Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 335
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Къде това, в кой хотел?

# 256
Къде това, в кой хотел?
Амелия

# 257
  • София
В кой период, обаче?
Защото за юли, двама възрастни и две деца - в една стая (!), с приорити карт И отстъпката за ранни, и то за Гергана, по-нисък клас от Амелия, дава цена от над 2000 (!!) лв.

# 258
Сенди и Малибу за Юли 2ма възрастни и 2 деца с приорити излизат около 2000лв. При две стаи излизат около 2100-2200. Или поне до вчера излизаха така. Сега са малко по-малки намаленията.

# 259
Ronald, по- нагоре anichkaffm е дала линк към сайта на Албена- 3 възрастни, от 01.07 до 08.07, апартамент Амелия, 4758,74 лв.

# 260
Да доуточня, че цитираните 4 700 лв са за апартамент за трима възрастни  ( 12 години и нагоре ги водят възрастни) в Амелия. Това може би е най- скъпият хотел, заедно с Маритим и е в топ сезона.
Ние в Калиакра за 10 дни в апартамент двама възрастни и две деца ще плащаме 3500 лв. В Сенди офертата беше по 200 лв и нещо на вечер за четирима.
Съвет: пишете на Албена и поискайте оферта във вашия ценови диапазон.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 10:13 от anichkaffm

# 261
Като гледам апартамент в Амелия излиза по- евтино за 3 възрастни отколкото в стая море или стая градина. Единствено в стая парк е по -евтино. Може би, защото апартаментите се намират от към  главния вход на хотела и гледката е  Парадайс Блу отстрани и насреща. Даже апартаментите са залепени за Парадайс.

# 262
5000 лв за почивка на Албена не бих дала никога. Всеки сам си прави сметка на парите, но чак такова високо качество и чудо невиждано едва ли могат да предложат

# 263
5000 лв за почивка на Албена не бих дала никога. Всеки сам си прави сметка на парите, но чак такова високо качество и чудо невиждано едва ли могат да предложат
Нашият бюджет е 10 000, но е за месец в България, включително самолетни билети и изобщо за всичко. И аз няма да дам 5000 лева за една седмица на Албена!

# 264
  • Русе
За мнго години! Дано новата 2023 е по-здрава, по-мирна и по-успешна за всички!
И аз още се оглеждам за оферти! На ранни резервихме за Магнолиите в Приморско понеже ни е любимо място, а и след предния сесозн сега са доста предпазливи с резервации в пик сезон от България. Аз си мисля, че за Албена ще има изгодни оферти след като теглят чертата и си видят потвърдените резервации от чужбина, но за съжаление според мен те няма да са за по-хубавите хотели. Ще чакам нещо last moment!

# 265
Ако няма по-добра оферта няма да ходим, пътя е дълъг, отделно детето е голямо вече и търсим повече активни и смислени Simple Smile  забавления. Абсурд е да похарчим 4700 лв само за храна и нощувка, дори и да е ол инклузив. Възможно е разходите да са се повишили за хотела, но сумата е голяма. Съвсем сигурно има хотели с по-ниски цени за периода в Албена, но лично аз ще изчакам ласт минит офър за Амелия и ако няма такава , ще си букнем апартамент  при роднините в Бургас. Надявам се че ще дойде момент във който като цяло нивото на курорта ще се вдигне, ще оптимизират паркирането, инфраструктурата,  не само около няколко хотела и ще се оправдаят търсените високи цени за почивка.

# 266
Да доуточня, че цитираните 4 700 лв са за апартамент за трима възрастни  ( 12 години и нагоре ги водят възрастни) в Амелия. Това може би е най- скъпият хотел, заедно с Маритим и е в топ сезона.
Ние в Калиакра за 10 дни в апартамент двама възрастни и две деца ще плащаме 3500 лв. В Сенди офертата беше по 200 лв и нещо на вечер за четирима.
Съвет: пишете на Албена и поискайте оферта във вашия ценови диапазон.

За Калиакра бийч или Калиакра Маре става въпрос? И за кой период? Понеже ми се вижда ниска цената.

# 267
Здравейте. Можете ли да ме посъветвате за лято 2023та кой хотел в Албена да избера? Трябва ми да е близо до плажа (това е опционално), да има на самия басейн на хотела пързалки с детски басейн и добра анимация за деца. И искав да питам и дали водата в басейните е топла след като пише, че е минерална?

# 268
Калиакра маре с приорити карта: 350 лв на вечер за двама възрастни+ 2 деца в апартамент, период юли.

# 269
От къде се взими тази приорити карта ?

Общи условия

Активация на акаунт