🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 712
  • 942
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Хепи Ванче и Веска не знам как ще ги издържа.. Альона много се е загрозила с тия ужасни маникюри и някак една кожа и кокал ми се вижда, съсухрена чак. Иначе аз я харесвах в сезона й.Аксения виждала себе си като лидер.. Ох, майкооо..

# 376
  • Велико Търново
Лекичко се подсмихвам само, като видя нещо.
Все ми се струва, че точно това нещо имах предвид като попитах, ама гледах да не е много явно...
А иначе - напълно разбирам гледната ти точка. Може би пък на тези, които са се върнали, да не им е достигнало и да са отишли да си го набавят, въпреки онова, което наричаш агония...

# 377
Здравейте, с няколко дни закъснение! Включвам се в темата и тази година!
Имам въпрос и се надявам някой да може да ми отговори. Тъй като участниците са с дебели дрехи и по мое проучване фермата е започнала снимки през май месец, а не както обикновено през август. Някой знае ли защо? Никога не се е случвало до сега.

# 378
  • Пловдив
Този Радослав е голям сладур.
Аксиния изключително много ме дразни. Искам да си ходи. Не мога да издържам такива претенции.
От "старите" жени симпатизирам на Валерия. Голяма сладурана е.
Альона не я знам, както и тази дивачка с конете.

# 379
Лекичко се подсмихвам само, като видя нещо.
Все ми се струва, че точно това нещо имах предвид като попитах, ама гледах да не е много явно...
А иначе - напълно разбирам гледната ти точка. Може би пък на тези, които са се върнали, да не им е достигнало и да са отишли да си го набавят, въпреки онова, което наричаш агония...

Най-вероятно е това причината, да. Надявам се да не бъдат разочаровани, защото мен тази евентуална възможност ме побъркваше. Невъзможно е да влезеш със същото, дори и със сходно отношение към всичко случващо се. И това веднага променя ситуацията.

Иначе по повод новите участници - този път кастингът ми харесва повече определено. Харесах няколко души, но е твърде рано да имам стабилно мнение.

# 380
  • Велико Търново
АксЕния е, не е Аксиния.

Just mee, а поне няколко страници назад не четеш ли като се включваш в темата? Даже и само една.

Mysterious_Former, разочарованието идва, когато действителността се разминава с очакванията. Със сигурност ще го има. Точнно поради това, които пишеш. Няма как да се изкъпеш два пъти в една и съща вода, все пак...

# 381
Искам Аксения да се разкара веднага! Те били жени, другите не са ли жени… бляк, бляк, бляк.. Опрделено съм за старите за момента, до тук от новите симпатизирам на Иван, Владислав, Калин, Камелия и Елена.

# 382
Специално искам да благодаря на Mari_mar за линковете с предаванията.
И мъжът ми също ти благодари, че ние гледаме на телефоните си, каквото ни е интересно от тв екрана Hug

# 383
  • Велико Търново
Няколко пъти ми минаваше през ума да пиша нещо, а все пропусках.
Казаха, че на всички победители са дали "златни" билети, но двама не се били възползвали, поради което им дали право да изберат по трима участници, които ще влязат направо. Тъй, дотук добре. Само че Стоян нито е вътре, нито се появи да раздава златни билети, нито пък някой нещо казва за него. Много ми е странно това. Дали няма някакъв разрив между него и екипа?

# 384
Дано ХВ се е упражнявала да цепи дърва много добре че в нейния сезон куцаше това нещо а имаше по-добри от нея в това отношение. Иначе беше доста борбена. За Веселка не знам как е тя. Валерия и останалите не знам нищо за тях как са играли, защото никъде не намирам старите сезони.

# 385
Потресаващо слаб каст за поредна година !!!

А това да има двубой още първите 30 мин след старта на предаването и да отпада участник още първия и втория ден,без даже и да влезнал де факто във Фермата ,говори за дълбок и сериозен кретенизъм и дебилизъм на екипа и сценаристите 

# 386
Гуспата явно ще го дават час по час да реди мъдрости и да поучава. Този човек се изживява, като открил някаква велика тайна за живота, известна само нему. И много държи да ни отвори очите. И в смени жената много ги разбираше семейните  работи, пък се развел.
Чакам да пооредеят редиците, сега още в калабалъка имената не мога да им запомня.

# 387
Гуспата постоянно говори, че старите участници не са за парите. На всяко включване.

# 388
Да, и с надсмешка, че новите са за парите. Всеки има право да е там за каквото си иска, пари, емоции, изживяване. Като почнат някои участници да се правят на много извисени, много ме дразнят. В крайна сметка винаги накрая лъсват колко са "извисени".

# 389
  • Другата България
Знаех си, че Гуспата ще е мега дразнещ.
А дори не съм гледала.....

Общи условия

Активация на акаунт