Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 380
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
За деца сигурно ще е по 50 ст. Grin . За съжаление, не успях да намеря информация за анимацията на Фламинго гранд. Сигурно е като в другите хотели.
Скрит текст:
Преди за децата анимацията се водеше от тези животинки, като ги видеха умираха от радост. Всеки следобед минаваха по басейна и прегръщаха всяко дете.Продаваха се плюшени играчки. Аниматорите бяха много на брой и се въртяха, почти целодневно.
https://www.google.com/search?q=lollo+and+bernie&rlz=1C1AWUA_enB … 7&bih=694&dpr=0.9

# 331
Какво ви интересува за Елица? Ние миналата година бяхме в него. Много зависи вие какво очаквате.
Хотела е стар, не е реновиран от поне 20 години. Ние бяхме в апартамент. Изключено е спалнята да е 200х220.
Бяхме на последния етаж, не е ставало горещо вътре, не сме пускали климатика. Имахме проблеми с топлата вода един ден, нямаше я.
Храната беше нормално, не гурме, не невероятна-нормална.
Следобедната закуска от пици и сладолед беше мираж в началото, че румънците опоскваха всичко.
Питайте какво ви интересува.

# 332
Ескалаторът е точно до хотел Орхидея и слиза долу до Оазис. Много е удобен, НО от тази година ще се заплаща по 1 лв в посока.

Ако изобщо работи.
Бяхме  в Орхидея последната седмица на юли 2022. От  7 дни, ескалаторът нагоре работеше 3 или 4 пъти (изобщо не говорим за 3-4дни, ако сутринта работи, то следобед не), а надолу изобщо. Нямам против да плащам по 1 лв, стига да работи.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:05 от alina_si

# 333
Какво ви интересува за Елица? Ние миналата година бяхме в него. Много зависи вие какво очаквате.
Хотела е стар, не е реновиран от поне 20 години. Ние бяхме в апартамент. Изключено е спалнята да е 200х220.
Бяхме на последния етаж, не е ставало горещо вътре, не сме пускали климатика. Имахме проблеми с топлата вода един ден, нямаше я.
Храната беше нормално, не гурме, не невероятна-нормална.
Следобедната закуска от пици и сладолед беше мираж в началото, че румънците опоскваха всичко.
Питайте какво ви интересува.
Има ли ресторант навън от снимките не става ясно?
Сега виждам, че до трета линия шезлонги те се заплащат. Това от този сезон ли е? Имам хубави спомени за Албена преди 10г.сега случайно загледах офертите

# 334
Преди 10г. наистина беше хубаво в Албена. И качеството на услугите беше по-добро, и цените бяха нормални.
А за Елица да питам - ресторанта климатизиран ли е? Преди години съм чувала че не беше.

# 335
Има маси от вън, има нещо като градинка, то е точно до пясъка, там е и бара плажния. Всичко е много на близо,защото си до плажа.
Климатизиран беше миналата година ресторанта.
И миналата година първа и втора линия се плащаха, от трета нататък е безплатно. Точно до Елица има огромна свободна зона и миналата година около 22-07 беше празна.

# 336
Не стига, че се повишават цените за паркиране, а сега и лифта ще е платен!
Много ми се ходи, но с тия цени, 100% авансово плащане и безброй други непредвидени разходи, нещо се колебая.
Много пари искат за десет дни. Sad

# 337
Като реновират старите хотели може и да посетя комплекса, но при тези условия и нереални цени за това, което се предлага, категорично  не. Да не говорим за плащането за паркинг, ексалатор и влизане-излизане от Албена. Хайде нема нужна.

p.s.: Това, че уж си с включени чадър и шезлонги на плажа в ОИ, но всъщност първите.редове трябва да си доплащаш, е голяма недомислица. За мен по здравословни причини е изключително важно да съм възможно най-близо до морето, което на практика за да си осигуря трябва да доплащам, както и да има осигурени дървени пътеки до там, а не виждам да има такива. Еми не, благодаря!

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 08:39 от fatalina

# 338
Колко струва priority club картата ?

# 339
  • у нас
Колко струва priority club картата ?
към 100лв за 1 година , може би малко по -малко, но сега  не продават ..:/

# 340
  • В.Търново
Албена са ми пратили имейл с 25% отстъпка до 31 януари.
Доста хора вече резервираха, сетиха се много навреме. С тия надути цени на хотелска база, паркинги, левче за ескалатор ще има голям отлив на клиентела.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Обратното броене до Лято 2023 започна, а с него и последните 10 дни с най-големи отстъпки за ранни записвания във ваканционно селище “Албена”! Резервирайте своята мечтана ваканция на най-красивото и запазено кътче на българското Черноморие с до -25% от цената само до 31.01.2023!

В Албена ще получите избор от над 30 места за настаняване, разнообразие от пакети, широк, чист и достъпен златист плаж, лековита минерална вода, натурална българска и интернационална кулинария, възможности за спорт и рекреация, един от най-атрактивните аквапаркове в Европа, и не на последно място - нашето пословично гостоприемство.   

Вижте актуалните оферти за ранни записвания, които можете да комбинирате с намаленията на PRIORITY CLUB ALBENA!

# 341
И аз получих този имейл и влизам в системата, и каквато беше отстъпката преди 1 месец, толкова е и сега. Няма никаква разлика. Тъй че според мен това е изкуствено уж намаление.

Албена са ми пратили имейл с 25% отстъпка до 31 януари.
Доста хора вече резервираха, сетиха се много навреме. С тия надути цени на хотелска база, паркинги, левче за ескалатор ще има голям отлив на клиентела.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Обратното броене до Лято 2023 започна, а с него и последните 10 дни с най-големи отстъпки за ранни записвания във ваканционно селище “Албена”! Резервирайте своята мечтана ваканция на най-красивото и запазено кътче на българското Черноморие с до -25% от цената само до 31.01.2023!

В Албена ще получите избор от над 30 места за настаняване, разнообразие от пакети, широк, чист и достъпен златист плаж, лековита минерална вода, натурална българска и интернационална кулинария, възможности за спорт и рекреация, един от най-атрактивните аквапаркове в Европа, и не на последно място - нашето пословично гостоприемство.   

Вижте актуалните оферти за ранни записвания, които можете да комбинирате с намаленията на PRIORITY CLUB ALBENA!

# 342
Има маси от вън, има нещо като градинка, то е точно до пясъка, там е и бара плажния. Всичко е много на близо,защото си до плажа.
Климатизиран беше миналата година ресторанта.
И миналата година първа и втора линия се плащаха, от трета нататък е безплатно. Точно до Елица има огромна свободна зона и миналата година около 22-07 беше празна.
За Елица специално ме интересува какво е настаняването в едно спален апартамент. Ние сме с две големи деца, описанието е спалня и две единични легла, който аз от снимките не мога да разбера как са разположени.
Да то и от снимките се вижда, че точно пред хотела е свободна зона, по добре да бяха разположили там чадъри и шезлонги.

# 343
Едно спалния е една стая със спалня и една стая със две единични легла сложени на ъгъл.
Точно пред Елица има шезлонги. Излизаш и шезлонгите са пре теб, До тях в дясно е свободната зона, близко е просто. Ние бяхме края на юли и всеки ден си намирахме шезлонги свободни.

# 344
Едно спалния е една стая със спалня и една стая със две единични легла сложени на ъгъл.
Точно пред Елица има шезлонги. Излизаш и шезлонгите са пре теб, До тях в дясно е свободната зона, близко е просто. Ние бяхме края на юли и всеки ден си намирахме шезлонги свободни.
Така е удобно, пред хотела да са шезлонги те, защото като гледам снимки пред хотела е свободно.

Общи условия

Активация на акаунт