Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 744
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз да попитам - направих резервация Февруари за Ралица, платих 50% и трябва да заплатя и останалите до 1 Май. Има ли опция да направя някаква застраховка, в случай че че успеем да отидем? Ако се разболеем или тн? Ако някой знае Simple Smile

# 466
Правих застраховка за друго пътуване и условието беше да е сключена до 5 дни от подписване на договор/резервация. За съжаление за Албена не се усетих навреме. Така че мисля, че вече е късно.

# 467
  • София
Благодаря Simple Smile

# 468
  • у нас
И аз съм платила 50% за Гергана.

# 469
И ние си заплатихме капарото, но нещо не го отразиха и сега резервацията ни е анулирана. Laughing

# 470
  • БГ
И ние си заплатихме капарото, но нещо не го отразиха и сега резервацията ни е анулирана. Laughing

Ако сте платили, макар и в последния обявен затова ден, и сте цитирали N на резервация, ще Ви изпратят друг е-майл за успешно плащане.
Незнам какво се случва обаче, ако сте просрочили датата, обадете им се най-добре.

# 471
Аз да попитам - направих резервация Февруари за Ралица, платих 50% и трябва да заплатя и останалите до 1 Май. Има ли опция да направя някаква застраховка, в случай че че успеем да отидем? Ако се разболеем или тн? Ако някой знае Simple Smile
На предната страница писах за това. Направих застраховка в SDI към Армеец. Но не важи в случай, че дете под 14 години се разболее, иначе важи за много други причини.

# 472
  • у нас
Аз получих фактура за плащането два дни, след като беше реализирано

# 473

Ако сте платили, макар и в последния обявен затова ден, и сте цитирали N на резервация, ще Ви изпратят друг е-майл за успешно плащане.
Незнам какво се случва обаче, ако сте просрочили датата, обадете им се най-добре.

В срока си беше плащането, свързах се с тях, но не е пристигнало поради някаква причина, ще видим дали ще разрешат казуса..

# 474

В срока си беше плащането, свързах се с тях, но не е пристигнало поради някаква причина, ще видим дали ще разрешат казуса..
Не се притеснявай, изключително коректни са, няма да има проблем.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 20:53 от bibim

# 475
И аз също нямам изпратена фактура, че съм платила. Платила съм капарото в срок и то преди близо месец. Не съм резервирала през сайта, а чрез направена лична оферта от мениджъра на самия хотел и няма как да разбера анулирана ли ми е резервацията.

Остава и да ми търсят парите някъде си, както на Emilova_85!!! Забравила съм, че изпращат фактура и ако не беше тя, нямаше и да се усетя.

# 476
И аз също нямам изпратена фактура, че съм платила. Платила съм капарото в срок и то преди близо месец. Не съм резервирала през сайта, а чрез направена лична оферта от мениджъра на самия хотел и няма как да разбера анулирана ли ми е резервацията.

Остава и да ми търсят парите някъде си, както на Emilova_85!!! Забравила съм, че изпращат фактура и ако не беше тя, нямаше и да се усетя.

Радвам се, че все пак съм била полезна! Nerd
Най-вероятно при вас всичко ще бъде наред и ще си получите фактурата (щом сте били в директен контакт с хотела). Нашата резервация е през тяхната букинг система и аз се озадачих, тъй като и миналата година си направих резервация и си платих капарото и нямаше проблеми. Най-много ме смущава това, че пише на резервацията, че е анулирана, и то с червени букви. Sweat Smile

# 477
Досега 2 пъти (2021 г. и 2022 г.) съм резервирала през albena.bg, проблеми не съм имала, но и не съм получавала фактури за авансово плащане. Пращали са ми имейл- получено плащане на резервацията и до там.

# 478
  • София
Някой преведе ли капарото, което беше до първи март? Аз вече платих 50%.
И аз платих 50% в последния възможен ден, изпратиха ми фактура за направеното 50% плащане, което, надявам се, значи че е успешно отразено.

# 479
Аз фактура не съм получавала, имам имейл, в който пише: Благодарим ви за направеното плащане по резервация номер ...

Общи условия

Активация на акаунт