Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 748
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Обадих се на кол центъра и си има фактура. Изпратиха ми я по имейл.

# 481
  • София
Аз фактура не съм получавала, имам имейл, в който пише: Благодарим ви за направеното плащане по резервация номер ...
Аз предварително поисках фактура и предоставих данни за издаването й....

# 482
Здравейте. Като направиш резервацията, веднага ли трябва за се плати 50%?  Или има някакъв срок ?

# 483
Здравейте. Като направиш резервацията, веднага ли трябва за се плати 50%?  Или има някакъв срок ?
При мен беше един месец.

# 484
  • Русе

10% отстъпка за резервация през Сезон 2023 направена до 31.03.2023 включително

Условия на резервацията с отстъпката за ранни записвания:

минимален престой от 5 (пет) нощувки;
50% от стойността на резервацията се предплащат като депозит в срок до 30 дни след потвърждаване на резервацията;
остатъкът от 50% от стойността на резервацията се заплащат до 30 дни от датата на настаняване;
предплатеният депозит по Ранни записвания е невъзстановим при канселация в срок по-дълъг от 14 дни от датата на плащане на сумата или потвърждение на резервацията
отстъпката за Ранни записвания се комбинира с Priority Club Albena;
отстъпката за Ранни записвания не се комбинира с отстъпката за акционери или с отстъпката за притежатели на карта Доверие, както и с други обявени специални оферти;

# 485
Правилно ли разбрах: 1. паркиране до автогарата 5 лв/ден, до хотела - в зависимост от зоната. Паркинга на ден се заплаща при настаняването на рецепцията. 2. Чадър и шезлонги, ако не са включени в цената се заплащат. Каква е цената? И се делят до 3-ти ред и зад тях. Шатъл и ескалатора се заплащат - каква им е цената в 1 посока? Защо не се обявяват цените, а трябва да ровим, да звъним и да търсим тази информация? Планирането на почивка не е само плащане на нощувките на съответната база. Тези "допълнения" трябва да се предвидят също.

# 486
  • Русе
Относно паркинга сте разбрала правилно. За чадърите също, но щом ще се заплащат според мен реда няма да има значение. Реда на чадърите има значение за тези хотели в цената, на които са включени защо са безплатни от трети ред назад. По памет от изчетеното тук миналата година са били по 7 лева чадър/шезлонг а тази незнам. Ескалатора и шатълите май ще са по 1 лев в посока, но не съм сгурна.

# 487
https://Аз имам карта Доверие. Каква е отстъпката ? Или е по-изгодно да вземеш priority card ?
Здравейте. Като направиш резервацията, веднага ли трябва за се плати 50%?  Или има някакъв срок ?

10% отстъпка за резервация през Сезон 2023 направена до 31.03.2023 включително

Условия на резервацията с отстъпката за ранни записвания:

минимален престой от 5 (пет) нощувки;
50% от стойността на резервацията се предплащат като депозит в срок до 30 дни след потвърждаване на резервацията;
остатъкът от 50% от стойността на резервацията се заплащат до 30 дни от датата на настаняване;
предплатеният депозит по Ранни записвания е невъзстановим при канселация в срок по-дълъг от 14 дни от датата на плащане на сумата или потвърждение на резервацията
отстъпката за Ранни записвания се комбинира с Priority Club Albena;
отстъпката за Ранни записвания не се комбинира с отстъпката за акционери или с отстъпката за притежатели на карта Доверие, както и с други обявени специални оферти;

# 488
  • Русе
Нямам представа каква е отстъпката с карта Доверие и как се прилага при резервация. Ако разберете ще се радвам да споделите.

# 489
5%
- Отстъпката се получава от всички клиенти на ПОК „Доверие“, които предоставят осигурителния си номер.
- Клиентът трябва да изпрати своя осигурителен номер до online@albena.bg след като си направи резервация на albena.bg или на телефон +359 700 12 110 и преди да плати, за да се идентифицира и да получи отстъпката.
- Клиентът НЯМА да получи отстъпката, ако е платил частично или пълно резервацията си, преди да изпрати осигурителния си номер, с който верифицира, че е клиент на ПОК „Доверие“.
- Осигурителният номер е изписан върху годишното извлечение и членската карта. Може да се получи и във всеки един от офисите на ПОК „Доверие“.

# 490
Аз направих вече резервация и тези дни ще я платя. Но искам да взема priority card. Ако вече съм ползвала отстъпката от  Доверие предполагам, че няма да мога да използвам priority card-a и май е по-добре да не я ползвам. Вие какво мислите ?
5%
- Отстъпката се получава от всички клиенти на ПОК „Доверие“, които предоставят осигурителния си номер.
- Клиентът трябва да изпрати своя осигурителен номер до online@albena.bg след като си направи резервация на albena.bg или на телефон +359 700 12 110 и преди да плати, за да се идентифицира и да получи отстъпката.
- Клиентът НЯМА да получи отстъпката, ако е платил частично или пълно резервацията си, преди да изпрати осигурителния си номер, с който верифицира, че е клиент на ПОК „Доверие“.
- Осигурителният номер е изписан върху годишното извлечение и членската карта. Може да се получи и във всеки един от офисите на ПОК „Доверие“.

# 491
Аз направих вече резервация и тези дни ще я платя. Но искам да взема priority card. Ако вече съм ползвала отстъпката от  Доверие предполагам, че няма да мога да използвам priority card-a и май е по-добре да не я ползвам. Вие какво мислите ?
5%
Доколкото помня двете отстъпки не може да се комбинират. По-изгодна е отстъпката с priority, тъй като е 10%, но при вече направена резервация с ползвана каквато и да е отстъпка не мисля, че ще коригират. Вариант е, ако все още имаш право на безплатна анулация, да анулираш вече направената резервация и да резервираш отново, ползвайки 10% отстъпка от priority картата.

# 492
  • Русе
Много зависи кога ще пуснат в продажба картите. В момента все още има отстъпки за ранни записвания 10-15% в зависимост от хотела + 5% карта Доверие, което според мен е по-добре от колкото после само 10% приорити без ранни. Според мен картите ще ги пуснат, когато минат ранните записвания, но после пък остават 5% за онлайн резервации, което доло горе е същото.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 10:58 от Polina238

# 493
Е после като пуснат  priority не мога ли да си я купя и да я използвам ? Говорим ако сега не съм ползвала отстъпката ох Доверие. Защото ми се искаше да използвам късното напускане на хотела.
Много зависи кога ще пуснат в продажба картите. В момента все още има отстъпки за ранни записвания 10-15% в зависимост от хотела + 5% карта Доверие, което според мен е по-добре от колкото после само 10% приорити без ранни. Според мен картите ще ги пуснат, когато минат ранните записвания, но после пък остават 5% за онлайн резервации, което доло горе е същото.

# 494
  • у нас
Могат да се използват ранно настаняване и късно напускане

Общи условия

Активация на акаунт