Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 334
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Взех го навътре, защото тези митове ги слушам от години. И винаги, когато на 24.8. няма добри оферти за идната година, започвам да следя немските сайтове. Понякога разлика има, но тя се компенсира от приорити картата. Цени от митовете, 2-3 пъти по-ниски, няма, обаче. Ако някой ми намери, ще го черпя, че още не съм резервирала за догодина.

# 241
  • БГ
Темата е рекламна и много постове се трият. Сега сме извън сезона и вероятно са в отпуск.

Чета и не вярвам на очите си!?! Thinking Кой, какво, кога и къде е рекламирал? Тук всеки изказва мнението си - хубаво/лошо - от лятото си в Албена, както го е преживял.
Автор съм на тема от няколко години, с редовни резервации, Приорити карт, подарък от лято 2020г. В началото на м. Октомври 2022г, направих резервация за м. Август 2023г., с отстъпки за Ранни резервации и Приорити карт, платих 50% в началото на м. Ноември.
Никога не съм докладвала някой, т.е. не съм трила постове?! Ако приемем, че позитивните постове са реклама, то негативните от конкуренцията ли са?

# 242
  • у нас
Моята приорити изтече и така ме е яд… понеже миналата година имах доста забележки към Калиакра Маре и казах че 23 няма да е Албена, а сега?!? Харесах си Гергана, цената е висока , на щях да я преглътна с приоритито. Не толкова -10%, а че да ползваме ранно настаняване и късно напускане .

# 243
@Tommelise,  удобно ли е да споделиш какво не ти хареса в Калиакра маре, че търсих коментари с търсачката, но не открих много?
Ние тази година резервирахме за там апартамент..

# 244
  • СИ
Чета и не вярвам на очите си!?! Thinking Кой, какво, кога и къде е рекламирал? Тук всеки изказва мнението си - хубаво/лошо - от лятото си в Албена, както го е преживял.
Автор съм на тема от няколко години, с редовни резервации, Приорити карт, подарък от лято 2020г. В началото на м. Октомври 2022г, направих резервация за м. Август 2023г., с отстъпки за Ранни резервации и Приорити карт, платих 50% в началото на м. Ноември.
Никога не съм докладвала някой, т.е. не съм трила постове?! Ако приемем, че позитивните постове са реклама, то негативните от конкуренцията ли са?

Нямам намерения да споря или да се заяждам. Но това, че се трият мнения е факт. Не знам колко мои мнения са изтрити, но не са едно или две. Не съм си поставял за цел да помня кой и кога е писал рекламни постове, но такива имаше много. Не е като да не си личи.
Държа да подчертая, че в моите мнения няма негативизъм. Има чист реализъм. Не всички позитивни постове са реклама и не вярвам всички отрицателни да са на конкуренцията.

# 245
  • у нас
@Tommelise,  удобно ли е да споделиш какво не ти хареса в Калиакра маре, че търсих коментари с търсачката, но не открих много?
Ние тази година резервирахме за там апартамент..
2021 бяхме тям и ни хареса, за тава избрахме и същия хотел 2022. Но… храната беше кофти и персоналът не достигаше. По време на храненията наставаше мизерия навсякъде. Към 23-25.07 хотелът беше пълен и наистина много кофти стана хигиената . Ако не беше това, пак бих го избрала - прекрасно разположен до центъра, първа линия и е по в края на курорта -не е лудница . Огромна свободна площ ня плажа и спокойствие . Харесвам Албена , сигурно и догодина но да пуснат картите Simple Smile

# 246
  • В.Търново
Само да кажа, че това което го описваш го има във всички хотели в Албена.

# 247
  • у нас
Само да кажа, че това което го описваш го има във всички хотели в Албена.
2021 не беше така . Значи 2ма бяха по масите, на палачинките един- няма чинии, няма салфетки и няма кой да донесе.

# 248
А представете си какво е да се храниш в ресторанта на Малибу, където се хранят и настанените в Калиопа. Дори в края на август не можеш да се разминеш от народ!

# 249
Някои хотели нямат собствен ресторант и се хранят в съседния, но това е по проект.

# 250
Миналата година, точно след като букнахме май месец Амелия - трима възрастни и дете на 11, за 5 нощувки, наши приятели  ни пратиха офертата от ТУИ - ние бяхме платили 2,5 к лева , те бяха получили 1,8 к лева (заедно със самолетния билет). Сега гледам че пак ТУИ оферират 3300 евро за 7 нощувки , двама възрастни и дете на 12 , Амелия ол инклузив заедно със самолетен билет за всички за юли 2023. Ако изобщо ще ходим де - хареса ни, но ми идва неоправдано скъпо вече - в сми, хотелът е супер, но трябва да помислят малко за околността на хотела - има яко мизерия и запуснати заведения и така Simple Smile , за 5-6 к лева нещо не е ок, в Бургас има много повече места за разходка и колела и ако щеш културни развлечения юли, пък апартамент под наем излиза много по евтино Simple Smile

# 251
Вие от къде летите? Защото на Албена на страницата са доста по- добри цените и ако не са ви самолетните билети много скъпи, по- добре ги купете директно от там. Съответно отделно: самолетните билети.
Апартаментът е на 4700 лв за седмица, а стаите са доста по евтини..
https://booking.albena.bg/accomodation/step2?hotel=DRU&arrival=0 … ults=3&children=1

# 252
  • В.Търново
Божеее, какви са тия цени, дори 4700лв за 7 дена са много. Не си заслужават парите за там.

# 253
Цените са умопомрачителни.Аз гледах пак за Елица, да знам много добре какво е нивото в хотела, но това можем да си позволим  и направо щях да припадна.Сега седим и се чудим на къде да поемем.Наистина ни беше изключително удобно миналата година с малките в този хотел, но сега цените са уникални.

# 254
Как така 4700 за една седмица???
Ние сме за 5 нощувки в 2 съседни стаи и ще платим под 2000 лв за 2ма възрастни и 2 деца.

Общи условия

Активация на акаунт