Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 764
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
stefaniika, благодаря за разяснението!
Бях се загледала в делукс стаите така или иначе Simple Smile

# 436
Благодаря за отговорите! Ралица супириър ще е значи. Щом ходенето е под 20м, то значи няма да ни притеснява дали ще успеем за шатъла.
Да почерпя още опит Simple Smile дали сега ще е по-добре да резервирам или да чакам ласт минът офертите? Откъм финанси. И паркингът виждам се заплаща. Т.е. хотелът няма дедикиран паркинг или без значение къде паркираш - плащаш, и това не е включено в  цената? Четох назад в темата, че може би ще реновират хотела. Някой дали има информация затова?
Шезлонгите и чадъра на плажа запазени ли са за всички гости? Или фърст към фъртс сърв, и ако отидем по-късно може и да няма свободни. Средата на Юли планираме като цяло Simple Smile

Паркинга е най-удачно да си го заплатите за целия престой на рецепцията на хотела, още при самото пристигане. Само си изберете зона, тази до хотела обичайно е най-скъпата, но и най-удобната.

Целия плаж на Албена е зониран, всеки хотел си има зона, ще се ориентирате по картата в хотела, а за всяка стая е предвиден един чадър и два шезлонга.

# 437
  • Русе
Обикновенно за Великденските празници Ралица работи задължително, но тази година ремонтите явно да са приключили още. Пише обновен Ала карт ресторант, къде е той?

# 438
Здравейте, не сме почивали досега в Албена, но бихме искали тази година да опитаме Simple Smile
Загледах Ралица Супериор заради аквапарка. Но имаме не много хубави спомени от Тополите аквапарк ( хем през Юли ) защото водата беше ледена, а вятъра постоянен.
Как е водата в аквапарка и басейните? И подходящи ли са пързалките за 7 годишно?
Храната хубава ли е? Simple Smile
Миналата година бяхме в Ралица Акваклуб ,храната беше супер ,тази година отново сме там главно заради Аквапарка ,който на децата много им хареса ,водата в басейните е минерална и топла. Винаги сме намирали място в шатъла когато сме ходили или прибирали от плажа ,но и пеш става да се ходи ,ако не мрънкат много децата. Гледам ,че много се коментира цената тази година ,но според мен увеличение с 15% при тази инфлация е нормално .

# 439
Здравейте, не сме почивали досега в Албена, но бихме искали тази година да опитаме Simple Smile
Загледах Ралица Супериор заради аквапарка. Но имаме не много хубави спомени от Тополите аквапарк ( хем през Юли ) защото водата беше ледена, а вятъра постоянен.
Как е водата в аквапарка и басейните? И подходящи ли са пързалките за 7 годишно?
Храната хубава ли е? Simple Smile
Миналата година бяхме в Ралица Акваклуб ,храната беше супер ,тази година отново сме там главно заради Аквапарка ,който на децата много им хареса ,водата в басейните е минерална и топла. Винаги сме намирали място в шатъла когато сме ходили или прибирали от плажа ,но и пеш става да се ходи ,ако не мрънкат много децата. Гледам ,че много се коментира цената тази година ,но според мен увеличение с 15% при тази инфлация е нормално .

Според мен, не е нормално цените през чуждестранни туроператори да са в пъти по-евтини от Албенските. Резервирах Боряна през есента по този начин, просто нямам думи-цената на Албена за същия период и хотел е с 300 и няколко лева по-висока! Българите да плащат по-скъпо за евтината почивка на чужденците!

# 440
Според мен, не е нормално цените през чуждестранни туроператори да са в пъти по-евтини от Албенските. Резервирах Боряна през есента по този начин, просто нямам думи-цената на Албена за същия период и хотел е с 300 и няколко лева по-висока! Българите да плащат по-скъпо за евтината почивка на чужденците!
Здравейте! Може ли линк към оферта за ПЪТИ по-ниски цени?

# 441
Днес разбрах, че тази година паркингът в зелена зона ще бъде 25 лв. на ден.

# 442
Здравейте! Може ли линк към оферта за ПЪТИ по-ниски цени?
С удоволствие бих качила линк, но в момента не виждам актуални оферти за Албена. Ще се опитам да закрия личните данни и да кача резервацията си от септември 2022 г. Просто изразих мнението си за този двоен стандарт в цените. Иначе и аз предни години резервирах от сайта на Албена, но случайно ми попадна друг.

# 443

о, паркинга вече е 25 лв на ден. Пропуснала съм тази промяна
Още миналата година писах,  че паркингът ще стане 25 лева,  но ме изядоха с парцалите че разпространявам слухове и вече не пиша в темата.

# 444

Има ли го обявено някъде?

# 445
  • В.Търново
Например тук в тази оферта е обявено.
Цената от 25лв е обявена повече от 6 месеца. Още в края на лятото се знаеше, че ще е 25лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-mura-albena-22123/

# 446

Има ли го обявено някъде?
Срещнах се с представители на Албена по друг повод и питах какво ново ще има тази година. Освен преминаването на някои хотели от all inclusive към ultra all inclusive /всъщност Гергана/, за Ралицата казаха, че става Calimera Ralitsa Superior, и третата новост - повишаване цената на паркинга....
За Великден ще работи и Лагуна Бийч, сякаш някой питаше преди време.

# 447
Относно новите им правила, че се плаща 100% и че при отмяна на резервацията не връщат пари, направих застраховка отмяна на пътуването, струваше ми 39 лв.
Предпочитам да дам 39 лв, отколкото ако не можем да идем по някаква причина, да загубя цялата сума.

# 448
  • у нас
Относно новите им правила, че се плаща 100% и че при отмяна на резервацията не връщат пари, направих застраховка отмяна на пътуването, струваше ми 39 лв.
Предпочитам да дам 39 лв, отколкото ако не можем да идем по някаква причина, да загубя цялата сума.
къде я направиха тази застраховка и каква сума възстановява?

# 449
В SDI отидох. Към Армеец е. На цялата сума.

Общи условия

Активация на акаунт