Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 372
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
А аз пак да се включа в темата. С идеята да има пързалки в детския басейн на хотела и добра анимация за децата Калиакра маре ли е най-добрата опция ? (Като изключим 5 звездните може би) Само Калиакра Маре ли има пързалки в детския басейн ?

Калиакра бийч, Лагуна бийч и Гергана също имат.

# 316
А аз пак да се включа в темата. С идеята да има пързалки в детския басейн на хотела и добра анимация за децата Калиакра маре ли е най-добрата опция ? (Като изключим 5 звездните може би) Само Калиакра Маре ли има пързалки в детския басейн ?

Цената е горе-долу една и съща, а съм забелязала, че винаги, когато съм с букинг резервация се стараят малко повече. Някой има подобни впечатления? 🙄

Да, и за съм забелязала подобно нещо. А и условията за анулиране може да са по-добри през букинг, проверете

# 317
А анимацията на какъв език е ? Защото четох в стари теми, че в Лагуна е на френски.

# 318

Калиакра Бийч има, но миналата година в началото на Юли водата беше много студена. Само краката си намокриха децата. Морето беше добре за къпане.

# 319
А анимацията на какъв език е ? Защото четох в стари теми, че в Лагуна е на френски.

Анимацията в Лагуна Бийч е наистина само на френски. Хотелът е част от френското подразделение на  TUI - Club Lookea и основната маса почиващи са френскоговорящи, съответно и аниматорите също. Разбира се, могат да почиват и българи в хотела, но при тези условия.  Има детски басейн, със забавни съоръжения за деца в него.

# 320
  • София
Как  тълкувате аулирането на резервациите? 14 дни от датата на кое частично плащане?

"Free refund - 50% авансово плащане"
Процент първо плащане: 50% , Плащане до 30 календарни дни от датата на резервиране;
Остатъчно плащане: 50% до 30 дни преди настаняване;
Тази резервация е Free Refund - безплатно анулиране на резервацията (i) до 14 дни от датата на заплащане на депозита (50%) при частично плащане

# 321
Как  тълкувате аулирането на резервациите? 14 дни от датата на кое частично плащане?

"Free refund - 50% авансово плащане"
Процент първо плащане: 50% , Плащане до 30 календарни дни от датата на резервиране;
Остатъчно плащане: 50% до 30 дни преди настаняване;
Тази резервация е Free Refund - безплатно анулиране на резервацията (i) до 14 дни от датата на заплащане на депозита (50%) при частично плащане

Според мен, щом става въпрос за депозит и частично плащане, това е първото. Второто плащане се явява окончателно.

# 322
Има ли някой представа дали Ралица Супериор в действителност ще бъде реновиран или просто ще премине под името Calimera? Питането ми е от гледна точка на сериозно увеличената цена и новата програма ultra all inclusive.

# 323
Има ли някой представа дали Ралица Супериор в действителност ще бъде реновиран или просто ще премине под името Calimera? Питането ми е от гледна точка на сериозно увеличената цена и новата програма ultra all inclusive.
Миналото лято управителката на хотела каза, че ще има сериозен ремонт, същото ми казаха и от колцентъра. Дали ще е така, ще видим към Великден Simple Smile

# 324
Миналото лято управителката на хотела каза, че ще има сериозен ремонт, същото ми казаха и от колцентъра. Дали ще е така, ще видим към Великден Simple Smile

Просто много се колебая дали да резервирам. През 2021 г. за тогавашната си цена не беше лош избор. През 2022 г. обаче разликата беше осезаема. Сега за парите, които искат, както и тиражираната версия за ремонт, не знам дали да се надявам на по-добро качество.

# 325

Някъде срещнах статия, че разпродават мебелите от Супериора и още един хотел. Явно наистина ремонтират.  Като гледам цената на Делукс и стандартна стая не е с голяма разлика, би следвало да има промени.Ние през 2022г. останахме доволни. Иначе и аз още се колебая.

# 326

Аз пък да попитам същото за Фламинго Гранд и как е анимацията за децата? Като цяло ще се радвам да прочета повече мнения. Чудя се и дали да резервирам през букинг или сайта на Албена. Цената е горе-долу една и съща, а съм забелязала, че винаги, когато съм с букинг резервация се стараят малко повече. Някой има подобни впечатления? 🙄

Анимацията на Фламинго гранд беше уникална, когато беше скандинавски хотел, водеха си техни аниматори. Сега концепцията е сменена ,ще питам и ще пиша.

# 327
Може ли малко яснота за вилите Албена биий? Когато преди 10г бях в Албена не помня да ги е имало. Къде се намират близко до плажа ли са?
Също отзиви за х-л Елица, моля.
Гледам и парковите хотели Орхидея, Магнолия изграденият ескалатори близко ли е до тези хотели и къде слиза

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 13:40 от dete2

# 328
Ескалаторът е точно до хотел Орхидея и слиза долу до Оазис. Много е удобен, НО от тази година ще се заплаща по 1 лв в посока.

# 329
Ескалаторът е точно до хотел Орхидея и слиза долу до Оазис. Много е удобен, НО от тази година ще се заплаща по 1 лв в посока.
.
Ха ха това е много смешно. Как по лев на човек? За четирима 8лв още на ден

Общи условия

Активация на акаунт