Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 773
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
И мен затова ме е яд, защо не продадоха скъпите хотели на тях.

# 421
  • София
Здравейте, не сме почивали досега в Албена, но бихме искали тази година да опитаме Simple Smile
Загледах Ралица Супериор заради аквапарка. Но имаме не много хубави спомени от Тополите аквапарк ( хем през Юли ) защото водата беше ледена, а вятъра постоянен.
Как е водата в аквапарка и басейните? И подходящи ли са пързалките за 7 годишно?
Храната хубава ли е? Simple Smile

# 422
Местоположението на Тополи е, както го наричат местните "горе на равното", там вятърът е константа. Албена се пада на завет под скалите.В това отношение , няма да имате проблем.

# 423
  • Русе
Здравейте, не сме почивали досега в Албена, но бихме искали тази година да опитаме Simple Smile
Загледах Ралица Супериор заради аквапарка. Но имаме не много хубави спомени от Тополите аквапарк ( хем през Юли ) защото водата беше ледена, а вятъра постоянен.
Как е водата в аквапарка и басейните? И подходящи ли са пързалките за 7 годишно?

В Ралиците храната винаги е била хубава, а относно аквапарка мисля, че не съм срещала оплаквания тук в групата от температурата на водата. Той се намира в началото на комплекса в гориста местност и едва ли ще е ветровито колкото наТопола. Не сме фенове на басайните и поради тази причина не сме го посещавали така, че информацията ми е от прочетеното тук в групата.

# 424
Здравейте, миналата година имаше оплаквания във форума, че шатъла от и за Ралица е винаги препълнен. За храната не мога да дам мнение, бях в друг хотел.

# 425
  • у нас
Някой има ли почивал миналата година в Гергана, да сподели мнение? По специално студио -колко помещения са

# 426
Студиото е едно помещение като цяло , но вътре в него има обособена малка детска стая като ниша  . С плъзгащи врати беше мисля и отваряхме поне едната, за да има въздух. Странно е , но е уютно . Гледката е прекрасна от студиата, защото са на високо. Освен това си имат обособена вип зона с чадъри на плажа. Но въпреки всичко цените в момента са неоправдани . За 4 к предпочитам да почивам два пъти Simple Smile

# 427
Единствено, което не ми хареса в "Гергана" беше стаята. Чисто, но захабено, не върви за толкова пари такава стая. Бяхме на последен етаж, асансьорите са недостатъчни и бавни.
Може би в студио е по-добре. Имат отделен асансьор, имат отделен сектор с чадъри и шезлонги.
Храна, анимация, плаж, гледка, местоположение, посрещане бяха на супер ниво. Бих почивала пак, но цените не ми харесват.

# 428
В Ралиците храната е хубава, а от тази година ще са на ултра ОИ, т.е. ще има сериозни подобрения, вкл. и по отношение на напитките. В аквапарка водата е една идея по-хладна отколкото в басейните, защото не е минерална, а и се "върти" непрекъснато. Но никога не ни е било студено там (аз съм зиморничава). 7годишно дете реално може да ползва всички пързалки и би трябвало да му хареса. Шатълите изглеждат пълни, да, но пътят до плажа е 7 минути пеша и ние не ги ползваме.

# 429
  • София
Някой има ли почивал миналата година в Гергана, да сподели мнение? По специално студио -колко помещения са
Гергана е чудесен хотел, за мен един от най-добрите и откъм хигиена, и храна и пр.
От студио директно нямам впечатление, че но със сигурност са по-големи от стаи-море (които пък са малко по-големи от стая-парк). Освен това, обзавеждането в студиото е по-луксозно (влизал съм за кратко), с нови мебели, големи френски прозорци и пр.
Така че - enjoy!

# 430
  • у нас
Цената която трябва да заплатя е 2800лв за 5 нощувки имаме приорити-т.е дните първи и последни са си пълни. Предпочитам тихо и спокойно, хубав плаж и за това избрах този хотел. Благодаря за споделените впечатления Simple Smile

# 431
  • София
Благодаря за отговорите! Ралица супириър ще е значи. Щом ходенето е под 20м, то значи няма да ни притеснява дали ще успеем за шатъла.
Да почерпя още опит Simple Smile дали сега ще е по-добре да резервирам или да чакам ласт минът офертите? Откъм финанси. И паркингът виждам се заплаща. Т.е. хотелът няма дедикиран паркинг или без значение къде паркираш - плащаш, и това не е включено в  цената? Четох назад в темата, че може би ще реновират хотела. Някой дали има информация затова?
Шезлонгите и чадъра на плажа запазени ли са за всички гости? Или фърст към фъртс сърв, и ако отидем по-късно може и да няма свободни. Средата на Юли планираме като цяло Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 11:11 от Джинджър

# 432
  • Русе
Благодаря за отговорите! Ралица супириър ще е значи. Щом ходенето е под 20м, то значи няма да ни притеснява дали ще успеем за шатъла.
Да почерпя още опит Simple Smile дали сега ще е по-добре да резервирам или да чакам ласт минът офертите? Откъм финанси. И паркингът виждам се заплаща. Т.е. хотелът няма дедикиран паркинг или без значение къде паркираш - плащаш, и това не е включено в  цената? Четох назад в темата, че може би ще реновират хотела. Някой дали има информация затова?
Шезлонгите и чадъра на плажа запазени ли са за всички гости? Или фърст към фъртс сърв, и ако отидем по-късно може и да няма свободни. Средата на Юли планираме като цяло Simple Smile

https://pronewsdobrich.bg/2022/06/24/hotel-ralitsa-v-albena-shte … hte-e-3-mln-leva/

# 433
  • БГ
Джинджър, к.к. Албена е затворен комплекс и се влиза през КПП (бариери). Паркинг има до всички хотели, но с различна организация и цени. Паркингът на Автогарата е най-евтин и е най-близо до хотела, който ви интересува.
Хотел Ралица Супериор (РС) се състои от 3 сгради, във формата на буква F. От тях препоръчвам РС Делукс, последно реновиран преди 5 години. Една от сградите - РС Сектор К - има спешна нужда от ремонт, възможно е тя да е предвидена за реновиране.
Ресторантът е за 3-те сгради, с топла връзка към РС Делукс.
Аквапаркът ви е на 5 мин, много от съоръженията са подходящи за 7г дете.
Шатъли никога не сме ползвали, разходката пеша, под сянката на дърветата, до плажа е 10 мин.

# 434
  • Русе

https://pronewsdobrich.bg/2022/06/24/hotel-ralitsa-v-albena-shte … hte-e-3-mln-leva/

https://albena.bg/bg/ralitsa-superior

Общи условия

Активация на акаунт