Всичко ми е каша. Трябва да споделя

• 11 790
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
И кво трябва да направи, да излъже рогатия, че всичко е наред, да разкара любовника и да го играе щастливото семейство ли?
Ми онзи ако разбере все пак, кво правим?
Има ли някаква, дори и най-малка,  вероятност един мъж да не пипне жена си две години и да си мисли, че тя неопипана си седи? 🤣

# 166
  • София
Едно е какво си мисли, второ е какво става и трето е да почне реално да рови. Пък четвърто да се проведе "разговорът".

# 167
И кво трябва да направи, да излъже рогатия, че всичко е наред, да разкара любовника и да го играе щастливото семейство ли?
Ми онзи ако разбере все пак, кво правим?
Има ли някаква, дори и най-малка,  вероятност един мъж да не пипне жена си две години и да си мисли, че тя неопипана си седи? 🤣
А ако тя не му дава да я пипне и я мисли за асексуална?
В добрите периоди са били на 2 пъти годишно, сега само малко са ги разредили, така че не е далеч от акъла тва за асексуалност/фригидност.

# 168
А след като мъжът задължително правел секс другаде, защо не смятате, че и авторката си е правила секс на воля? Просто с колегта са се задълбочили нещата, затова го представя в картинката.

# 169
Имам такива познати, където мъжът е асексуален. Недай си боже, да се окаже че лъже... Знам, как ще реагира грозно жена му... Че толкова го е търпяла, пък той с друга да се развява...
По-добре да не разбира половинката на Хелена за изневярата.

# 170
Не е нужно да разбира. По-срамно в тяхната ситуация е как ги разправят колегите при положение, че тя е в неизгодна позиция.

По-лошото е, че тя мечтае да му каже и да остане с любовника, който дори не се прави на влюбен. И на децата съвсем не им дреме дали мама и тате си консумират брака. Имат нужда от мъжки и женски модел в живота и докато в брака няма агресия, не виждам какви вредни последствия може да има за бъдещите им бракове като възрастни.

Разбира се, че ако се осмели да напусне мъжа си, съдбата може да й намигне и да си намери подходящ мъж. Но това се случва повече по филмите и доста рядко в реалния живот. Тя като е била мома не преценявала мъжете, женена не преценя кой клон си заслужава застояването, та трудно ми е да развия хипотеза, че след развод ще стане царица на логическите връзки.

# 171
А не ти ли е жал за мъжа? Той е в ролята на будалата до живот.

# 172
А след като мъжът задължително правел секс другаде, защо не смятате, че и авторката си е правила секс на воля? Просто с колегта са се задълбочили нещата, затова го представя в картинката.
Защото е гледала децата, например.

# 173
Никога не ми е жал за мъжа. Simple Smile Хайде - почти никога Simple Smile А и в случая той явно е с жена, с която иска да бъде и е готов да работи за оправяне на нещата.

# 174
Щеше да е чудесно, ако мислеше така, знаейки всичко. Обаче не знае.

Иска да бъде с нея като брат и сестра? Странна работа... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 175
Не съм Ани Владимирова, но доколкото съм запозната с мъжката природа, мъжете имат много по-нисък праг на търпимост от нас. Ако не му беше удобен брака, да го беше напуснал. Та накратко - не ми е жал. Жал ми е за хора в токсични отношения. За хора в никакви или скучни такива, приемам че комфорта им е по-важен от щастието. А щастието е лукс на хората без отговорности.

# 176
А не ти ли е жал за мъжа? Той е в ролята на будалата до живот.

Точно. Той е най-прецаканият в случая. Хем секс не прави, хем жена му кръшка, хем той се опитва да даде шанс на семейството им, но тя се чуди, щото е влюбена в колегата, който пет пари не дава за нея, а само си прави кефа.

Чудничко!!!

По филмите всеки намира подходящия за него и happily ever after, ама в реалния живот нещата не са точно такива. В случая авторката е тази, която дроби глупостите. Кое ви кара да мислите, че с нов мъж ще е различно?!? Че тя и на него може да изневерява, щото ще се появи нов колега....
Пък децата - кучета ги яли, нали?!? И да, няма неотгледани, наистина....ама на каква цена (не става дума за пари)?

# 177
Родителите не изчезват след развод. Пак са налице и са родители. Освен ако не е някой пълен егоист, дето си зарязва децата.

# 178
Той е най-прецаканият в случая. Хем секс не прави, хем жена му кръшка, хем той се опитва да даде шанс на семейството им
Хубаво, защо не жалите жената, която допреди любовника е била в неговото положение? Или като е хванала любовник - заравяй у пясъка и два големи камъка по главата?

# 179
Че аз както не живея във цилм, как ли съм намерила моят си мъж?
Ами другите ми познати жени?
Хм... Явно сме някакво изключение така ли? Хм...

Общи условия

Активация на акаунт