🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 703
  • 942
  •   1
Отговори
# 390
Не мога да го търпя Гуспата. Альона и Веселка също.
Харесвам само новите.

# 391
  • earth
Гуспата ми прилича на хибрид между котарак и заек.

# 392
На мен снощният епизод ми беше по-интересен от стартовия. Радвам се за Иван, заслужено победи, както и Камелия. Засега ме дразни най-много Аксения. Кметският наместник също не ми допада, но образите тепърва ще се разкриват.
На Альона ноктите, бяха потресаващи, не обърнах внимание като влезе с такива нокти ли е пак.

През пост се пита кога е снимано...

# 393
Нямаше нокти Альона. Специално и обърнах внимание.
Положително съм настроена. Чакам с нетърпение.
Много харесвам Лили, но дано не пее само облачето.

# 394
Гуспата  определено е лидерът от мъжете при старите герои.Яни  се е залепил за него, майтапи се с него Smiley

Дидо от друга страна и той дърпа лидерството към него .Гуспата и Дидо се недолюбват .Ачо сам за себе си играе и Гечо също за сега. Чавдар и Финци още са тихи .
От жените Альона определено е взела привес . Стискам палци на Евгений ( полицая ) от новите .

# 395
  • earth
Новите, които влязоха ми харесват, особено двамата на сала и полицая. Обаче Ангел, Яни и Гечо ще ги опукат на дуелите.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 09:13 от morisay

# 396
  • Пловдив
На мен са ми много забавни Ангел и новата му "любима".
От двата отбора симпатизирам на новите надежди, като само Аксиния не ми харесва.
Там едноличен лидер ще е Радослав.

# 397
Все още никой не ме дразни. Рано е Grinning
Альона ме забавлява за сега, хепи съм с Ванчето, а Виктория ми е безразлична, впрочем изобщо не вярвам да не си спомня нищо от своето участие, подозирам, че просто не и се коментира. Това, че не е гледала епизодите с родителите си за мен означава, че се срамува от нещо.

Единственото предимство, което виждам да имат ветераните спрямо новаците е в строителните дейности и чисто организационно. Гечо, Чавдар, Дидо, Гуспата, а и останалите мъже ги виждам добри в това отношение.
Но напълно съм съгласна с Радослав ( мисля че беше), че в старшия отбор борбата за лидерство ще е кървава, защото там всеки се изживява като такъв и това може да ги разедини.

Иначе новите мъже изглеждат доста силни, което може да компенсира опита на старите. От жените, най- слабото звено е Симона, според мен. Сълзите и, заради липсата на елементарни удобства след първата нощ, не кореспондират с идеята да спи в обора в бъдеще. Надявам се да е просто напрежение от тежкия старт, който имаше.

Иван направи невероятен обрат в последната битка. Погледа му е малко див, може да е спорна злоба. Надявам се.

# 398
  • при късмета
От "старите" жени харесвам само Лили и Нина. Едва се сетих коя е Нина, просветна ми когато каза, че се е върнало цялото семейство покрай участието ѝ в нейния сезон. Лили се поотрака, беше много свита преди. Валерия не харесвах и преди, едната причина беше, че е инфантилна, въпреки, че и годините ѝ не бях много. Струва ми се малко пораснала на акъл, дано да е така. Новите мъже също ми харесват за сега. Альона не харесвах и в сезона ѝ, въпреки, че имаше смешни моменти с нея. Чисто женските ѝ злоба, завист и ревност са ми в повече. Откача, като има жена, която мъжете гледат и слушат повече, а после пък се закача за нея
  И в смени жената много ги разбираше семейните  работи, пък се развел.
Тя и бившата му жена е с нов партньор, но никой не обвинява нея, че се е развела. То не може само единия да се разведе, винаги са двамата. Изобщо не знаем причините и чия е била инициативата, официално нямат проблем, въпреки, че са разведени, са в добри отношения. Продължавам да го харесвам
Mysterious_Former, радвам се отново да те видя тук! Аз пак с въпросите, но ми е любопитно дали са канили всички наред или са попрочели тук там и са се свързали с тези, които са изпъкнали като "любимци" на публиката? Според мен е второто, но не знам дали съм права. То няма как всеки да харесва на всеки и най-симпатичния ти участник, може да е неприятен за някой друг и няма как да има единодушие. Все пак ми се струва, че Шопски например, дори не им е минавало през ума да вкарват.
От новите като мрънкалница за сега Аксения се очертава, ще си създаде неприятели и в нейния и в другия отбор.
Домашните любимци са нови като идея, не знам ще ги гледат ли, каква изобщо им е ролята, може да е добра идея

# 399
Лошо впечатление ми направиха с "подсказката", че щяло да има голямо разделение, т.е. драми и интриги. При това още във втория епизод. Явно завързват основна сюжетна линия още в самото начало.

Не смятам, че не е и удачна стратегия да "скачаш" в директна конфронтация със старите участници, защото няма как да им сринеш рейтинга с подобен ход, нито пък да натрупаш такъв на своята сметка от едно такова свое поведение. И тая година ще има подпиране на събитийните персонажи от страна на продукцията.

# 400
ма ко
Не, изобщо не са канили наред когото и да е. Имаше си ясна идея от самото начало и си търсеха такива хора. А дали е от прочитане тук-там - със сигурност част от причината е това заедно с цялостните отзиви.

# 401
Няколко пъти ми минаваше през ума да пиша нещо, а все пропусках.
Казаха, че на всички победители са дали "златни" билети, но двама не се били възползвали, поради което им дали право да изберат по трима участници, които ще влязат направо. Тъй, дотук добре. Само че Стоян нито е вътре, нито се появи да раздава златни билети, нито пък някой нещо казва за него. Много ми е странно това. Дали няма някакъв разрив между него и екипа?
Най-вероятно въобще не са го поканили.
Стоян е най-недолюбвания от продукцията победител. Не съм забравила как Иван и Андрей правеха всичко възможно, за да не победи. Как лансираха другите, а него показваха в неблагоприятна светлина. Но публиката си го хареса, един работяга такъв и си гласува за него. На мен също ми допадаше, а и обикновено винаги съм за тези, които продукцията подценява за сметка на фаворитите им.

Надявам се на добър сезон. Повечето от участниците ми допадат.

# 402
  • Вестерос
За разлика от Радослав аз не мисля, че са събрали при старите някакви алфи само. Не знам дали ги е гледал всичките, но от старите като алфи бих определила Гуспата, Альона, Гечо и може би Дидо се пъне за такъв. Яни, Хепито, Валерия, Финци, Лилито, Нина никакви алфи не са били в своите сезони. Ангел и алфа 🤣 Чавдар се мъчеше да е, ама не му се получи, освен сега да се помъчи пак. Веселка абсурд да я възприемат за алфа.

Честит празник!

И на мен ми направи впечатление за Стоян. Въобще от втори сезон е само Финци, а имаше и други интересни участници тогава. Затова пък от трети и  четвърти са по трима.

# 403
Гуспата и Дидо, всеки сам за себе си, се назначи за лидер. Но самата дефиниция за лидер изисква другите да те признаят за такъв, а не сам да си слагаш етикети.

# 404
Някой знае ли - може ли в момента да се посети Фермата на яз. Долна Диканя?

Общи условия

Активация на акаунт