Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 285
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • БГ
Elizabeth_, 210лв./ден за Калиакра Маре наистина е много, с отстъпката от 20% Ранни записвания и още 10% от Приорити кард, пада до 150лв., което би било добра начална цена, без отстъпки.
Roland, по спомен, отстъпката за РД на Албена, за хотел Гергана беше 10%.
Редактирам се, открих го в Новини:

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 09:53 от stefaniika

# 151
Не сравнявайте отстъпките като %, защото променят базовата цена, от която тръгват.

# 152
  • Русе
За Гергана едва ли ще има 25% отстъпка. Колко беше за РД на албена в гергана отстъпката, някой помни ли?
За Гергана не знам, но за Калиакра Маре за същите дати е с 300 лева по-скъпо, отколкото беше с отстъпката за РД. Как може да искат €1200 за седем нощувки за двама възрастни + едно дете?
Тогава на РД Калиакра Маре беше Ол инклузив, а сега гледам, че вече е УЛТРА може би за това има и по викока базова цена. С този нереновиран ресторант не знам как си го представят това с Ултра ол инклузива. Освен ако не го реновират до началото на сезона. Гергана и Ралиците също стават УЛТРА!

# 153
За Гергана не знам, но за Калиакра Маре за същите дати е с 300 лева по-скъпо, отколкото беше с отстъпката за РД. Как може да искат €1200 за седем нощувки за двама възрастни + едно дете?
На мен ми даде почти 2000 eur за 7 дни през юни, 3 възрастни в двойна стая Smiling Imp
Отстъпката да си я ...

# 154
DX^q^1dsaccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccv.ö------cvx,y

# 155
  • София
DX^q^1dsaccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccv.ö------cvx,y
И аз тъй викам, ама цените още ще се качват.

# 156
Благодаря! Проверих цената за Калиакра маре за началото на август 2+1 дете до 11 г. Първо предлагат само двойна стая и второ цената е 2348 лв. Ами няма да е Албена.

# 157
Дали няма да спадне цената около Нова година? Малко поне?
Иначе гледах оферти за Коста Дел Сол, същите дати, само че за пет нощувки, all in + самолетни билети,  пак излиза около 1200 евро. Ще ме прощават Албена...

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 02:24 от Elizabeth_

# 158
Дали няма да спадне цената около Нова година? Малко поне?
Иначе гледах оферти за Коста Дел Сол, същите дати, само че за пет нощувки, all in + самолетни билети,  пак излиза около 1200 евро. Ще ме прощават Албена...
Къде? Искам и аз

# 159
С Томас Кук, само че летим от Англия.
Ние сериозно мислим догодина да изневерим на Албена (там се залюбихме и първа брачна нощ ни беше там, та имам сантимент), може би само за един уикенд ще идем и то в бюджетен хотел.

# 160
  • Русе
https://bgtourism.bg/13102022-margita-todorova-albena/
Що се отнася до продуктовото пакетиране, през 2023 година ще направим още една крачка напред по отношение на кулинарното преживяване на гостите. Отчитайки отличната им обратна връзка за концепцията Luxury Ultra All Inclusive, през идното лято хотелите Калиакра Бийч, Калиакра Маре, Маритим Амелия, Гергана, Ралица Аква и Калимера Ралица супериор ще работят на борд Ultra All Inclusive, предлагащ богати основни и междинни хранения, тематични вечери, както и селекция от подбрани алкохолни и безалкохолни напитки. Разбира се, тук ще включим и продукцията на нашето дъщерно дружество „Еко Агро“, което произвежда около половината от необходимите хранителни продукти за комплекса – така сме сигурни в качеството и знаем, че сервираме най-чистата и вкусна храна на нашите гости.

Цените наистина ще са УАУУУ като чета тази статия!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:38 от Polina238

# 161
  • София
Мдааа, цената и за Гергана очевидно ще е нагоре.

Добавката "Luxury" към ултра ол инклузива ме притеснява, че ще натопорчват цените още и още повече за въпросните хотели.

# 162
  • Русе
Със сигурност! В момента от  офертите в сайта липсват само Гергана и Лагуна бийч. За Лагуната е ясно защо липсва, но Гергана е изненадата. Най-вероятно са я пуснали на някой голям туроператур /Некерман примерно/ и изчакват да си видят резервациите за да не стане батак каъвто сътвориха това лято в Магнолиите в Приморско. А и вижте, че няма още реклама никъде за ранни, докато за Магнолиите и Форест бийч има и на сайта и по медиите върви като за там пак е само 15% отстъпката. Нещо още ми е съмнителна работата.

# 163
  • София
Гергана е голям хотел, но сигурно е както казвате.
Апропо, за Гергана има опция за резервация и дава възможност за след 30 август до септември. Отстъпка - САМО 5%! Това е.
Разбира се, който има приорити, може да си добави отстъпката и се получават 15%. Но не повече.
Засега....

# 164
  • у нас
Загледах се в цените и реших че ще ги жаля тия пари и да резервирам, а те пак спряли приорити картите 😡

Общи условия

Активация на акаунт