БРАТЯ - СЕЗОН 5 ФИНАЛ

• 33 940
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
А може с Лора нарочно да заблуждават Елена, че са заедно. С цел да стои далече от него и така Анатолий да не разбере, че е с Денис и да я използва, за да го нарани.
Едва ли. Лора не би го направила нито Денис. Ясно пишеше ,че са заедно! Вие сама ще видите. А и те затова връщат Лора.

# 661
  • Галифрей
Много кратка серия. Всички искат да убият Денис. Оф ъъъ генерала ме дразни и понякога не мога да му хвана логиката. Поне пази наш Денко. Добре де Ели вижда любимият си в кръв шокира се и го целува. Вместо да му даде болка успокояващо, ся толкова могат.
Нищо интерестно не стана. Помислих,че Сандо ще изхвърли визитката на Лора. Следващият епизод се срещат. 🍿Изнедаващо,че вече не ходи  с опашка. Запазила си е стила да се фръцка с чанчичката 😀 Малко ми на помня на Снежа 2 🫣

# 662
  • Другата България
А може с Лора нарочно да заблуждават Елена, че са заедно. С цел да стои далече от него и така Анатолий да не разбере, че е с Денис и да я използва, за да го нарани.
Едва ли. Лора не би го направила нито Денис. Ясно пишеше ,че са заедно! Вие сама ще видите. А и те затова връщат Лора.
Кои са “те“? Ако са сценаристите, къде да прочета това, че “затова връщали Лора“? Интересно ми стана.

# 663
Те са сценаристите да. За всеки следящ зрител е повече от очевидно каква е причината. Те съм единствената ,която го мисли. Защо не попитате някой от тях, а се "нахвърляте" върху мен. Попитайте защо някои други го мислят. Няма нужда да казвам повече. Вие сама ще видите. Не искам да споря с вас!

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:37 от Cherr_

# 664
  • Другата България
Ама аз не споря, просто питам къде да прочета това, което казваш, защото го твърдиш с такава сигурност, останах с впечатление, че някъде го има казано, току виж казали  и друго. А то пак били предположения на част от зрителите. Ясно.
Хайде да изгледам и аз епизода. Мен си ме вълнува Ива, да видим с нея какво се случва.

# 665
Ама аз не споря, просто питам къде да прочета това, което казваш, защото го твърдиш с такава сигурност, останах с впечатление, че някъде го има казано, току виж казали  и друго. А то пак били предположения на част от зрителите. Ясно.
Хайде да изгледам и аз епизода. Мен си ме вълнува Ива, да видим с нея какво се случва.
Както и да е. Аз обаче не съм единствена и ми е интересно защо се обръщате към моите постове? Аз просто коментирах потребителката, няма нужда да обяснявам защо мисля нещо и така нататък.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:45 от Cherr_

# 666
  • София
На Карамитев малко му остава, като гледам.....интересно ми е Ива дали ще зареже бизнеса, след като всичко е на нейно име.

# 667
Много кратки са тия серии. Тамън загледаш и свърши. Smile
Денис с тия дълбоки рани имаше нужда минимум от болница (да не кажа и реанимация), ама щом с един бинт, без шиене и без дезинфекция, решиха проблема, смятай. Joy Все едно не са го рязали почти до органите, а котка го е одраскала. Laughing Ама да не задълбаваме сега.
В другата серия ще бъде Срещата. Wink Интересно ми е как ще мине и как ще се държи Денис - студено или нещо все пак ще му трепне и ще си спомни. Simple Smile Да ви кажа честно, колкото и да съм от отбор Лора и Драго и да искам да се съберат, ще ми е кофти за Еленка. Обича го момичето, ще е доста съсипана и излъгана, ако Денис я зареже. Ама всъщност така е по-добре за нея.
И все още стои въпросът дали Денис няма да умре на финала на сезона (представям си обезумялата Ива примерно лично да го гръмне и после Черкезко да й сложи белезниците) и в крайна сметка с нито една от двете няма да отпътува към залеза.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 00:10 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 668
Много кратки са тия серии. Тамън загледаш и свърши. Smile
Денис с тия дълбоки рани имаше нужда минимум от болница (да не кажа и реанимация), ама щом с един бинт, без шиене и без дезинфекция, решиха проблема, смятай. Joy Все едно не са го рязали почти до органите, а котка го е одраскала. Laughing Ама да не задълбаваме сега.
В другата серия ще бъде Срещата. Wink Интересно ми е как ще мине и как ще се държи Денис - студено или нещо все пак ще му трепне и ще си спомни. Simple Smile Да ви кажа честно, колкото и да съм от отбор Лора и Драго и да искам да се съберат, ще ми е кофти и за Еленка. Обича го момичето, ще е доста съсипана и излъгана, ако Денис я зареже. Ама всъщност така е по-добре за нея.
И все още стои въпросът дали Денис няма да умре на финала на сезона (представям си обезумялата Ива примерно лично да го гръмне и после Черкезко да й сложи белезниците) и в крайна сметка с нито една от двете няма да отпътува към залеза.
Ясно и точно казано! За Елена ще е по-добре да е сама от колкото с Денис ,който обича Лора. Обича го, така е, но поне няма да я залъгва повече. На Драго няма как да не му трепне нещо като види Лора. Ще осъзнае най-после какво чуства.

# 669
Да, няма как да не му трепне отвътре, по-скоро исках да кажа дали ще даде външен израз на това "трепване" или ще се държи студено и хладнокръвно. Wink
Елена е младо момиче, животът е пред нея. Тепърва ще гради семейство. Не й трябва човек с тъмно минало, бивш мафиот и убиец. За нейно добро е да не остане с Денис. Драго е за Лора. (Съвсем на рационално ниво разсъждавам, без капка пристрастност и емоционалност. Моля феновете на двойката Елена и Денис да ме извинят. Wink )

# 670
  • Другата България
Ама аз не споря, просто питам къде да прочета това, което казваш, защото го твърдиш с такава сигурност, останах с впечатление, че някъде го има казано, току виж казали  и друго. А то пак били предположения на част от зрителите. Ясно.
Както и да е. Аз обаче не съм единствена и ми е интересно защо се обръщате към моите постове? Аз просто коментирах потребителката, няма нужда да обяснявам защо мисля нещо и така нататък.
Аз не се интересувам изобщо какво мислиш ТИ.
Беше написано, че ТЕ така са решили, тоест, сценаристите.
Мен това ме интересува, нещо официално дали и къде има написано.
Това и попитах. След като стана ясно, че това е лично мнение, приключих с въпросите, но явно трябва да доуточнявам защо и как. В публичен форум мога да се обръщам към когото си поискам, всъщност. Толкова.

На Карамитев малко му остава, като гледам.....интересно ми е Ива дали ще зареже бизнеса, след като всичко е на нейно име.
И на мен това ми прави впечатление. А и наистина с Ива ми е важно какво ще стане, да не говорим колко ме е яд, че Кольо ще го приключат така. Трябваше да е гадно, по-гадно, и още по-гадно. Не само заради Снежа.
И продължавам да си мисля, че ще затрият Денис накрая на сериала, което ще  е върха на тъпотията.

# 671
  • Галифрей
И аз имам такова чувство, ще изчезне хоп някъде ще се чудим дали е жив.

# 672
  • София
Те сценаристите сами забъркаха тази каша. Така е когато правеха сезон след сезон с по +50 епизода без никаква мисъл за качеството, дай там да излиза нещо. И на някои актьори им писна, имат си и други ангажименти все пак и започнаха да запълват дупките с каквото намерят за добре и стана още по-голяма каша.
След Лора, просто трябваше да оставят Денис сам. Без жена. За да се подчертае колко важна е за него Лора. Ама къде ти, нали най-голямото клише трябва да е изпълнено, главния герой мачо задължително трябва да си има дама на сърцето. ОК, решили-отсекли. Тогава имат друго правилно решение. Да не връщат Лора в сериала. Тя искаше развод, точка, приключват. Ама не, как, чакай сега, край на сезона, ще върнем и Лора. И накрая нямат верен ход. Каквото и да направят все ще има недоволни.
Та както казах в началото, те забъркаха кашата, да си я духат сега.

Епизода не ми хареса, само краят ми хареса. И чакам с нетърпение да видя отново Денис и Лора.

# 673
  • Бургас
За мен и според мен не трябва да има повече Денис и Лора, освен ако с  Елена не се случи нещо.Все едно е някакъв мундьо и тя като му свирне, и той готов.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 09:13 от Галчудо

# 674
  • Галифрей
Казвам го от доста време,че е тъпо да ни заблуждават с Ленис. Не му стига,че го мъчиха и искат да го убият ся любов трълигълник 😒

Общи условия

Активация на акаунт