ДиС, щеше да звучи така: "Аз съм любовта на живота му. Той много ме обича, говорим си редовно мръсотии по телефона, липсваме си ужасно. Още на сватбата му се разбрахме, че ще продължим да поддържаме контакт, но жена му отново е бременна, не и е добре, та в момента не е възможно да се срещаме." Представям си реакциите на форумките Joy

# 296
А аз си представям реакциите, ако историята е разказана така: „Обичаме се лудо от деца, той ми е най-голямата любов, а аз неговата. Но онази надута гъска, майка му, му забрани да се ожени за мен и го заплаши, че ще го лиши от наследство и участие в семейния бизнес. А той е много голям, става въпрос за много пари, власт и влияние. Наложи се да се подчиним. Но продължихме да се срещаме тайно. Докато не го принудиха да сключи уреден брак.
Наложи се да се отдръпна. Но той продължи да ме търси, дори само по телефона, защото бракът му беше нещастен. Макар че жена му беше по-млада и по-красива от мен, не можа да го направи щастлив. Даже се носеха слухове, че му слага рога с този и онзи... Накрая се разведоха, а ние продължихме връзката си, без да се крием. Тя после почина, а дъртата свекървещица най-накрая ни разреши да се оженим. Постоянно ме критикуваше и показваше лошото си отношение към мен, тормозеше ме с упреци и завоалирани обиди, но на мен не ми пукаше. Важното за мен беше, че моят любим не се отрече от мен и винаги е показвал безкрайната си любов.
Накрая и свекровещицата пукна и дойде нашият ден. Моят любим най-накрая се освободи от тиранията на майка си и пое семейния бизнес, а аз заех с достойнство мястото до него, както трябва и да бъде.“
И заживели дълго и щастливо... Simple Smile

# 297
Едно не можем да отречем- той постъпи джентълменски към нея със сватбата. Дали е задължение на мъж, дали голяма любов.. Това беше достоен ход. Мен ме впечатли определено.

# 298
  • Швейцария
За който питаше, и в Швейцария много жени са домакини или работят 2-3 дена в седмицата. Моделът на непълно работно време е много разпространен. Аз работя 1 ден в седмицата.

# 299
  • По света и у нас
Добре как е възможно да се издържаш с един ден работа?

Общи условия

Активация на акаунт