Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
От BulgariaHolydays има оферти за Албена. Произволно разцъках за Фламинго Гранд, като разликата в цените е осезаема, поне за моите дати и дни в полза на тази фирма. Има отстъпка за повечето хотели. За Парадайз и Амелия няма, но пък има всички видове стаи.

# 181
  • Русе
Само Лагуна Бийч ли е френски хотел или и останалите Лагуни?
"Хотел Лагуна Бийч 4* ще ви подари лятна ваканция с френска нотка, защото от 2014 година е клубен френски хотел под марката TUI FRANCE CLUB LOOKEA. "
В Албена само той и Магнолиите в Приморско!
Park Hotel & SPA Les Magnolias Primorsko

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 21:02 от Polina238

# 182
Търся някакъв вариант на ол инклузив, но все още имам колебания дали просто да не си хвана шапката за Гърция или поне едното море да остана тук.
С две малки деца сме - на две години и малко и на годинка и малко ще са следващото лято.
Тази година бяхме в Сол Обзор.
Аз лично имах още какво да желая, но на мъжа ми му хареса.
Може ли някой да направи сравнение между Сол Луна и албенските хотели Hands Pray
Албена ми е сантимент. Около оня край съм си карала летните почивки като дете.
Искам и децата да заведа, но не знам дали сега и изобщо дали...

# 183
  • Русе
https://albena.bg/bg/novini-i-statii/ot-1-noemvri-parkingyr-v-al … -2-lv-za-24-chasa
Ейййй даже и зимата паркинга върви! Предни години не беше ли безплатно паркирането през зимата?

# 184
  • София
Има ли някой информация промоциите за ранни записвания до кога ще са?

Иначе, да, паркинг вече се плаща и зимата. Няколко хотела работят целогодишно….

# 185
  • Русе
Разделили са хотелите на пет групи с различно времетраене на процента отстъпка. От това което успях да разбера първа група са пет звездните и те ще са с тази отстъпка до края на Декември. Втора и трета група са до края на Януари като там са двете Калиакри, Гергана и повечето на първа линия. Пета група са горските хотели без Ралиците и те са до края на Февруари. За четвърта група нищо не каза може би там са Ралиците. Очаква се да има Черен петък който няма да е само един ден, но още нямат указание.

# 186
  • БГ
Очаква се да има Черен петък който няма да е само един ден, но още нямат указание.
Случайно попаднах днес на цени с - 10% отстъпка Черен петък, за резервации направени в периода 08-20.11.2022г.

# 187
  • Русе
Хахахахх ето колко може да се разчита и на информацията която дават в офисите.

# 188
  • София
Това къде да го открием, в сайта им ли? Излиза ми само 20% за онлайн.

# 189
  • Русе
Очаква се да има Черен петък който няма да е само един ден, но още нямат указание.
Случайно попаднах днес на цени с - 10% отстъпка Черен петък, за резервации направени в периода 08-20.11.2022г.

Сега проверих за края на юли за нито един от хотелите не ми излиза такъв надпис. Какъв период заложихте и конкретната снимка за кой хотел е?

# 190
  • София

Сега проверих за края на юли за нито един от хотелите не ми излиза такъв надпис. Какъв период заложихте и конкретната снимка за кой хотел е?

И аз също опитах. Няма отстъпка от 10 % Черен петък...

# 191
На мен такава отстъпка (25%) ми излиза за Арабела, Лагуна Маре и Гардън, Сенди. За Калиакрите и Гергана - 20%. Период края на юни. Но не излиза, че е оферта за Черен петък, а отстъпката в момента.

# 192
  • Русе
Аз до колкото разбрах от офиса Черния петък ще е от 21 до 25.11.22 поне така смята служителката им.

# 193
  • БГ
Какъв период заложихте и конкретната снимка за кой хотел е?
Проверих сега - период - м. Ноември 2022, Хотел - Фламинго 5*, стая - Corner suite, 2 възрастни, 7 нощувки.
Като позиционирате мишката в полето с цените, излиза черният прозорец с информацията за отстъпка Черен петък.
Пробвах и аз период в 2023г, но такава отстъпка няма?! Няма и информация в сайта - нито в Оферти, нито в Новини.

# 194
  • София
Явно за Амелия ще трябва да почакам и видя какво ще “раздадат” на черния петък. С приорити картата може и да излезе прилично.

То беше ясно, че за него, Фламинго и Парадайс няма да има отстъпка ранни записвания 25%, но пък само 5%…

Общи условия

Активация на акаунт