Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Някой проверявал ли е цените на чуждите туроператори? Аз преди години бях резервирала през румънски, сега не съм гледала.

# 166
  • БГ
Загледах се в цените и реших че ще ги жаля тия пари и да резервирам, а те пак спряли приорити картите  😡

Не може да се прилага отстъпката с Приорити карта или същите са спрени от продажба?

# 167
  • у нас
Спрени са от продажба

# 168
  • София
Политиката на Албена за ранни записвания 2023 г. и така наречения рожден ден е пълен провал!
Голяма излагация ....
По телефона много любезно ти дават подвеждаща информация  .... какво се случва!?

# 169
  • София
Защо подвеждаща?

# 170
  • Русе
Сега се загледах, че за хотелите Ултра ол инклузив искат 100% предплащане. Това ново ли е или и до сега е било така, а аз посто не съм го видяла? Тези дни ще отида до офиса им понеже искам да питам нещо така, че ако някой има питанка може да каже. За Гергана ще питам специално какви са им идеите. Последния път като ходих да плащам септемврийската ни Гергана ми говореше, че обмисляли черен петък, но ще не били доизговорили условията. Сега да видим дали ще има повече инфо.
ПС: Роналд ако искаш кажи ми периода за който се интересуваш да я питам за конкретни дати ако изобщо ще го прадавт в БГ. За Магналоиите за Юли и Август много се дърпа да прави резервация за българи, но за една стая се съгласи явно може, но не им се иска никак французите са им по-важни за съжаление.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 16:55 от Polina238

# 171
Ново е това с доплащането на 50% до 30 дни преди настаняване. Миналата година на ранни януари искаха 30%, а остатъка след настаняване. За РД на Албена сега август искаха остатъка от 50% да се плати до края на октомври, ако не се лъжа.

# 172
  • Русе
За съжаление не можах да свърша нищо. Офисът ще работи на 7-11-22г. от съседното магазинче казаха, че  в началото на седмицата е заминала командировка в Албена. Явно нещо ще умуват дружно (:

# 173
  • София
Той и сайта им се счупи от вчера следобед....

# 174
  • София
Той и сайта им се счупи от вчера следобед....

Той ли се счупи или някой им го счупи, като видя цените .... за българи !?!

# 175
  • у нас
Здравейте. Някой може ли да сравни Калиакра Маре, Гергана и Лагуните? Основно ме интересува чистота,  стаи, и храна. Ако има анимации за деца ще е плюс.

# 176
  • БГ
Не бях влизала отдавна в сайта на Албена, днес го направих, ей така, от любопитство, и какво да видя - Хотел Гергана, с 20% отстъпка Ранни записвания, UAI!
Цена за двама в двойна стая, с гледка море, в пик сезон, за 5 нощувки, с Приорити карта - х 330лв/ден.

# 177
  • Русе
Здравейте. Някой може ли да сравни Калиакра Маре, Гергана и Лагуните? Основно ме интересува чистота,  стаи, и храна. Ако има анимации за деца ще е плюс.
Калиакра маре го реновираха / без ресторанта/ преди 5-6 години. Стаите са с нови удобни и красиви мебели и бани, но са доста тесни, а храната е стандартна нищо уау даже ми е чудно как са пуснали Ултра ол инклузив за там. В Гергана съм била само в стандартна стая в основното крило и мога да кажа, че стаите са доста позахабени за цената която плащаме. Иначе е чисто и в стаите и в общите части, а храната е доста по- разнообразна от тази в Калиакра маре като догодина с вкарването и там на Ултра предполагам, че ще е още по-добра. За новото крило не мога да кажанищо. От Лагуните съм била само В Лагуна бийч, който ми е един от любимите хотели. Стаите са широки със страшно удобни регулиращи се матраци и огромни възгравници. Храната е много добра леко ориентирана към френската кухня заради клубната марка на хотела, но на мен лично това много ми допада. Чисто е и има бар на плажа което е много удобно. Аниматорите са французи и аннимацията е на френски и английски език. За Гергана пуснаха офертите тези дни на сайта, но за Лагуна бийч още няма и съм в очакване. Ако имате още питанки съм на среща.

# 178
Само Лагуна Бийч ли е френски хотел или и останалите Лагуни?

# 179
Моя колежка беше това лято в Калиакра маре. От храната и напитките е доволна, от хигиената категорично не.

Общи условия

Активация на акаунт