Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 715
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Сливен
За всичките години ,когато съм ходила никога не съм имала забрана са качвам чаши и чинии и дтова е важило и за други госхи на хотела.И като съм гледала камериерките когато са почиствали от почти всяка стая около нашата са прибирали съдове,аз поне сама съм си ги носила.

# 526
  • София
Моля за съвет: при платена 50 % резервация, същата може да бъде анулирана безплатно до 14 дни от датата на заплащане на депозита от 50%. Какво се случва ако се налага да отмениш резервацията след този 14 дневен срок, някой има ли такъв случай?

# 527
Моля за съвет: при платена 50 % резервация, същата може да бъде анулирана безплатно до 14 дни от датата на заплащане на депозита от 50%. Какво се случва ако се налага да отмениш резервацията след този 14 дневен срок, някой има ли такъв случай?
Нищо. Не ти връщат парите.
Затова аз направих застраховка отмяна на пътуване.

# 528
Нищо. Не ти връщат парите.
Затова аз направих застраховка отмяна на пътуване.

Къде си направихте застраховката?

# 529
В  SDI,  не помня кой застраховател.

# 530
  • у нас
Звъннете до кол центъра. Когато правих резервацията говорих с много любезен служител и попитах същото. Отговора беше ако имаме проблем да го представим на тях и решение ще се намери

# 531
Здравейте, не съм чела много назад, но имам въпроси относно хотел Гергана. Някой бил ли е там миналата година, какви са впечатленията му от обстановката и храната? Също така разбрах от съфорумка, че имали “обновена част” на хотела, ако реша да запазвам там има ли как да запазя стая точно в тази част? Всичките оферти, които гледам са в Букинг, хотелът доколкото видях, няма собствен сайт. Някой по-наясно с нещата ако може да ми обясни, че за пръв път ще запазвам аз и да не взема да се метна нещо 😁 Може и на лично съобщение, ще съм много благодарна!

# 532
Гледайте в albena.bg
Никой от хотелите на Албена си няма собствен сайт.

# 533
Здравейте, не съм чела много назад, но имам въпроси относно хотел Гергана. Някой бил ли е там миналата година, какви са впечатленията му от обстановката и храната? Също така разбрах от съфорумка, че имали “обновена част” на хотела, ако реша да запазвам там има ли как да запазя стая точно в тази част? Всичките оферти, които гледам са в Букинг, хотелът доколкото видях, няма собствен сайт. Някой по-наясно с нещата ако може да ми обясни, че за пръв път ще запазвам аз и да не взема да се метна нещо 😁 Може и на лично съобщение, ще съм много благодарна!

Резервирайте направо в платформата за резервации на курорта:

https://booking.albena.bg/

Но като гледам за Гергана са се поизчерпали свободните дати. Thinking

# 534
  • София
Бяхме в Гергана миналата година, доволни сме. Почистване, храна, анимация - топ ниво.

Новата част е изцяло нова, не реновирана. Студиа, доста добри и имат собствен плаж, близко до общия, пред хотела.

Според мен обаче, това е лично мнение, цената за тези помещения е твърде, твърде висока, като не съм убеден, че получаваш нещо кооой знае колко различно? В останалата част на хотела има доста добри едно- и двустайни апартаменти.

# 535
Някой знае ли защо премахнаха от сайта Albena.bg Пейпал като опция за плащане? Нещо не искам да си давам данните на дебитната карта, от съображения за сигурност, а скоро трябва да платя останалата сума за почивката.

# 536
Направи си виртуална карта, аз имам такава на ДСК от години или Револют.

# 537
Здравейте  , кой  хотел от всичките които са с включен Аквапарк да избера ? Смятаме от 10.09 до 14.09 да бъдем с 2 тинейджъри на 12 г.От всичките хотели Ралица се обърках .....

# 538
Здравейте  , кой  хотел от всичките които са с включен Аквапарк да избера ? Смятаме от 10.09 до 14.09 да бъдем с 2 тинейджъри на 12 г.От всичките хотели Ралица се обърках .....
Ралиците са само 2 - Калимера Ралица Супериор и Ралица Акваклуб. С включен аквапарк е и Вита Парк.

# 539
  • В.Търново
Имайте предвид, че водата в аквапарка през средата на септември ще е ледена.

Общи условия

Активация на акаунт