Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 317
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • у нас
Някой имя ли инфо кога ще е позволено закупевянето ня приорити карта?

# 196
  • Русе
Най-вероятно като свършат ранните записвания.

# 197
През 2022 ги пуснаха около средата на юли приорити картите с опции за 1, 2 или 3 години.

# 198
  • у нас
Да… тогава ги видях, но заряди разочорованието си покрай Калиакра Маре и си казах, че догодина няма да е Албена . Сега пак натам ме влече, но др хотел. Някак си ми се иска да е с карта . Не толкова заради -10% ами ранното настаняване и късното напускане

# 199
Да… тогава ги видях, но заряди разочорованието си покрай Калиакра Маре и си казах, че догодина няма да е Албена . Сега пак натам ме влече, но др хотел. Някак си ми се иска да е с карта . Не толкова заради -10% ами ранното настаняване и късното напускане

Миналата година купих карта след направена резервация, т.е. Не ползвах 10те %, но ползвах останалите блага на картата. Но трябва да се обадите в хотела да предупредите, че сте си закупили карта, понеже при тях не излиза като информация към резервацията.

# 200
  • у нас
Ми ако не ги пуснат 🥴

# 201
Здравейте, ще се радвам на препоръка на хотел в Албена с добра програма за деца ( на 10 и 9 съответно). Чистичко и добра храна. Да не е много шумно през деня, че обичаме на обяд да си почиваме. Не държим да е на 1ва линия.

Миналата година бяхме в Ралица супериор и бяхме супер доволни, но тази година не сме очаровани от цените им и че искат 100 % преплащане.

# 202
Миналата година бяхме в Ралица супериор и бяхме супер доволни, но тази година не сме очаровани от цените им и че искат 100 % преплащане.
Не мисля, че за по-малко пари ще намерите по-добра анимация за деца от тази в Ралиците. За съжаление, цените са ужасно вдигнати. Ако Ви притеснява плащането накуп, е най-добре да се договорите с кол центъра за по-различна схема на плащане.

# 203
# 204

Интересно, но безкрайно далече - ако трябва да си го транспортираш с куриер  изобщо не е на сметка. За някой от района на Албена може и да е на далавера.

# 205
Здравейте! Моля да ми кажете, издава ли се към момента приорити карта? Бях заявила в офиса на Албена ама ми казаха, че към момента не издават

# 206
Не мисля, че за по-малко пари ще намерите по-добра анимация за деца от тази в Ралиците. За съжаление, цените са ужасно вдигнати. Ако Ви притеснява плащането накуп, е най-добре да се договорите с кол центъра за по-различна схема на плащане.
Благодаря много за съвета: писах им  и ми предложиха много по-добра цена за Калиакра маре и за Сидни ( още по-добра). Може ли малко информация за двата хотела и кой бихте ми препоръчали повече?

# 207
Калиакра Бийч или Лагуна Бийч? В Калиакра сме били и знам какво да очаквам. За Лагуна сякаш само силно положителни отзиви съм срещала тук и съм изкушена да пробвам.
Цените и екстрите (ултра, аквапарк) - знам каква е разликата.
Интересува ме: храна, анимация, достъпност на плажа (бихме платили за предните редове), ниво на спокойствие.
Двама възрастни, 2 деца е уравнението.

# 208
  • БГ
Калиакра Бийч или Лагуна Бийч?
...
Интересува ме: храна, анимация, достъпност на плажа (бихме платили за предните редове), ниво на спокойствие.
Двама възрастни, 2 деца е уравнението.
За анимацията в ЛБ, лято 2022г. - щур купон! 🥳Деца, възрастни и аниматорката се забавляваха на мах, НО всичко - игри, танци, викторини - на френски! Ние бяхме в близък хотел, на съседни плажове и през деня често се засичахме, а вечер, по време на разходката, се отбивахме и

# 209
  • Русе
Аз много харесвам Лагуна бийч! Той работи под шапката на френската марка  TUI FRANCE CLUB LOOKEA, а подробности съм описала малко по-назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт