Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 358
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • у нас
Имам питане за Гергана - има ли паркинг около него ( тези от по 20лв на ден), студиата с две помещения ли са и морето студено ли е там (заради реката )?

# 286
Имам питане за Гергана - има ли паркинг около него ( тези от по 20лв на ден), студиата с две помещения ли са и морето студено ли е там (заради реката )?
Точно пред хотела няма паркинг. До Мура е бариерата. Паркирате в района. До бариерата има охрана, казвате, че имате резервация за Гергана и идва шатъл да ви вземе. Много бяха любезни, товарят и разтоварват багажа.
Водата в морето не е студена, реката не оказва влияние.
За студиата не знам.

# 287
Full refund е рефънд само в кратък период от време след като направите резервация. Пак я няма възможнпстта да се откажеш от резервацията 2 седмици преди да заминеш. Вижте общите условия, там е описано.

Добротица беше 2* едно време, защото нямаше асансьор, който беше изискване за трета звезда. Иначе си беше Ок като качество.

# 288
Някой бил ли е началото на м.септември в х-л Оазис. Интересува ме дали работи или затваря по-рано?

# 289
  • София
В Албенския сайт, от известно време, не знам по каква причина, на някои хотели са сложи 4 звезди, вместо 3. На мура - както посочихте (Гергана си е 4, но не мога да се съглася, че са равни звезди), на Славуна, ако не се лъжа дори на Елица или нещо подобно бяха поставили 4 звезди в сайта..... опитват нещо с цените да играят.

Мура  и Славуна са 4 звезди от 2022 г.

По отношение на интериор, обзавеждане на стаи и т.н. с нищо не се разричават от Гергана. Разликата е в All inclusive - какво се предлага в ресторанта и питиетата, броя на чадърите и шезлонгите на плажа.

Всеки е свободен да избира, в кой хотел да отсяда.
Така е, да, даже в един момент ги водеха "Комплекс Гергана", общо трите хотела, но може и да е отпаднало. Интериорът е един същ, Мура има някакъв вътрешен басейн, Славуна ползват външния на гергана, храната там не е като в Гергана, въобще....

# 290
  • Русе
Някой бил ли е началото на м.септември в х-л Оазис. Интересува ме дали работи или затваря по-рано?
Ако Ви дава опция да резервирате през сайта значи планират хотела да работи все още. Ако впоследствие решат да го затворят просто ще Ви преместят в друг в същия район.

# 291
Благодаря, да, сега мога да резервирам.

# 292
  • Русе
Благодаря, да, сега мога да резервирам.
Имайте впредвид, че този сезон Оазис няма да има безплатни чадъри и шезлонги на плажа, както и парковите хотели /без Ралиците и Вита/, което за мен е пълна глупост нооо....

# 293
  • София
В Албенския сайт, от известно време, не знам по каква причина, на някои хотели са сложи 4 звезди, вместо 3. На мура - както посочихте (Гергана си е 4, но не мога да се съглася, че са равни звезди), на Славуна, ако не се лъжа дори на Елица или нещо подобно бяха поставили 4 звезди в сайта..... опитват нещо с цените да играят.

По отношение на интериор, обзавеждане на стаи и т.н. с нищо не се разричават от Гергана. Разликата е в All inclusive - какво се предлага в ресторанта и питиетата, броя на чадърите и шезлонгите на плажа.

Така е, да, даже в един момент ги водеха "Комплекс Гергана", общо трите хотела, но може и да е отпаднало. Интериорът е един същ, Мура има някакъв вътрешен басейн, Славуна ползват външния на гергана, храната там не е като в Гергана, въобще....

Опцията за общо ползване на басеини и вечерна анимация,  за трите хотела, ще е валидна и за 2023 г.

# 294

Да споделя опит - обзавеждането в Славуна е идентично с това в Гергана. В Мура няма никаква промяна в стаите /3 пъти бях там, последния път - септември 2022/. Понеже Мура и Славуна ползват един ресторант, важи и за двата - храната е посредствена. В обобщение - съотношение цена-качество за Мура и Славуна - несъразмерно!

# 295
о, паркинга вече е 25 лв на ден. Пропуснала съм тази промяна

# 296
  • у нас
с новите цени … Албена ми е Малдиви

# 297
Още миналата година писах,  че паркингът ще стане 25 лева,  но ме изядоха с парцалите че разпространявам слухове и вече не пиша в темата.

# 298

Joy Идиоти

# 299
Мисля тоя път хич да не им ги давам тия пари и да спра на гарата,ако има места.

Общи условия

Активация на акаунт