Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 759
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Лагуна бийч може да работи за велкиден, но на сайта им пише че Калиакра и Лагуна бийч - разпродадени.....

# 451
  • Русе
Лагуна бийч може да работи за велкиден, но на сайта им пише че Калиакра и Лагуна бийч - разпродадени.....
Братята румънциииии.....

# 452
Някой има ли идея какво става с приорити картите тази година..?

"Закупуването на карта Priority Club Albena e временно преустановено. Очаквайте нова версия на клубната ни карта от 2023 година!"

# 453
И аз това се чудя и нещо няма места в хотелите още от сега.
Някой има ли идея какво става с приорити картите тази година..?

"Закупуването на карта Priority Club Albena e временно преустановено. Очаквайте нова версия на клубната ни карта от 2023 година!"

# 454
  • Русе
Някой тук беше писал, че миналата година са ги пуснали за малко в разгара на най-силния сезон. Най-добре звъннете в КОЛ центъра и попитайте.

# 455
  • у нас
Информация  от кол центъра. Април ще ги пуснат пак, но ако вече сте имали карта и е изтекла, с обаждане ще ви пуснат нова заявка и може да я закупите по всяко едно време

# 456
Миналата година Приорити картите ги пуснаха края на май месец .Знам го със сигурност защото чаках месеци наред за да ги пуснат в продажба и за да си купя .

# 457
  • Русе
Някой от вас, който има от Приорититата които ни ги подариха в началото на пандемията да е получавал персонална оферта на пощата от офис мениджър на Албена?

# 458
  • София
Някой от вас, който има от Приорититата които ни ги подариха в началото на пандемията да е получавал персонална оферта на пощата от офис мениджър на Албена?
В какъв смисъл персонална?

# 459
  • sofia
Някой почивал ли е на Албена в началото на Юли месец от 01.07 ? Имам притеснения дали ще се стопля водата в Аквапарка и на морето? Мислим за Ралицата като там ми е познато вече . Макар че на басейните им не ходим , досега сме оцелвали все студена вода там. До момента винаги сме били през Август месец , но тази година ще е невъзможно за тогава .

# 460
Аз съм почивала в началото на юли в Албена преди години. Малко е хладка водата в морето (за мен е приятна за къпане) , но е изключително чиста и морето е като тепсия. Много харесвам този период за море, както и началото на септември , защото няма много хора.

# 461
Преди ходихме винаги август. От няколко години ходим юли и наистина морето е много спокойно.

# 462
Ние ходим в началото на Юли. На късмет е Т на водата. Досега винаги морето ми се е струвало по-топли от басейните. Миналата година водата на басейните на
Калиакра Бийч беше лед на 10ти Юли, морето беше ОК, аквапарка - ставаше компромисно (на мен ми беше една идея хладно).

# 463
Някой преведе ли капарото, което беше до първи март? Аз вече платих 50%.

# 464
Ние още декември платихме депозит в офис на Албена

Общи условия

Активация на акаунт